Prebaci na sadržaj

Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE
Savršen za gejming i multitasking

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE

Smart Personal TV za Vašu Sopstvenu
Zabavu

Sa LG MT93 serijom Smart Personal TV-a, samo uperite, kliknite, prevucite ili okrenite, kako biste kontrolisali sve, uključujući i TV program, dinamične igre, akcione filmove i media uređaje.

Više informacija

IT proizvodi

Od kompjuterskih monitora koji donose filmsku 3D zabavu u udobnost vašeg doma, pa do Blu-ray diskova, projektora i medija za snimanje, LG ima najnovije IT proizvode – kompjuterski hardver i dodatnu opremu za vaš dom i kancelariju. Saznajte više

Potražite LG kompjuterske monitore i dodatnu opremu koji unose poboljšanja u vašu kancelariju i vaš dom:

Monitori: Od 3D monitora koji pretvaraju 2D svet u Full HD iskustvo, pa do vrhunske tehnologije ekrana koje mogu da ponude svi naši LED i LCD monitori – nova dimenzija kvaliteta slike koju morate da vidite da biste poverovali.

Personal TV: Personal TV nudi vrhunski kvalitet slike, realne boje, širok ugao gledanja, koji sada možete da doživite zahvaljujući intuitivnom dizajnu i moćnoj tehnologiji.

Projektori: Pronađite projektore i prikažite fantastične slike u rezoluciji koja je dizajnirana za multimedijalne prezentacije.

Poslovna rešenja: LG nudi širok spektar IT proizvoda – digitalnih uređaja i rešenja najviše klase, uključujući kompjutersku opremu kao što su cloud monitori, zatim hotelski televizori i komercijalni medija plejeri koji sadrže inovativne funkcije koje su jednostavne za korišćenje.

Optički uređaji: LG optičke memorije usavršene su najpouzdanijom i najrazvijenijom tehnologijom za multimedijske korisnike.

Mediji za snimanje: Upoznajte digitalne medije za snimanje koji vam omogućava sačuvate i organizujete ogromne količine podataka kojima možete pristupiti na više kompjutera.

Dodatna oprema: LG miš skener je prvi takav proizvod u svetu. Praktičan je, jednostavno se koristi i uvek vam je pri ruci.

Nedavno pregledano

zatvori