Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Athena Inverter V, sa Aktivnom kontrolom potrošnje, 3M filterom za vazduh i elegantnim dizajnom

  • H12AL

Glavne karakteristike

  • Aktivna kontrola potrošnje
  • 3M filter za vazduh
  • Elegantni bijeli dizajn
  • Savršena tišina

LG Inverter V tehnologija

Da li vam je vruće, ali ne želite da sačekate da se prostorija rashladi? Nekad se smrzavate a nekad "umirete" od vrućine jer uvek morate da uključujete i isključujete klima uređaj? Da li vam smeta pozadinska buka mašine? Izaberite LG inverter V tehnologiju klima uređaja, koja pruža jednostavno i brzo rashlađivanje.

Sve je moguće sa LG Inverter V

Da li bi ste voleli da nađete klima uređaj sa kojim možete da uštedite nešto novca? Izaberite LG Inverter V i kontrolišite svoju potrošnju sa njegovom jedinstvenom funkcijom za aktivnu kontrolu energije. Sa LG Inverter V sve je moguće.

LG Inverter V - 3M filter za višestruku zaštitu

Više ne morate da se borite u svom domu sa nezvanim gostima poput prašine, alergena, virusa i bakterija. LG tehnologija 3M filtera za višestruku zaštitu obezbeđuje njihovo eliminisanje, tako da možete da uživate u čistom i hladnom vazduhu.

Najviša energetska efikasnost

Revolucionarna tehnologija invertera kompanije LG može da se pohvali moćnim i istovremeno tihim radom, uz smanjenje potrošnje energije do čak 50%.

Najviša energetska efikasnost

Aktivna kontrola potrošnje

Tehnologija Aktivna kontrola potrošnje podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.

Aktivna kontrola potrošnje

Potpuna tišina

Jedinstvena LG tehnologija optimizovanog protoka vazduha i tehnologija kompresora s niskim nivoom vibracija doprineli su postizanju najnižeg nivoa jačine zvuka na svetu.

Potpuna tišina
Režim tihog rada

Režim tihog rada

Tihi rad garantuje tišu i mirniju atmosferu smanjenjem najviših nivoa buke kad je vreme za vaš odmor

PLASMASTER automatsko čišćenje Athena Inverter V

Unutrašnjost klima uređaja održava se tako što se izmenjivač toplote osuši i unutrašnjost se još jednom steriliše PLASMASTER jonima kako bi se eliminisali neželjena buđ i neprijatni mirisi.

PLASMASTER automatsko čišćenje Athena Inverter V

PLASMASTER Jonizator Athena Inverter V

Snažni jonizator plazme štiti vas od neprijatnih mirisa i štetnih supstanci u vazduhu sa više od tri miliona jona koji sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz klima uređaj, nego i obližnje površine za bezbedniju i čistiju atmosferu.

PLASMASTER Jonizator Athena Inverter V

3M filter za višestruku zaštitu Athena Inverter V

Napredne tehnologije kompanija 3M i LG uklanjaju štetne mikričestice da bi pružile bezbednije i zdravije okruženje. 3M-ov filter velikog fluksa / niskog gubitka pritiska na svojoj površini ima jako elektrostatičko naelektrisanje da bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske supstance i deaktivirao ih, uključujući polen i sitnu prašinu koji izazivaju respiratorna obolenja.

3M filter za višestruku zaštitu Athena Inverter V

Antibakterijski filter vazduha

Antibakterijski filter za vazduh hvata čestice prašine veće od 10 μm i ima antibakterijsku funkciju. Micro filter za prašinu na svojoj površini ima snažan elektrostatički naboj kako bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske tvari, poput peludi i sitne prašine koji uzrokuju bolesti dišnih puteva.

Antibakterijski filter vazduha
Automatsko pomeranje u 4 pravca

Automatsko pomeranje u 4 pravca

Antibakterijski filter vazduha hvata čestice prašine veće od 10 μm i ima antibakterijsku funkciju. Mikrofilter za prašinu na svojoj površini ima jako elektrostatičko naelektrisanje da bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske supstance za koje je poznato da izazivaju respiratorna oboljenja.

Lako instaliranje Athena Inverter V

"LG klima uređaji dizajnirani su za jednostavniju i efikasniju instalaciju, nezavisno o atmosferi i broju lica koja su uključena u postupak instalacije. Smanjivanjem opsega posla i vremena potrebnog za instaliranje odsada je moguće da se instalira više klima uređaja u više domova za kraće vreme."

Lako instaliranje Athena Inverter V
OPŠTE INFORMACIJE
Prozorski sistem ATHENA INVERTER V
Kapacitet hlađenja
(Min/Procena/Maks) - W 300/2500/3800
Kapacitet grejanja
(Min/Procena/Maks) - W 300/4000/6800
Ulazna snaga
Hlađenje - W 760
Grejanje - W 740
Napajanje
ø,V,Hz 1 / 220-240 / 50
E.E.R
Hlađenje - W/W 4,6
C.O.P
Grejanje - W/W 5,4
Energetski razred
Hlađenje / Grejanje A+++/A+++
Stepen smanjenja vlage
l/č 1,7
Punjenje rashladnim sredstvom(R410A)
g 1150
Neto težina
Unutr. - kg (funti) 11.5
Spoljna jedinica - kg (funti) 35
Dimenzije (Š*V*D)
Unutr. - mm 875x295x235
Spoljna jedinica - mm 770x545x288

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: