Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE
Savršen za gejming i multitasking

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE

Smart Personal TV za Vašu Sopstvenu
Zabavu

Sa LG MT93 serijom Smart Personal TV-a, samo uperite, kliknite, prevucite ili okrenite, kako biste kontrolisali sve, uključujući i TV program, dinamične igre, akcione filmove i media uređaje.

Više informacija
  • 1
  • 2
  • 3

IT proizvodi

Od kompjuterskih monitora koji donose filmsku 3D zabavu u udobnost vašeg doma, pa do Blu-ray diskova, projektora i medija za snimanje, LG ima najnovije IT proizvode – kompjuterski hardver i dodatnu opremu za vaš dom i kancelariju. Saznajte više

Potražite LG kompjuterske monitore i dodatnu opremu koji unose poboljšanja u vašu kancelariju i vaš dom:

Monitori: Od 3D monitora koji pretvaraju 2D svet u Full HD iskustvo, pa do vrhunske tehnologije ekrana koje mogu da ponude svi naši LED i LCD monitori – nova dimenzija kvaliteta slike koju morate da vidite da biste poverovali.

Personal TV: Personal TV nudi vrhunski kvalitet slike, realne boje, širok ugao gledanja, koji sada možete da doživite zahvaljujući intuitivnom dizajnu i moćnoj tehnologiji.

Projektori: Pronađite projektore i prikažite fantastične slike u rezoluciji koja je dizajnirana za multimedijalne prezentacije.

Poslovna rešenja: LG nudi širok spektar IT proizvoda – digitalnih uređaja i rešenja najviše klase, uključujući kompjutersku opremu kao što su cloud monitori, zatim hotelski televizori i komercijalni medija plejeri koji sadrže inovativne funkcije koje su jednostavne za korišćenje.

Optički uređaji: LG optičke memorije usavršene su najpouzdanijom i najrazvijenijom tehnologijom za multimedijske korisnike.

Mediji za snimanje: Upoznajte digitalne medije za snimanje koji vam omogućava sačuvate i organizujete ogromne količine podataka kojima možete pristupiti na više kompjutera.

Dodatna oprema: LG miš skener je prvi takav proizvod u svetu. Praktičan je, jednostavno se koristi i uvek vam je pri ruci.

Monitori

Personal TV

Personal TV

Uživajte u doživljaju koji vam pruža LG Personal TV

3D Personal TV

3D Personal TV

Smart, 3D, monitor i TV u jednom uređaju sa još dodatnih servisa

3D monitori

3D monitori

Uživajte u pravom 3D, kao u bioskopima. LG CINEMA 3D monitor

LED monitori

LED monitori

Uživajte u jasnim i čistim slikama sa LED pozadinskim osvetljenjem na LG LED monitorima

Eksterni hard diskovi

Eksterni hard diskovi

Eksterni hard diskovi

Ektsterni hard diskovi sa modernim dizajnom za sve ukuse

Nedavno pregledano

zatvori