Prebaci na sadržaj

Esencijalni deo svakog mog dana

Esencijalni deo svakog mog dana

Moja plej lista pokazuje moja autentična osećanja.
Esencijalni deo svakog mog dana, LG Music Flow.

Saznajte više
Prenosni bluetooth zvučnici

Živite trenutke, delite muziku
Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku
koja će vas pratiti gde god da krenete.

LG NP7550 Music Flow
Elegancija i udobnost

LG prenosni audio sistemi
su idealni drugovi onih ljudi
koji su stalno u kretanju.

Sad je sve moguće.

LG NP1540 prenosni audio sistem

Mikro hifi

Elegantan, stilizovan dizajn LG mikro hifi uređaja ostavlja snažan utisak i pruža upečatljiv, kristalno čist zvuk. Ako izaberete jedan od naših mikro hifi uređaja, moći ćete da uživate u reprodukciji zvuka vrhunskog kvaliteta. Saznajte više

Izaberite LG hifi uređaj koji će vaše omiljene melodije učiniti još zanimljivijim. Naši modeli imaju sledeće funkcije:

CD mikro audio sistem od 60 W sa tjunerom za FM radio i USB 2.0 portom koji je kompatibilan i sa verzijom USB 1.1.

Podrška za priključivanje audio uređaja. Spoljni audio ulaz i USB port omogućavaju automatsko snimanje na USB kako bi hifi i mikro hifi uređaji snimali sa CD-a na USB memoriju ili mp3 uređaj u mp3 formatu. Tako možete da prebacujete muziku sa uređaja na uređaj. Postoji i priključak za slušalice.

DAB+ (Digital Audio Broadcast Plus) je ugrađen u hifi sistem i omogućava vam da odaberete širi opseg radio kanala uz kristalno čist zvuk.

Možete da reprodukujete muziku i sa iPod i iPhone uređaja. Sve muzičke kolekcije, koje čuvate na iPod uređaju, sada su dostupne za slušanje na snažnim zvučnicima mikro hifi sistema. Možete da reprodukujete numere direktno sa iPod ili iPhone uređaja čim ih povežete sa mikro hifi uređajem ili da slušate radio stanice po izboru. Jednostavan kontrolni panel mikro hifi sistema omogućava da brzo pronađete svaku od željenih numera u biblioteci iPod uređaja.

Automatsko podešavanje vremena. LG mikro hifi imaju automatsko regulisanje vremena uz korišćenje dva budilnika i istovremeno omogućavaju da priključite različite audio uređaje (iPod, mp3 plejere i slično) kako biste slušali omiljenu muziku ili radio stanicu.

Moderan i elegantan dizajn hifi sistema, sadrži kontrolni panel osetljiv na dodir i ambijentalno osvetljenje, trostruke zvučnike i HDMI što će učiniti vaš doživljaj slušanja muzike jedinstvenim i drugačijim a vašu sobu mestom za uživanje.

Nedavno pregledano

zatvori