Prebaci na sadržaj

LED projektori

LG LED projektori nude novo iskustvo projekcije. Naši projektori sadrže najmodernija rešenja koja pojačavaju intenzitet boja i pružaju najoštrije slike. Spremite se za uspeh koji će vam obezbediti projektori iz LG-a. Saznajte više

Pronađite LG LED projektor sa najnovijim funkcijama koje uključuju:

Izuzetno dugotrajnu LED lampu: Za razliku od projektora koji su zasnovani na konvencionalnim lampama, LG LED lampe za projektore mogu da traju i do 30.000 sati. Ako koristite projektor 4 sata dnevno, svakoga dana, on može da traje i više od 20 godina.

Digitalno LED osvetljenje: Najmodernija tehnologija LED projektora vam pruža veći opseg boja i njihovu veću zasićenost nego tradicionalne lampe. Njegovo ultra brzo pulsirajuće LED svetlo eliminiše zamagljivanje usled pokreta i prekidanje boje.

Brzo uključivanje/isključivanje: LG LED projektor sadrži funkciju brzog uključivanja i isključivanja, pa ne morate čekate kao kod tradicionalnih projektora.

Prenosivost: Neki od LG LED projektora su prenosivi, kompaktni i lagani, pa možete da ih ponesete gde god da idete, bilo da ste na putovanju ili u kancelariji.

Nedavno pregledano

zatvori