Προχωρήστε στα Περιεχόμενα Skip to Accessibility Help

Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

1. Αντικείμενο
O παρών δικτυακός τόπος, https://www.lg.com/gr (εφεξής χάριν συντομίας «Ιστοσελίδα») ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία «LG Electronics ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Μ.Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου Αττικής, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, αρ. 1, με Α.Φ.Μ. 999864804, Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 123348301000, (εφεξής χάριν συντομίας «LGE» ή «Εμείς»).
Οι παρόντες όροι χρήσης εφαρμόζονται και σε τυχόν συνδεόμενες ιστοσελίδες που ελέγχονται από την LGE και παραπέμπουν ρητά σε αυτούς.
Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή η χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής από τον επισκέπτη/χρήστη, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρόντες Όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα (εφεξής χάριν συντομίας «οι Όροι Χρήσης»). Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους Όρους Χρήσης πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας και, εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.
Η LGE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους Όρους Χρήσης και κάθε αναπόσπαστο τμήμα αυτών, οποτεδήποτε άνευ προηγούμενης ειδοποίησης. Η LGE θα αναρτά την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση των Όρων Χρήσης, προκειμένου να ενημερώνεται ο επισκέπτης/χρήστης. Οι επισκέπτες/χρήστες παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της Ιστοσελίδας μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των τροποποιημένων Όρων Χρήσης.
Αναπόσπαστο και δεσμευτικό τμήμα των παρόντων Όρων Χρήσης αποτελούν η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι Πληροφορίες για τα Cookies .

1.2. Σκοπός της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η παρουσίαση της LGE και των προϊόντων της στους επισκέπτες/χρήστες. Επιπλέον, η παρούσα Ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή υποστήριξης σε υφιστάμενους και μελλοντικούς κατόχους των προϊόντων LG. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η παρούσα Ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς:
• Καταχώριση προϊόντων και προβολή πληροφοριών σε σχέση με την εγγύηση
• Προβολή χαρακτηριστικών προϊόντων
• Καταχώριση κριτικών για προϊόντα
• Προβολή διαφημιστικών πληροφοριών που μπορεί να παραπέμπουν τον επισκέπτη/χρήστη σε προωθητικές ιστοσελίδες

2. Ευθύνη Επισκέπτη/Χρήστη
2.1 Η χρήση της Ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση της από τρίτους, ούτε να προκαλεί κάποια ζημία στην Ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του εφαρμοστέου ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους Χρήσης.
Σε περίπτωση ανάρτησης/δημοσίευσης κειμένων, γραφικών, εικόνων ή φωτογραφιών στην Ιστοσελίδα από κάποιον επισκέπτη/χρήστη, ο τελευταίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο κάθε τέτοιας ανάρτησης/δημοσίευσης. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το σύνολο του περιεχομένου που αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω της Ιστοσελίδας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες/χρήστες να χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα για ανάρτηση, δημοσίευση ή αποστολή περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, προσβάλλει τα δικαιώματα στην προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων, προκαλεί συναισθήματα μίσους κ.λπ.
Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά την χρήση της Ιστοσελίδας και σε σχέση με αυτήν και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εταιρία ή/και τυχόν τρίτους από κακή ή αθέμιτη χρήση της Ιστοσελίδας ή/και των σχετικών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.
2.2. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στην Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. σε παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών και εξόδων. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας. Κάθε επισκέπτης/χρήστης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας (πχ. προγράμματα προστασίας από ιούς κ.α.) πριν από οιαδήποτε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα.
2.3. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της Ιστοσελίδας οφείλουν επιπλέον να διασφαλίζουν ότι:
- Τα στοιχεία που παρέχουν κατά την εγγραφή τους είναι ορθά και ακριβή. Εάν κάποιος εγγεγραμμένος χρήστης αντιληφθεί ότι κάποιο από τα στοιχεία του είναι εσφαλμένο, παρακαλείται να ζητήσει τη διόρθωση αυτού του στοιχείου.
- Ο κωδικός για την πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό του εγγεγραμμένου χρήστη στην Ιστοσελίδα παραμένει μυστικός, ασφαλής και δεν αποκαλύπτεται σε οποιονδήποτε τρίτο πέραν του εγγεγραμμένου χρήστη.
Η LGE δύναται να εμποδίζει ή να αναστέλλει την πρόσβαση ενός επισκέπτη/χρήστη στην Ιστοσελίδα (ή να ακυρώνει/αναστέλλει το λογαριασμό ενός εγγεγραμμένου χρήστη), εάν αυτός ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμμορφώνεται με οποιονδήποτε από αυτούς τους Όρους Χρήσης, οποιονδήποτε όρο στον οποίο γίνεται αναφορά σε αυτούς ή οποιαδήποτε εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

3. Ιδιωτικότητα και Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα
Η προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών της Ιστοσελίδας, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Διαχειριζόμαστε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία μας παρέχουν οι επισκέπτες/χρήστες σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας, η οποία εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς και με για ποιο λόγο συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τέτοιες πληροφορίες, τα δικαιώματά των υποκειμένων των δεδομένων σε σχέση με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τους, ενώ επιπλέον παρέχει στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας και με την επιβλέπουσα αρχή σε περίπτωση ύπαρξης παραπόνου ή απορίας σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών.


4. Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας ανήκει κατά περίπτωση σε εμάς, τους δικαιοπαρόχους μας ή σε αμφότερους. Τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν ενδεικτικά: δικαιώματα δημιουργού, συγγενικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, δικαιώματα σε ονόματα τομέα (domain names), σχέδια, βάσεις δεδομένων, διπλώματα ευρεσιτεχνιών και οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, οποιουδήποτε είδους, είτε είναι καταχωρημένα είτε όχι (οπουδήποτε στον κόσμο). Διατηρούμε όλα μας τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σε σχέση με το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας.
Ουδέν δικαίωμα χορηγείται στους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας στο περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, εκτός από αυτά που είναι απαραίτητα πορκειμένου να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Οι επισκέπτες/χρήστες δεν επιτρέπεται να προσαρμόσουν, να προσπαθήσουν να παρακάμψουν ή να διαγράψουν οποιαδήποτε σήμανση περιέχεται στην Ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένων σημάνσεων πνευματικής ιδιοκτησίας) και ιδίως σε σχέση με ψηφιακά δικαιώματα ή τυχόν άλλη τεχνολογία ασφαλείας που έχει ενσωματωθεί η περιέχεται στην Ιστοσελίδα.
Η χρήση εμπορικών σημάτων ή λογοτύπων που περιέχονται στην Ιστοσελίδα απαγορεύεται αυστηρά, εκτός αν έχετε προηγούμενη έγγραφη άδεια από την LGE.
Οι επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας δύνανται να μεταφορτώνουν ή να τυπώνουν ένα αντίγραφο οποιουδήποτε υλικού που περιέχεται στην Ιστοσελίδα για προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν τροποποιούν ή αλλοιώνουν τα υλικά με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε διαγράφουν ή αλλάζουν τις σημάνσεις σε σχέση με την πνευματική ιδιοκτησία και τα σήματα. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την Ιστοσελίδα δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν, διανεμηθούν, μεταβιβασθούν με οποιονδήποτε τρόπο για εμπορική χρήση χωρίς την προηγούμενη ρητή και έγγραφη συγκατάθεσή μας. Διατηρούμε πλήρως τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας σε τυχόν υλικό που έχει μεταφορτωθεί από αυτή την Ιστοσελίδα.


5. Λήψη Πληροφοριών
Η LGE δεν επιθυμεί να αποκτήσει οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία μέσω αυτής της Ιστοσελίδας. Κάθε πληροφορία ή υλικό που παρέχεται στην LGE μέσω της Ιστοσελίδας ΔΕΝ θεωρείται εμπιστευτική. Η αποστολή πληροφοριών ή υλικού οποιουδήποτε είδους στην LGE παρέχει ανέκκλητα και χωρίς περιορισμό στην LGE την άδεια να χρησιμοποιεί, αναπαράγει, παρουσιάζει, τροποποιεί, μεταβιβάζει, διανέμει το υλικό ή τις πληροφορίες αυτές, άλλως αναγνωρίζεται στην LGE το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλες τις ιδέες, know-how ή τεχνολογίες που μεταδίδονται στην LGE μέσω της Ιστοσελίδας για οποιονδήποτε σκοπό.


6. Υπερσύνδεσμοι (Links) και Δικτυακοί Τόποι Τρίτων (Links)
Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει υπερ-συνδέσμους ή αναφορές σε τρίτες ιστοσελίδες εκτός της Ιστοσελίδας. Τυχόν τέτοιοι υπερ-σύνδεσμοι ή αναφορές παρέχονται προς διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών. Δεν έχουμε οποιονδήποτε έλεγχο στις ιστοσελίδες τρίτων μερών και δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν περιεχόμενο, υλικά ή πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές. Η παρουσίαση ενός υπερ-συνδέσμου ή αναφοράς ιστοσελίδας τρίτου μέρους δεν συνιστά αποδοχή της ιστοσελίδας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών του τρίτου μέρους. Η χρήση της ιστοσελίδας του τρίτου μέρους από τους επισκέπτες/χρήστες διέπεται από τους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας του τρίτου μέρους.


7. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία
Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς σε σχέση με αυτούς τους Όρους Χρήσης, είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών στην Ελλάδα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Για την Πολιτική Απορρήτου στο πλαίσιο της εφαρμογής LG Service App πατήστε εδώ

A. Συγκέντρωση Πληροφοριών

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά μόνο σε πληροφορίες που συλλέγονται από:

- τον δικτυακό τόπο www.lg.com/gr
- τυχόν άλλους δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες που ελέγχονται από την LG Electronics ΕΛΛΑΣ M.Α.Ε. ("LGE"), στους οποίους αναρτάται η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή γίνεται ρητή παραπομπή σε αυτήν (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, υπηρεσίες υποστήριξης πελατών συμπεριλαμβανομένων κλήσεων που πραγματοποιούνται από και προς το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LGE ή τυχόν συνεργαζόμενου με την LGE τηλεφωνικού κέντρου, καταχώριση στοιχείων που αφορούν σε κάποιο προϊόν ή συσκευή που αγοράσατε από την LGE κ.λπ.)
εφεξής καλούμενοι από κοινού χάριν συντομίας «Δικτυακοί Τόποι».

Η LGE μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές λογισμικού και υπερσυνδέσμους προς άλλες υπηρεσίες που παρέχονται και ελέγχονται από τρίτα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων παρόχων λειτουργικών συστημάτων και άλλου περιεχομένου, και παρόχων εφαρμογών. Οι εν λόγω υπηρεσίες τρίτων προσώπων βρίσκονται εκτός του πεδίου της παρούσας Πολιτικής. Σε αυτές ενδέχεται να ισχύουν άλλες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων αναφορικά με τη συλλογή, χρήση και κοινολόγηση των πληροφοριών που γίνεται στο πλαίσιο παροχής των σχετικών υπηρεσιών. Η LGE σας παροτρύνει να διαβάζετε τις πολιτικές αυτές. Η LGE δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πρακτικές σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν τα τρίτα αυτά μέρη.

Συλλέγουμε δύο είδη πληροφοριών από τους χρήστες των Δικτυακών Τόπων: (1)Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες, και (2) Λοιπές Πληροφορίες.

(1) Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες

«Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες,» είναι οι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η χώρα, η περιοχή, ο τηλεφωνικός σας αριθμός, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) ή το όνομα της εταιρείας σας, η θέση σας στην εταιρεία σας (τίτλος – ιδιότητα) και σχετικά επαγγελματικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Η LGE ενδέχεται να συλλέξει ή αποθηκεύσει τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μας έχετε παράσχει. Ιδού μερικά παραδείγματα τρόπων με τους οποίους μπορεί να συλλέγουμε τις δικές σας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους Δικτυακούς Τόπους:

  • •Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη χώρα κατοικίας ή διαμονής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, έναν αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας, την επιβεβαίωση ότι είστε άνω των 18 ετών, καθώς και πληροφορίες σε σχέση με προϊόντα ή υπηρεσίες, όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή όταν αλληλεπιδράτε με τους Δικτυακούς Τόπους. Τέτοια αλληλεπίδραση περιλαμβάνει ενδεικτικά την εγγραφή στους Δικτυακούς Τόπους μέσω της δημιουργίας ενός λογαριασμού μέλους, τη συμμετοχή σε έρευνες ικανοποίησης, την επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, τη δημοσίευση μία κριτικής μέσω των σχετικών λειτουργιών των Δικτυακών Τόπων, καθώς επίσης εν γένει την υποβολή αιτημάτων μέσω κάποιας από τις φόρμες επικοινωνίας ή λειτουργιών που παρέχονται στους Δικτυακούς Τόπους (ενδεικτικά αποστολή e-mail, επικοινωνία μέσω chat, αποστολή μηνύματος προς τον Πρόεδρο μέσω της υπηρεσίας «Το σχόλιό σας προς τον Πρόεδρο» κ.λπ.). Τα ανωτέρω δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο των αρχείων των κλήσεων που πραγματοποιούνται από και προς το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας, ενώ στις περιπτώσεις αυτές ενδέχεται να συλλέξουμε επίσης φωνητικά δεδομένα σας. Εάν επιλέξετε να ζητήσετε την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης μετά την πώληση μέσω του συστήματος τηλε-εξυπηρέτησης εξ αποστάσεως («Υπηρεσία Telepresence»), επιπλέον των ανωτέρω ενδέχεται να συλλέξουμε στοιχεία σχετικά με την εικόνα και τη φωνή σας, μέσω συνδέσεων και εγγραφών φωνητικών/βιντεοκλήσεων. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση μέσω του συστήματος τηλε-εξυπηρέτησης «Telepresence» επιτρέπει στο Χρήστη να ξεκινήσει μία σύνδεση φωνής/εικόνας (βιντεοκλήση) με ένα χειριστή εξυπηρέτησης μετά την πώληση, προκειμένου ο τελευταίος να διενεργήσει διαγνωστικό έλεγχο, να παράσχει υποστήριξη και να προβεί στην επίλυση προβλημάτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αγορασθεί. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω μίας διαδικτυακής πλατφόρμας, στο περιβάλλον της οποίας συλλέγονται σχετικά δεδομένα στη συσκευή και στο λογισμικό (λειτουργικό σύστημα, φυλλομετρητής) που χρησιμοποιείται από το χρήστη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Βάσει των πληροφοριών τεχνικού ή/και νομικού χαρακτήρα σχετικά με το προϊόν ή τη χρήση του που αποκαλύπτονται από τον χρήστη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορούμε να συλλέξουμε δεδομένα απαραίτητα προκειμένου να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, σύμφωνα με τα έννομα συμφέροντά μας.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και πληροφορίες απαραίτητες για την τιμολόγησή σας εάν αγοράσετε κάποιο προϊόν ή κάποια υπηρεσία από τους Δικτυακούς Τόπους.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε στοιχεία καταχώρισης τα οποία αφορούν σε κάποιο προϊόν ή συσκευή που αγοράσατε από την LGE και αυτή η πληροφορία μπορεί να συνδεθεί με το όνομα και την ταχυδρομική ή/και την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ταχυδρομική διεύθυνσή σας, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και πληροφορίες για την τιμολόγησή σας εάν λάβετε (download) πληροφορίες από κάποιο Δικτυακό Τόπο.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας ή τον αριθμό τηλεφώνου σας αν μας αποστείλετε κάποια ερώτηση.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γεννήσεώς σας και την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση δώρων.
  • • Ενδέχεται να συλλέξουμε τα στοιχεία της εταιρίας σας, της ιδιότητάς σας σε αυτήν, ως και σχετικά επαγγελματικά σας στοιχεία επικοινωνίας, στο πλαίσιο επιχειρηματικής σας σχέσης με την LGE, ή/και στο πλαίσιο γενικότερης επικοινωνίας σας καθ’ οιονδήποτε τρόπο με αρμόδιους υπαλλήλους της LGE.

Η ανωτέρω λίστα παρέχει παραδείγματα τρόπων συλλογής προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών που μπορεί να συλλεχθούν από τους Δικτυακούς Τόπους. Ενδέχεται να συνδυάσουμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μέσω της ιστοσελίδας, με προσωπικές σας πληροφορίες που μας έχετε παράσχει με άλλα μέσα, αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς σύμφωνους με την παρούσα Πολιτική.

Αν δεν επιθυμείτε να συλλέξει η LGE τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας, παρακαλούμε να μην μας παρέχετε τη σχετική συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επιλέγοντας ή αποεπιλέγοντας το κατάλληλο εικονίδιο στα σχετικά σημεία του ιστοτόπου, ή επικοινωνώντας μαζί μας, σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα.

(2) Λοιπές Πληροφορίες

Οι «Λοιπές Πληροφορίες» μπορεί να είναι τεχνικές πληροφορίες ή δημογραφικές πληροφορίες, όπως η ηλικία, ο τόπος διαμονής, το φύλο ή τα ενδιαφέροντά σας, οι οποίες δεν αναφέρονται άμεσα στην ταυτότητά σας. Και οι λοιπές πληροφορίες ενδέχεται να σας ταυτοποιούν προσωπικά. Ιδού μερικά παραδείγματα τέτοιου είδους πληροφοριών και τρόπων με τους οποίους μπορεί να τις συλλέγουμε από τους Δικτυακούς Τόπους:

  • • Διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP) – Η διεύθυνση IP σας είναι ένας αριθμός που επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο να γνωρίζουν πού να σας αποστείλουν δεδομένα – όπως τις ιστοσελίδες που παρακολουθείτε.
  • • Cookie – «Cookies». Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα Cookies, παρακαλούμε δείτε τις Πληροφορίες για τα Cookies παρακάτω.
  • • Πληροφορίες Προϊόντων – Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες καταχώρισης ή άλλες λεπτομέρειες που αφορούν στο προϊόν ή στην υπηρεσία που επιλέξατε. Στο μέτρο που οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν, μέσω συνδυασμού με άλλες πληροφορίες ή με άλλο εύλογο τρόπο, να οδηγήσουν στην ταυτότητά σας, δεν θεωρούνται ως προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Συλλέγουμε τις παραπάνω πληροφορίες από όλους τους χρήστες των Δικτυακών Τόπων μας. Αν δεν επιθυμείτε η LGE να έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, παρακαλείσθε να μην μας παρέχετε σχετική συγκατάθεση για την συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών ή/και να μην επισκέπτεστε τους Δικτυακούς Τόπους μας.

Πληροφορίες για τα Cookies

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί Cookies. Μπορείτε παρακάτω να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα Cookies και το πώς μπορείτε να τα ελέγχετε.

Στην περίπτωση που, κατά την είσοδό σας στον παρόντα δικτυακό τόπο, έχετε συναινέσει ρητά στη χρήση των Cookies, αυτή γίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν τμήμα. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας στη χρήση αυτών των Cookies, παρακαλούμε όπως τα απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που σας παρέχονται παρακάτω.

Τι είναι τα Cookies;  

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστοτόπους, τους οποίους επισκέπτεσθε και μπορεί να χρησιμοποιούνται για να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στους Δικτυακούς Τόπους. Τα Cookies χρησιμοποιούνται ευρέως για τη λειτουργία, ή την πιο αποτελεσματική λειτουργία των ιστότοπων, για να συγκρατούν στη μνήμη τους τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και να βελτιώσουν και εμπλουτίσουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο που επισκέπτεσθε.

Μπορούν επίσης να βοηθήσουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε στον ιστότοπο σχετίζονται περισσότερο με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να προσδιορίσουμε την ταυτότητά σας, αλλά μόνον για να μπορεί ο ιστότοπος να λειτουργεί καλύτερα με τρόπο που να σας εξυπηρετεί.

Ποια είναι τα είδη των Cookies που χρησιμοποιούνται στον παρόντα ιστότοπο;

Όταν επισκέπτεσθε τον παρόντα ιστότοπο, γίνεται χρήση των παρακάτω ειδών Cookies.

- Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Πρόκειται για Cookies που είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία ενός ιστότοπου. Περιλαμβάνουν π.χ. cookies τα οποία σας παρέχουν τη δυνατότητα να συνδεθείτε με ασφαλείς συνδέσεις του παρόντος ιστότοπου. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες για εσάς οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς (marketing) ή για να θυμούνται τα μέρη του διαδικτύου που έχετε επισκεφτεί. Αυτή η κατηγορία Cookies δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

- Cookies Στατιστικών

Αυτά μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Αυτά τα Cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα ή η διεύθυνσή σας τα οποία μπορεί να σας ταυτοποιήσουν άμεσα, ωστόσο ενδέχεται οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών, σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες να οδηγήσουν έμμεσα στην ταυτοποίησή σας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί Google Analytics Cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των Google Analytics Cookies μεταβιβάζονται και αποθηκεύονται σε εξυπηρετητές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σύμφωνα με την εκεί ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Για να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Google Analytics Cookies, παρακαλώ να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Google Analytics Cookies με το να επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en-GB. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση αυτών των Cookies, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται κατωτέρω.

- Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο. Αυτά τα Cookies αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα ή η διεύθυνσή σας τα οποία μπορεί να σας προσδιορίσουν. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση αυτών των Cookies, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται κατωτέρω.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ατομικά cookies που χρησιμοποιούμε και το σκοπό χρήσης τους:

Eίδος Cookie, Ονομασία Cookie, Σκοπός, Πηγή
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_eCookieOpenFlag
Σκοπός Έλεγχος ανοίγματος της επιλογής με τις αναλυτικές ρυθμίσεις για τα cookies.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_LGCOM_ADVERTISING
Σκοπός Έλεγχος αποδοχής από το χρήστη της χρήσης των «Cookies Διαφήμισης».
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_LGCOM_ANALYSIS_OF_SITE
Σκοπός Έλεγχος αποδοχής από το χρήστη της χρήσης των «Cookies Στατιστικών».
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_LGCOM_IMPROVEMENTS
Σκοπός Έλεγχος αποδοχής από το χρήστη της χρήσης των «Cookies Λειτουργικότητας».
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_LGCOM_SOCIAL_MEDIA
Σκοπός Έλεγχος αποδοχής από το χρήστη της χρήσης του cookie 'SNS'.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie {locale}_LGCOM_SOCIAL_MEDIA
Σκοπός Έλεγχος αποδοχής από το χρήστη της χρήσης του cookie 'SNS'.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie CS_JSESSIONID
Σκοπός Cookie ταυτότητας συνεδρίας που δημιουργείται από το server της εφαρμογής διαδικτύου για τις σελίδες εξυπηρέτησης πελατών.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie LG_Survey/{locale}
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να μην ανοίγει ξανά το παράθυρο έρευνας όταν ο χρήστης επιλέγει το κουμπί «Να μην εμφανιστεί ξανά σήμερα» στο customer support > LG survey pop-up.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie LG4_LOGIN_{locale}
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διατηρεί την κατάσταση σύνδεσης του χρήστη.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie MKT_JSESSIONID
Σκοπός Cookie ταυτότητας σύνδεσης που δημιουργείται από το σέρβερ της εφαρμογής διαδικτύου για τις διαφημιστικές σελίδες.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie RT
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να ελέγχει την απόδοση στο διαδίκτυο μέσω του εργαλείου mPulse.
Πηγή Akamai
Eίδος Cookie Απολύτως Απαραίτητο
Ονομασία Cookie WMONID
Σκοπός Cookie ταυτότητας σύνδεσης που δημιουργεί το εργαλείο Jennifer για να ελέγχει την απόδοση της εφαρμογής στο διαδίκτυο.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie {locale}_csEmailAddr
Σκοπός Cookie που χρησιμοποιείται όταν συνδέονται οι χρήστες, για να εμφανίζει την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη στη σελίδα «Το προφίλ μου».
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie B2B_JSESSIONID
Σκοπός Cookie που χρησιμοποιείται για να διατηρεί τη συνεδρία.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LG4_BROWSER_ALERT
Σκοπός Όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί IE έκδοσης προ της 8, ανοίγει σχετικό παράθυρο που ειδοποιεί το χρήστη. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να ρυθμίζεται στο “Y” η επιλογή αν ο χρήστης πατήσει το κουμπί [x].
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LG4_COMPARE_CART
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να εμφανίσει το όνομα του μοντέλου και τις πληροφορίες για την κατηγορία στη σελίδα σύγκρισης προϊόντων.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LG4_FILTER_CART
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να διατηρεί τη λέξη κλειδί της αναζήτησης, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα με συγκεκριμένες ιδιότητες στη σελίδα με τη λίστα των προϊόντων.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LG4_RECENTLY_VIEW
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να ελέγχει, αν οι χρήστες συμφώνησαν με τη χρήση cookies, όταν κλείνουν το παράθυρο συγκατάθεσης στα cookies επιλέγοντας να πατήσουν το κουμπί [X].
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LGAUTH.prod
Σκοπός Χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση του STG web server
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie LGAUTH40.dev
Σκοπός Χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση του DEV web server
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie recentKeyword_howto
Σκοπός Χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της λέξης κλειδί στη σελίδα /support/product-help.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie recentKeyword_search
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να εμφανίσει λέξεις κλειδιά που αναζητήθηκαν πρόσφατα στις «Πρόσφατες Αναζητήσεις»
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie recentKeyword_video
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τη λέξη κλειδί στο /support/video-tutorials page.
Πηγή LG
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie _bcvm_vid_xxxxx,
_bc-visit-id
Σκοπός Αποθηκεύουν ένα μοναδικό, ανώνυμο αναγνωριστικό (VisitID) προκειμένου να επιτρέψουν στο σύστημα BoldChat να αναγνωρίσει μια συγκεκριμένη συνεδρία του φυλλομετρητή ή επίσκεψη στην ιστοσελίδα.
Πηγή BoldChat
Eίδος Cookie Λειτουργικότητας
Ονομασία Cookie _bcvm_vrid_xxxxx,
_ bc-visitor-id
Σκοπός Αποθηκεύουν ένα μοναδικό, ανώνυμο αναγνωριστικό (VisitorID) προκειμένου να επιτρέψουν στο σύστημα BoldChat να αναγνωρίσει το χρήστη της ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια της ενεργής και επόμενων επισκέψεών του σε αυτή.
Πηγή BoldChat
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie bc_pv_end
Σκοπός Βελτιώνει την ακρίβεια ανίχνευσης θέασης σελίδας, όταν ο χρήστης του διαδικτύου (επισκέπτης) μετακινείται ανάμεσα στις σελίδες.
Πηγή BoldChat
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie sat_track
Σκοπός Χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω του εργαλείου Omniture
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_cc
Σκοπός Το cookie Adobe Site Catalyst, ελέγχει αν τα cookies είναι ενεργοποιημένα στο φυλλομετρητή
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_fid
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να αναγνωρίσει ένα μοναδικό επισκέπτη, εάν το cookie s_vi cookie δεν είναι διαθέσιμο λόγω περιορισμών cookies από τρίτα μέρη. Δεν χρησιμοποιείται για εφαρμογές που χρησιμοποιούν απευθείας cookies.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_invisit
Σκοπός Αναγνωρίζει εάν ο χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Η αξία είναι είτε ΑΛΗΘΗΣ ή ΨΕΥΔΗΣ.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_nr
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να ελέγχει τον αριθμό επισκέψεων από το χρήστη.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_ppv
Σκοπός Το cookie περιέχει τις αξίες που έχουν εισαχθεί στα τέσσερα στοιχεία που περιγράφονται ανωτέρω και λήγει κατά τη λήξη της συνεδρίας.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_ppvl
Σκοπός Αυτό το cookie τίθεται από την Adobe Analytics προκειμένου να αποθηκεύσει πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό της ιστοσελίδας που εμφανίσθηκε στο χρήστη.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_sq
Σκοπός Το cookie Adobe Site Catalyst, αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με συνδέσμους που επέλεξε ο χρήστης εντός της ιστοσελίδας.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_vi
Σκοπός Το cookie Adobe Site Catalyst, χρησιμοποιείται για να αναγνωρίσει τους μοναδικούς επισκέπτες με ένα αναγνωριστικό ταυτότητας και χρονοσήμανση.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_vnum
Σκοπός Αυτό το cookie αποθηκεύει τον αριθμό των επισκέψεων από ένα Μοναδικό Επισκέπτη. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να καταγράψει τη συχνότητα επισκέψεων του χρήστη σε μια περίοδο 30 ημερών.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie sat_track
Σκοπός Το cookie sat_track είναι μέρος της Adobe Analytics. Ελέγχει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των cookies και το κατά πόσον υπάρχουν στην ιστοσελίδα.
Πηγή Adobe
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie _gat
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να οριοθετήσει το ρυθμό αιτημάτων. Εάν χρησιμοποιείται η Google Analytics μέσω του Google Tag Manager, αυτό το cookie θα ονομαστεί _dc_gtm_.
Πηγή Google Universal Analytics
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie _ga
Σκοπός Αυτό το cookie συνδέεται με την Google Universal Analytics που είναι μια σημαντική αναβάθμιση στην υπηρεσία μέτρησης επισκεψιμότητας της Google, η οποία χρησιμοποιείται πιο συχνά. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει τους μοναδικούς χρήστες αποδίδοντας έναν αριθμό που δημιουργείται τυχαία ως αναγνωριστικό πελάτη. Περιλαμβάνεται σε κάθε αίτημα σελίδας στον ιστότοπο και δεν χρησιμοποιείται ποτέ για να μετρήσει επισκέπτες, συνεδρίες και διαφημιστικές πληροφορίες για τις αναφορές επισκέψεων των ιστοσελίδων. Είναι ρυθμισμένο να λήγει μετά από δύο χρόνια, παρότι αυτή η επιλογή μπορεί να αλλάξει από τους ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων.
Πηγή Google Universal Analytics
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie _gat_UA
Σκοπός Αυτό το cookie σχετίζεται με την Google Universal Analytics και χρησιμοποιείται για να οριοθετήσει το ρυθμό αιτημάτων – περιορίζοντας τη συλλογή πληροφοριών σε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα. Λήγει μετά από 10 λεπτά.
Πηγή Google Universal Analytics
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie _gid
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει τους χρήστες.
Πηγή Google Universal Analytics
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie s_adserv
Σκοπός Χρησιμοποιείται για να περιορίζει τις κλήσεις ADSERV σε μία ανά επίσκεψη.
Πηγή SIZMEK
Eίδος Cookie Διαφήμισης/td>
Ονομασία Cookie _gcl_au
Σκοπός Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το cookie c_user για να επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη στο Facebook
Πηγή Google Analytics
Eίδος Cookie Διαφήμισης
Ονομασία Cookie 1P_JAR
Σκοπός Αυτό το cookie μεταφέρει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ο χρήστης χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και τυχόν διαφήμιση που είδε ο χρήστης πριν να επισκεφθεί την ιστοσελίδα.
Πηγή Google Inc
Eίδος Cookie Διαφήμισης
Ονομασία Cookie IDE
Σκοπός Η Google χρησιμοποιεί ένα ή περισσότερα cookies για διαφημίσεις που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Ένα από τα πιο σημαντικά cookies διαφήμισης που χρησιμοποιούνται σε ιστοσελίδες εκτός Google, ονομάζεται "IDE" και αποθηκεύεται στο πεδίο doubleclick.net του φυλλομετρητή.
Πηγή Google Inc
Eίδος Cookie Στατιστικών
Ονομασία Cookie NID
Σκοπός Οι περισσότεροι χρήστες της Google έχουν στο φυλλομετρητή τους ένα cookie που ονομάζεται 'NID'. Ο φυλλομετρητής στέλνει αυτό το cookie στην ιστοσελίδα της Google μαζί με το εκάστοτε αίτημα. Υπενθυμίζεται ότι τα Cookies NID περιλαμβάνουν την επιθυμητή γλώσσα (π.χ. ελληνικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμεί ο χρήστης να εμφανίζονται π.χ. 10 ή 20), τις επιλογές του και άλλες πληροφορίες, όπως εάν επιθυμεί να χρησιμοποιεί το φίλτρο Google SafeSearch. Αυτό περιλαμβάνει το μοναδικό αναγνωριστικό ταυτότητας που χρησιμοποιείται από την Google.
Πηγή Google Inc

Πώς να απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τα Cookies

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies οποτεδήποτε, επιλέγοντας «Αλλάξτε τις ρυθμίσεις των cookies» στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στο φυλλομετρητή σας που σας επιτρέπει να αρνείστε τη ρύθμιση ορισμένων cookies. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας για να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies (συμπεριλαμβανομένων των βασικών cookies) ενδεχομένως δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημεία του ιστοτόπου μας ή σε άλλους ιστοτόπους που τυχόν επισκέπτεσθε.

Απενεργοποιώντας ένα Cookie ή μια κατηγορία Cookies δεν διαγράφει το Cookie από τον φυλλομετρητή σας. Θα πρέπει να προβείτε σε αυτή την ενέργεια ξεχωριστά στον φυλλομετρητή σας.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των Cookies μέσω του φυλλομετρητή σας, παρακαλούμε να προβείτε στις «Επιλογές» στον φυλλομετρητή σας. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε την επιλογή «Βοήθεια» του φυλλομετρητή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες των ρυθμίσεων Cookies του φυλλομετρητή σας, παρακαλούμε να επιλέξετε τους παρακάτω συνδέσμους:

- Internet Explorer

- Firefox

- Chrome

- Safari(iOS)

Αν έχετε απενεργοποιήσει ένα ή περισσότερα Cookies Στατιστικών, ενδέχεται να εξακολουθούμε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που είχαν συλλεχθεί από τα Cookies πριν τη ρύθμιση της επιλογής σας απενεργοποίησης, ωστόσο, θα διακόψουμε την χρήση των απενεργοποιημένων Cookies για τη συλλογή περαιτέρω πληροφοριών.

Με την εξαίρεση των απολύτως απαραίτητων Cookies, όλα τα υπόλοιπα λήγουν μετά την πάροδο συγκεκριμένων χρονικά περιόδων.

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ή/και να διαγράφετε τα cookies όποτε θέλετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο www.aboutcookies.org.

B. Χρήση των Πληροφοριών που Συλλέγονται από τους Δικτυακούς Τόπους

Λαμβάνουμε κάθε μέριμνα ούτως ώστε να διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, καθώς και για τη συμμόρφωσή μας με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας.

Στην περίπτωση που μας έχετε χορηγήσει συγκατάθεση στο πλαίσιο εμπορικής σας σχέσης με την εταιρία μας, μετά την πάροδο δύο (2) ετών από την ημερομηνία κατά την οποία λάβαμε τη συγκατάθεσή σας αυτή, θα σας ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας. Εάν τότε αρνηθείτε να μας παράσχετε νέα συγκατάθεση, θα διαγράψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, εφόσον και στο μέτρο που η διατήρησή τους δεν είναι υποχρεωτική για τη συμμόρφωσή μας με τυχόν σχετικές εφαρμοστέες διατάξεις.

Σκοποί για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, αλλά και τις λοιπές πληροφορίες που σας αφορούν, και οι οποίες συλλέγονται από τους συγκεκριμένους Δικτυακούς τόπους, κυρίως για τους παρακάτω σκοπούς:

  • • Παροχή υπηρεσιών
  • • Ενημέρωση για ειδικές προσφορές, για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες και για τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες της LGE, ή άλλων εταιριών ή για την αποστολή προωθητικού υλικού σε εσάς ή για ενημέρωσή σας για τις τρέχουσες τάσεις στην αγορά
  • • Ολοκλήρωση συναλλαγής ή υπηρεσίας που ζητήσατε, όπως, ενδεικτικά, ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης προϊόντος ή/και υπηρεσίας που ζητήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας.
  • • Εκπλήρωση των όρων προωθητικής ενέργειας
  • • Εξασφάλιση ότι οι Δικτυακοί Τόποι ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας
  • • Βοηθώντας μας στη δημιουργία και στην έκδοση περιεχομένου που να σας ταιριάζει κατά το μέγιστο δυνατό
  • • Για να σας ειδοποιήσουμε για ουσιώδεις τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή στη Σύμβαση Όρων Χρήσης, αν αυτό καταστεί απαραίτητο

Σημειωτέον ότι τυχόν Λοιπές Πληροφορίες κατά την ανωτέρω κατηγοριοποίηση, ενδέχεται να συνδυάζονται με Προσωπικά Αναγνωρίσιμες Πληροφορίες σας.

Γ. Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών από ανηλίκους

Η LGE δεν συλλέγει ούτε και ζητά εν γνώσει της Προσωπικές Πληροφορίες από κανένα ανήλικο άτομο ούτε και επιτρέπει εν γνώσει της στα άτομα αυτά να χρησιμοποιούν τους Δικτυακούς Τόπους της. Αν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να μην επιχειρήσετε να εγγραφείτε στους Δικτυακούς Τόπους ούτε να μας αποστείλετε οποιαδήποτε Προσωπική Πληροφορία αν προηγουμένως δεν έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του ο ασκών τη γονική μέριμνα κατά τρόπο σαφή και ειδικό και αφού πρώτα μελετήσει την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών μας δεδομένων. Στην περίπτωση που αντιληφθούμε ή ενημερωθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικές Πληροφορίες από χρήστες ηλικίας κάτω των 16 ετών, θα προβούμε άμεσα στη διαγραφή αυτών των Προσωπικών Πληροφοριών.

Δ. Αυτοεξαίρεση

Περιστασιακά, μπορούμε να επικοινωνούμε με τους χρήστες που εγγράφονται στις υπηρεσίες μας μέσω email ή γραπτών μηνυμάτων. Για παράδειγμα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για να επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας, να σας αποστείλουμε την ειδοποίηση πληρωμής, πληροφορίες για αλλαγές στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας, ανακοινώσεις και άλλες ενημερώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Γενικά η τυχόν επικοινωνία αυτού του είδους είναι κυρίως πληροφοριακή παρά προωθητική.

Ωστόσο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αυτοεξαιρεθείτε αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε άλλα είδη επικοινωνίας από εμάς, όπως email ή ενημερώσεις που αφορούν σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται στους Δικτυακούς Τόπους ή αν δεν επιθυμείτε να κοινοποιούμε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας σε τρίτους. Μπορείτε να ασκήσετε την αυτοεξαίρεσή σας επιλέγοντας ή μη επιλέγοντας το κατάλληλο τετραγωνίδιο στα σημεία συλλογής των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών ή επικοινωνώντας μαζί μας. Επίσης, μπορείτε να αυτοεξαιρεθείτε από τη λήψη τέτοιων email επιλέγοντας τον σύνδεσμο διαγραφής ("unsubscribe") που υπάρχει στο κείμενο του email. Εμείς θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας για διαγραφή το ταχύτερο δυνατόν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως λάβετε μερικά ακόμα μηνύματα μέχρι να περατωθεί η διαγραφή σας.

Ε. Διεθνής Διαβίβαση Πληροφοριών

Αν επιλέξετε να μας παρέχετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, τότε η LGE μπορεί να τις διαβιβάσει για αποθήκευση ή άλλη επεξεργασία στις θυγατρικές της εταιρείες ή σε τρίτους, εκτός των συνόρων της χώρας σας ή τη δικαιοδοσία σας, σε άλλες χώρες ή δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο, τόσο εντός όσο και εκτός Ε.Ε., σε συμμόρφωση με τις εφαρμοστέες διατάξεις για τις διασυνοριακές διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία από προσωπικό μας ή προσωπικό που εργάζεται εκτός Ε.Ε., της μητρικής εταιρίας μας στη Δημοκρατία της Κορέας, ή συνεργατών μας. Ο σκοπός της επεξεργασίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας σας, των στοιχείων πληρωμής σας και την παροχή υποστηρικτικών προς εσάς υπηρεσιών. Παρέχοντας τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας, συναινείτε σε αυτή τη διαβίβαση, αποθήκευση και επεξεργασία. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να διαβιβάζουμε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας σε άλλες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με την Ελλάδα.

Παρέχοντας τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την εταιρία μας, συναινείτε ρητά, ειδικά και ανεπιφύλακτα, με πλήρη επίγνωση, και:

  • • στη χρήση των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας για τους σκοπούς που καθορίζονται ανωτέρω σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και
  • • στη μεταβίβαση των προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας στη Δημοκρατία της Κορέας όπως δηλώθηκε παραπάνω.

Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας διαβιβάζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αλλά και σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Εάν επισκέπτεστε την Ελλάδα από μια χώρα εκτός Ελλάδας, λάβετε υπόψη σας ότι μεταφέρετε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας στην Ελλάδα, που ενδέχεται να μην έχει τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με αυτούς της χώρας σας.

ΣΤ.Ομάδες Συζητήσεων (Forums), Χώροι Συνομιλιών (Chat Rooms) και Άλλοι Χώροι Δημοσίας Ανάρτησης (Public Posting Areas)

Λάβετε υπόψη σας ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε σε μηνύματα που αναρτάτε σε οποιονδήποτε πίνακα κριτικής προϊόντος, chat room, forum ή άλλο χώρο δημόσιας ανάρτησης, είναι διαθέσιμες σε όποιους έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Για παράδειγμα, αν δεν επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας σε αγνώστους, μην την συμπεριλάβετε σε κανένα μήνυμα που αναρτάτε δημοσίως.

Ζ. Δικτυακοί Τόποι Τρίτων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται από τους Δικτυακούς Τόπους. Οι Δικτυακοί Τόποι μπορεί να περιέχουν συνδέσμους (Links) προς άλλους δικτυακούς τόπους και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για το περιεχόμενο αυτών των άλλων δικτυακών τόπων.

Η. Εκχώρηση

Σε περίπτωση που όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία ή τμήμα τους πωληθούν ή αποκτηθούν από κάποιον άλλο φορέα ή σε περίπτωση συγχώνευσης, μας παραχωρείτε το δικαίωμα εκχώρησης των προσωπικά αναγνωρίσιμων και μη προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών που συλλέχθηκαν μέσω των Δικτυακών Τόπων.

Θ. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής κατά καιρούς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, πάντα σε συμμόρφωση με την εφαρμοστέα νομοθεσία. Όταν θα πράξουμε κάτι τέτοιο, θα αναθεωρήσουμε επίσης την ημερομηνία «τελευταίας ενημέρωσης» που υπάρχει στο τέλος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν προβούμε σε ουσιαστική αλλαγή της Πολιτικής μας, θα σας ενημερώσουμε μέσω του ιστοτόπου ή με άλλο κατάλληλο μέσο, και θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, εάν συντρέχει λόγος. Εάν δεν μας παράσχετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, η παροχή πληροφοριών, όπως ανωτέρω περιγράφεται, ενδέχεται να περιοριστεί.

Ι. Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε εύλογες τεχνικές και εμπορικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα και την ακεραιότητα των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Παρόλα αυτά, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής.

Επομένως, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε πλήρως την ασφάλεια κάθε πληροφορίας που μας διαβιβάζετε και πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε διαβίβαση πληροφορίας από σας προς την LGE γίνεται με δική σας ευθύνη.

Άπαξ και λάβουμε τα στοιχεία που μας διαβιβάζετε, καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συστημάτων μας.

Χρησιμοποιούμε τείχη προστασίας (firewalls) για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, παραποίηση ή καταστροφή. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι αυτό δεν εγγυάται πως δεν θα υπάρξει πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι δεν θα αποκαλυφθούν, παραποιηθούν ή καταστραφούν αν υπάρξει παραβίαση αυτών των τειχών προστασίας (firewalls) καθώς και του λογισμικού ασφαλείας των διακομιστών.

Αν λάβουμε γνώση ότι παραβιάστηκε η ασφάλεια του συστήματος, θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά ώστε να λάβετε τα κατάλληλα προστατευτικά μέτρα. Χρησιμοποιώντας τους Δικτυακούς Τόπους μας ή παρέχοντας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε εμάς, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά σχετικά με την ασφάλεια, τα προσωπικά δεδομένα και με διαχειριστικά θέματα που έχουν σχέση με τη χρήση αυτών των Δικτυακών Τόπων από εσάς.

Αν συμβεί κάποια παραβίαση ασφαλείας, ενδέχεται να αναρτήσουμε σχετική ανακοίνωση στους Δικτυακούς Τόπους μας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας στείλουμε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, μπορεί να έχετε νόμιμο δικαίωμα να ειδοποιηθείτε γραπτώς για την παραβίαση ασφαλείας.

Κ. Εφαρμοστέο Δίκαιο / Τόπος Εκδίκασης / Τόπος Συνεδρίασης

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από τη νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι διαφορές, διενέξεις και διαφωνίες μεταξύ των συμβαλλομένων οι οποίες προκύπτουν από ή αφορούν στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα επιλύονται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

Λ. Επικοινωνία με την LGE

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες για την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για τις ενέργειές μας όσον αφορά στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-4800500, 210-4800599. Όλες οι πληροφορίες που θα παράσχετε σε οποιαδήποτε γραπτή επικοινωνία θα καλύπτονται επίσης από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας πληροφορίες που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η LGE λειτουργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λόγους προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, στα εξής στοιχεία επικοινωνίας:

LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Εθνάρχου Μακαρίου 1

Δέλτα Παλαιού Φαλήρου

Ταχ. Θυρ. 77331 Τ.Κ. 175 01,

Αθήνα

Τηλ.: 210 4800599, 210 4800500

E-mail: lgehsprivacy@lge.com

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει οριστεί, σε επίπεδο ομίλου εταιριών LGE, Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO), ο οποίος γνωρίζει τους σκοπούς και τους τρόπους, με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την LGE, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ομίλου LGE, στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας dpo-eu@lge.com. Έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ωστόσο θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας, είτε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας μας ή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ομίλου, προς διευκρίνιση οποιονδήποτε αμφιβολιών.

M. Δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία

Σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις έχετε τα εξής δικαιώματα, αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

  • 1. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική, και στις λοιπές πληροφορίες που ορίζονται από τις εφαρμοστέες διατάξεις.
  • 2. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε την επικαιροποίηση, τη διόρθωση ή την συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων.
  • 3. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, στις περιπτώσεις και υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι εφαρμοστέες διατάξεις.
  • 4. Δικαιούστε να ζητήσετε να περιορίσουμε την εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, στις περιπτώσεις που προβλέπουν οι εφαρμοστέες διατάξεις.
  • 5. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.
  • 6. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να σας παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή ή να αποστείλουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους που θα μας υποδείξετε.
  • 7. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συναίνεση που μας έχετε χορηγήσει για την εκ μέρους μας συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι σε περίπτωση τέτοιας ανάκλησης, η προηγούμενη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων δεν αναιρείται, ενώ ενδέχεται να διατηρήσουμε προσωπικές σας πληροφορίες στα αρχεία μας για εύλογο χρονικό διάστημα, για σκοπούς αρχειοθέτησης, πρόληψης απάτης και κατάχρησης, συμμόρφωσης με νόμιμες υποχρεώσεις μας, στατιστικούς σκοπούς, ή εφόσον θεωρούμε ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση για τέτοια διατήρηση.
  • 8. Έχετε, σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις, το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Για την άσκηση οποιουδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην LGE στα ανωτέρα στοιχεία επικοινωνίας.

Ειδικά ως προς το δικαίωμα επικαιροποίησης/διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών σας στοιχείων, μπορείτε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες μέσω σύνδεσης με τον προσωπικό σας Λογαριασμό στον παρόντα Δικτυακό Τόπο της εταιρίας μας. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό ή επαρκές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην LGE στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.