Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

GSL760SWXV

Glavne karakteristike

 • JEDNOSTAVNIJI PRISTUP u 600 litara MEGA KAPACITETA
 • Rezervoar za vodu kojim se jednostavno rukuje
 • Slim sistem za led SpacePlus™
 • Kutija za skladištenje
 • Polica za vino
 • A+ Energetska klasa

DOSTUPNO KOD:

JEDNOSTAVNIJI PRISTUP u 600 litara MEGA KAPACITETA

Zahvaljujući mega kapacitetu od 600 litara možete da uživate u bolje organizovanom prostoru i većem kapacitetu skladištenja. Napravite zalihe hrane i uskladištite sve što vam je potrebno.

Nova unapređena tehnologija Door-in-Door™

Funkcija Door-in-Door™ omogućava vam jednostavniji pristup piću i grickalicama. Zahvaljujući naprednom dizajnu tankog okvira tehnologije Door-in-Door™, unutrašnji prostor je za 9% veći, a dodatne police pružaju vam još jedan način da održavate dobro organizovan prostor u frižideru uz gubitak hladnog vazduha koji je smanjen za 46,5%.

Rezervoar za vodu kojim se jednostavno rukuje

Poklopac na rezervoaru za vodu poseduje inteligentan dizajn tako da možete da jednostavno sipate vodu. Posuda rezervoara takođe poseduje veliki kapacitet od 4 litra tako da ne morate često puniti rezervoar.

 • Slim sistem za led SpacePlus™

  36 litara i veći prostor na polici zamrzivača

 • Kutija za skladištenje

  Ova fioka pruža optimalan prostor za sitnije proizvode kao što su suhomesnati proizvodi i sir

 • Polica za vino

  Praktična polica za vino raspolaže kapacitetom za 4 boce

Moist Balance Crisper™

Višak tečnosti iz hrane isparava,a zatim se kondenzuje na rešetki umesto da se sakuplja oko vaše hrane, čime se vlaga u kutiji održava na optimalnom nivou.

FRESH Balancer™

Jedinstvena tehnologija FRESH Balancer™ kompanije LG održava nivo vlage na optimalnom nivou zatvaranjem kutije za povrće, pri čemu se duže održava svežina povrća i voća.

99,999% bakterija manje uz Hygiene Fresh+™

LG tehnologija Hygiene Fresh+™ koristi filter sa 5 slojeva za eliminaciju agenasa koji uzrokuju kvarenje hrane, kao što su prašina, spore, kiseli i alkalni mirisi i bakterije. Sistem uklanja do 99,999% zagađivača hrane koji se prenose vazduhom i pročišćuje vazduh unutar frižidera da bi kratkotrajni proizvodi i hrana duže ostali sveži.

UŠTEDA ENERGIJE sa Inverter Linearnim Kompresorom

Jedinstveni Inverter Linearni Kompresor koristi linearni klipni pogon umesto standardnog recipročnog pogona. To stvara manje unutrašnjeg trenja što za posledicu ima za 32% manju potrošnju energije. Uz linearni kompresor sa inverterom kompanije LG takođe dolazi i 10-godišnja garancija.

Kapacitet (litara) - ISO standard
Opšte karakteristike
Dimenzije (mm)
TEŽINA (KG)

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: