Prebaci na sadržaj

Stalno na pobedničkom postolju

Stalno na pobedničkom postolju

LG IPS monitori nude reprodukciju boju koje su identične originalu. Uživajte u realnim bojama bez distorzija. Dobitnik TIPA 2015 Nagrade, potpuno novi nivo kvaliteta ekrana sa savršenim bojama koji osvaja
nagrade već tri godine za redom.

31MU97 najbolji monitor za fotografiju
Upoznajte mogućnosti vrhunskog 21:9 zakrivljenog, ultra širokog monitora

Upoznajte mogućnosti
vrhunskog 21:9 zakrivljenog,
ultra širokog monitora

Sve je moguće

34UC97 UltraWide monitor
Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

SAZNAJTE VIŠE
Za kreativne profesionalce Digital Cinema 4K monitor

Za kreativne profesionalce
Digital Cinema 4K monitor

Na našem grafičkom monitoru Digital Cinema 4K rezolucija (4096x2160) je uparena sa izuzetno realnim bojama. Zahvaljujući ovome slika je neverovatno realna.

Sve je moguće.

31MU97 Cinema 4K monitor

IT proizvodi

Od kompjuterskih monitora koji donose filmsku 3D zabavu u udobnost vašeg doma, pa do Blu-ray diskova, projektora i medija za snimanje, LG ima najnovije IT proizvode – kompjuterski hardver i dodatnu opremu za vaš dom i kancelariju. Saznajte više

Potražite LG kompjuterske monitore i dodatnu opremu koji unose poboljšanja u vašu kancelariju i vaš dom:

Monitori: Od 3D monitora koji pretvaraju 2D svet u Full HD iskustvo, pa do vrhunske tehnologije ekrana koje mogu da ponude svi naši LED i LCD monitori – nova dimenzija kvaliteta slike koju morate da vidite da biste poverovali.

Personal TV: Personal TV nudi vrhunski kvalitet slike, realne boje, širok ugao gledanja, koji sada možete da doživite zahvaljujući intuitivnom dizajnu i moćnoj tehnologiji.

Projektori: Pronađite projektore i prikažite fantastične slike u rezoluciji koja je dizajnirana za multimedijalne prezentacije.

Poslovna rešenja: LG nudi širok spektar IT proizvoda – digitalnih uređaja i rešenja najviše klase, uključujući kompjutersku opremu kao što su cloud monitori, zatim hotelski televizori i komercijalni medija plejeri koji sadrže inovativne funkcije koje su jednostavne za korišćenje.

Optički uređaji: LG optičke memorije usavršene su najpouzdanijom i najrazvijenijom tehnologijom za multimedijske korisnike.

Mediji za snimanje: Upoznajte digitalne medije za snimanje koji vam omogućava sačuvate i organizujete ogromne količine podataka kojima možete pristupiti na više kompjutera.

Dodatna oprema: LG miš skener je prvi takav proizvod u svetu. Praktičan je, jednostavno se koristi i uvek vam je pri ruci.

Nedavno pregledano

zatvori