Prebaci na sadržaj

Prenosni bluetooth zvučnici

Živite trenutke, delite muziku
Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku
koja će vas pratiti gde god da krenete.

LG NP7550 Music Flow
Elegancija i udobnost

LG prenosni audio sistemi
su idealni drugovi onih ljudi
koji su stalno u kretanju.

Sad je sve moguće.

LG NP1540 prenosni audio sistem

Audio uređaji

Uživajte u vašoj omiljenoj muzici i radio programima uz LG audio uređaje – kod kuće, na putu ili pikniku. Otkrijte fantastičan zvuk i sjajan dizajn LG audio uređaja koji će vam pružiti pravo uživanje na novom nivou u ukrasiće vaš dom. Saznajte više

Dizajn audio uređaja igra važnu ulogu kada je potrebno uskladiti tehničke karakteristike i uređaja i potrebe korisnika. U pokušaju da predvidi nove trendove, LG vam predstavlja potpuno inovativne audio uređaje zasnovane na našoj filozofiji dizajna, koja se svodi na osnovna četiri elementa: koncepciju, stil, interfejs i završnu obradu.


Nudimo vam sledeće LG audio uređaje:


DVD muzički centar sadrži sve što želite od muzičke linije i više od toga. Direktno snimanje na USB je efikasna i jednostavna funkcija, koja omogućava da snimate direktno sa muzičkih CD diskova na USB. Samo ubacite kompakt disk i napravite mp3 datoteku.


DVD mini linija sa opcijom karaoka sadrži moćne zvučnike i 3 DVD diska. Isporučuje se sa mikrofonom i popularnim numerama.


Muzički centar sa CD jedinicom sa sjajnim zvučnicima i funkcijama kao što su direktno zapisivanje na USB, optimizacija mp3 datoteka i punjenje mp3 plejera. Može da se koristi sa iPod/iPhone uređajima preko USB-a.


DVD centar sa senzorskim upravljanjem ima stilizovan dizajn, tri parabolična zvučnika, moćne basove sa bočnog sabvufera, jednostavno upravljanje preko senzora i ambijentalno osvetljenje prednjeg panela, dakle sve što je potrebno da postane neodvojiv deo enterijera vaše sobe. HDMI izlaz omogućava gledanje filmova visokog kvaliteta.


Prenosni CD plejeri sa USB-om zahvaljujući stilizovanom kompaktnom dizajnu kao stvoreni su da zadovolje potrebe korisnika. Audio uređaj omogućava slušanje muzike sa USB memorije, konverziju CD diskova u mp3 format i punjenje mp3 plejera.

Nedavno pregledano

zatvori