Prebaci na sadržaj

Projektori

LG projektori nude novo iskustvo projekcije. Naši projektori sadrže najmodernija rešenja koja pojačavaju intenzitet boja i pružaju najoštrije slike. Spremite se za uspeh koji će vam obezbediti projektori iz LG-a. Saznajte više

Pronađite LG projektor sa svim najnovijim funkcijama, uključujući:

Izuzetno dugotrajnu LED lampu: Za razliku od projektora koji su zasnovani na konvencionalnim lampama, LG LED lampe za projektore mogu da traju i do 30.000 sati. Ako koristite projektor 4 sata dnevno, svakoga dana, on može da traje i više od 20 godina.

Digitalno LED osvetljenje: Najmodernija tehnologija LED projektora vam pruža veći opseg boja i njihovu veću zasićenost nego tradicionalne lampe. Njegovo ultra brzo pulsirajuće LED svetlo eliminiše zamagljivanje usled pokreta i prekidanje boje.

Brzo uključivanje/isključivanje: LG projektori će vam uštedeti vreme jer je vreme potrebno za njihovo pokretanje i isključivanje veoma kratko.

LG Brilliant Colour™ tehnologiju: Uživajte u povećanoj osvetljenosti boja koje nisu osnovne i poboljšanom intenzitetu tako što ćete pojačati srednje nijanse pomoću projektora sa funkcijom LG Brilliant Colour™.

Točkić za boje sa 5 segmenata: Sa LG-jevim prikazom boja, nijanse su izraženije nego sa točkićem za boje na konvencionalnim projektorima.

Prenosivost: LG prenosivi projektori predstavljaju čitav niz kompaktnih i laganih projektora koje možete da ponesete gde god da idete, bilo da ste na putovanju ili u kancelariji.

Nedavno pregledano

zatvori