Prebaci na sadržaj

Esencijalni deo svakog mog dana

Esencijalni deo svakog mog dana

Moja plej lista pokazuje moja autentična osećanja.
Esencijalni deo svakog mog dana, LG Music Flow.

Saznajte više
Prenosni bluetooth zvučnici

Živite trenutke, delite muziku
Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku
koja će vas pratiti gde god da krenete.

LG NP7550 Music Flow

Audio uređaji

Uživajte u vašoj omiljenoj muzici i radio programima uz LG audio uređaje – kod kuće, na putu ili pikniku. Otkrijte fantastičan zvuk i sjajan dizajn LG audio uređaja koji će vam pružiti pravo uživanje na novom nivou u ukrasiće vaš dom. Saznajte više

Dizajn audio uređaja igra važnu ulogu kada je potrebno uskladiti tehničke karakteristike i uređaja i potrebe korisnika. U pokušaju da predvidi nove trendove, LG vam predstavlja potpuno inovativne audio uređaje zasnovane na našoj filozofiji dizajna, koja se svodi na osnovna četiri elementa: koncepciju, stil, interfejs i završnu obradu.


Nudimo vam sledeće LG audio uređaje:


DVD muzički centar sadrži sve što želite od muzičke linije i više od toga. Direktno snimanje na USB je efikasna i jednostavna funkcija, koja omogućava da snimate direktno sa muzičkih CD diskova na USB. Samo ubacite kompakt disk i napravite mp3 datoteku.


DVD mini linija sa opcijom karaoka sadrži moćne zvučnike i 3 DVD diska. Isporučuje se sa mikrofonom i popularnim numerama.


Muzički centar sa CD jedinicom sa sjajnim zvučnicima i funkcijama kao što su direktno zapisivanje na USB, optimizacija mp3 datoteka i punjenje mp3 plejera. Može da se koristi sa iPod/iPhone uređajima preko USB-a.


DVD centar sa senzorskim upravljanjem ima stilizovan dizajn, tri parabolična zvučnika, moćne basove sa bočnog sabvufera, jednostavno upravljanje preko senzora i ambijentalno osvetljenje prednjeg panela, dakle sve što je potrebno da postane neodvojiv deo enterijera vaše sobe. HDMI izlaz omogućava gledanje filmova visokog kvaliteta.


Prenosni CD plejeri sa USB-om zahvaljujući stilizovanom kompaktnom dizajnu kao stvoreni su da zadovolje potrebe korisnika. Audio uređaj omogućava slušanje muzike sa USB memorije, konverziju CD diskova u mp3 format i punjenje mp3 plejera.

Nedavno pregledano

zatvori