Prebaci na sadržaj

Nova definicija veš mašine

Revolucionarna tehnologija koja štedi vreme,
energiju i vodu uz očuvanje istog učinka pranja.


Inovacija za Bolji Život

Saznajte više
Brzo i efikasno pranje sa LG Turbowash tehnologijom

Brzo i efikasno pranje
sa LG Turbowash tehnologijom

LG Turbowash tehnologija koristi specijalnu mlaznicu pomoću koje pranje može biti završeno za manje od jednog sata. Bićete uvek zadovoljni efikasnošću pranja, koje će vam uštediti vreme i energiju.

Saznajte više o TurboWash tehnologiji
Pametan Izbor za Bolje Sutra

PAMETAN IZBOR
ZA BOLJE SUTRA

Da li vam se odeća suši na različitim mestima
u kući? Preporučujemo vam F1695RDH7,
sa kapacitetom od 12/8 kg koja može da pere
i suši odeću cele porodice u isto vreme.
Zahvaljujući ECO Hybrid tehnologiji,
ne samo da štedite vreme i energiju, već i vodu!

F1695RDH7 ECO hibrid mašina sa parom za pranje i sušenje veša
Zaista velika!

ZAISTA VELIKA!

Kada smo osmišljavali model kapaciteta 11 kg,
znali smo da ovde veće znači i bolje. U bubnju
većeg kapaciteta perite i glomazne predmete,
pored običnog pranja, i uštedite više vremena
za porodicu.

F1443KDS7 Inverter Direct Drive veš mašina

Sve veš mašine

Širok izbor modela izuzetne efikasnosti LG mašina za pranje veša dizajniranih za smanjenu potrošnje energije i vode garantuje da ćete pronaći mnoštvo opcija koje vam nude stil, boje i funkcije koje odgovaraju vašem načinu života. Saznajte više

Bez obzira na to da li vam je potrebna LG mašina za pranje veša koja je dovoljno velika za potrebe cele porodice ili samo za vas, pronaći ćete čitav opseg kapaciteta (od 7 do 11kg) i popularne boje. Budući da su dostupne u beloj, sivoj ili crnoj boji, pronaći ćete model LG veš mašine koja će se uklopiti u vaše kupatilo ili kuhinju.

Direct Drive™ tehnologija omogućava tihi rad LG veš mašina i uštedu energije. Bio Cycle uklanja uporne fleke a jedinstveni Medic Cycle sve tragove deterdženta. Najbolje je to što su ove veš mašine dostupne u crnoj i sivoj boji, tako da izgledaju sjajno.

Dopadljivi dizajn od nerđajućeg čelika: Ovaj predivan dizajn sive boje daje moderan izgled svakom domu, pa ćete otkriti da veš mašine u sivoj boji ne samo da izgledaju sjajno, već i nude funkcije kao što su 6 Motion™ tehnologija i Direct Drive motor kompanije LG.

Bele veš mašine: Dizajnirane tako da dobro izgledaju u svakom prostoru, bele LG mašine za pranje veša ne samo da doprinose čistom izgledu vašeg doma već i nude revolucionarne funkcije kao što su LG Direct Drive tehnologija koja koristi paru, eliminišući nabore na odeći i 99.8% peruti kućnih ljubimaca, grinja i drugih uobičajenih alergena.

Integrisane mašine za pranje i sušenje veša: Ako nemate dovoljno prostora ili otvor za odvod vazduha, LG integrisane mašine za pranje i sušenje veša predstavljaju idealno rešenje. Dobićete dupli učinak i uštedećete prostor. I ove mašine se proizvode u različitim bojama.

Nedavno pregledano

zatvori