Prebaci na sadržaj

Prvi na svetu 34-inčni UltraWide QHD monitor

IPS 21:9 UltraWide monitori

34UM95-P Ultrawid LED monitor
Savršen za gejming i multitasking

IPS 21:9 UltraWide monitori

29UM65-P Ultrawide LED monitor

Monitori

Proširite vidike! LG monitori mogu da se prilagode potrebama poslovnih korisnika, ljubiteljima igrica i multimedija, kao i grafičkim umetnicima. Upoznajte kompjuterske monitore koji su tanki, imaju raskošne boje i brzi odziv – sve što biste ikada poželeli. Saznajte više

LG monitori u sebi objedinjuju vrhunsku tehnologiju i sofisticiran dizajn uz kontrast, boje i prikaz bez premca. Odaberite neki od naših kompjuterskih monitora:

3D monitori sledeće generacije: Kad prvi put budete videli ove monitore, nećete poverovati svojim očima. Osetite novu dimenziju 3D zabave koje pružaju LG monitori. Uživajte u svom omiljenom 2D sadržaju pretvorenom u 3D u udobnosti svog doma.

LED monitori: Spremite se za veliko iznenađenje. LG LED monitori pružaju bolju kontrolu osvetljenosti ekrana i kontrast, jasnoću i izražajnost boja, kao i veliku uštedu energije.

LCD monitori: Upoznajte žive boje fantastičnog kvaliteta, tehnologiju koja omogućava veliku uštedu energije, sjajan dizajn i funkcije monitora sa širokim ekranom.

TV monitori: Najnoviji centar za zabavu, ovi LG kompjuterski ekrani istovremeno služe kao PC monitor i televizor, tako što pružaju celoviti multimedijalan doživljaj za rad ili slobodno vreme u Full HD kvalitetu.

Nedavno pregledano

zatvori