Prebaci na sadržaj

Stalno na pobedničkom postolju

Stalno na pobedničkom postolju

LG IPS monitori nude reprodukciju boju koje su identične originalu. Uživajte u realnim bojama bez distorzija. Dobitnik TIPA 2015 Nagrade, potpuno novi nivo kvaliteta ekrana sa savršenim bojama koji osvaja
nagrade već tri godine za redom.

31MU97 najbolji monitor za fotografiju
Upoznajte mogućnosti vrhunskog 21:9 zakrivljenog, ultra širokog monitora

Upoznajte mogućnosti
vrhunskog 21:9 zakrivljenog,
ultra širokog monitora

Sve je moguće

34UC97 UltraWide monitor
Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

34UM95-P Ultrawid LED monitor
Za kreativne profesionalce Digital Cinema 4K monitor

Za kreativne profesionalce
Digital Cinema 4K monitor

Na našem grafičkom monitoru Digital Cinema 4K rezolucija (4096x2160) je uparena sa izuzetno realnim bojama. Zahvaljujući ovome slika je neverovatno realna.

Sve je moguće.

31MU97 Cinema 4K monitor

Monitori

Proširite vidike! LG monitori mogu da se prilagode potrebama poslovnih korisnika, ljubiteljima igrica i multimedija, kao i grafičkim umetnicima. Upoznajte kompjuterske monitore koji su tanki, imaju raskošne boje i brzi odziv – sve što biste ikada poželeli. Saznajte više

LG monitori u sebi objedinjuju vrhunsku tehnologiju i sofisticiran dizajn uz kontrast, boje i prikaz bez premca. Odaberite neki od naših kompjuterskih monitora:

3D monitori sledeće generacije: Kad prvi put budete videli ove monitore, nećete poverovati svojim očima. Osetite novu dimenziju 3D zabave koje pružaju LG monitori. Uživajte u svom omiljenom 2D sadržaju pretvorenom u 3D u udobnosti svog doma.

LED monitori: Spremite se za veliko iznenađenje. LG LED monitori pružaju bolju kontrolu osvetljenosti ekrana i kontrast, jasnoću i izražajnost boja, kao i veliku uštedu energije.

LCD monitori: Upoznajte žive boje fantastičnog kvaliteta, tehnologiju koja omogućava veliku uštedu energije, sjajan dizajn i funkcije monitora sa širokim ekranom.

TV monitori: Najnoviji centar za zabavu, ovi LG kompjuterski ekrani istovremeno služe kao PC monitor i televizor, tako što pružaju celoviti multimedijalan doživljaj za rad ili slobodno vreme u Full HD kvalitetu.

Nedavno pregledano

zatvori