Prebaci na sadržaj

Donesite uzbuđenje sa stadiona u vaš dom uz pomoć LG-jevog ULTRA HD TV-a

Donesite uzbuđenje sa stadiona u vaš dom uz pomoć LG-jevog ULTRA HD TV-a koji vam pruža sliku 4 puta bolje rezolucije u odnosu na Full HD. Takođe, uživajte u živopisnim scenama koje kao
da iskaču iz vašeg TV ekrana zahvaljujući impresivnom CINEMA 3D-u. Uronite dublje u vaše igre zahvaljujući LG-jevom ULTRA HD TV-u.

Sve je moguće

84UB980V 4K Ultra HD TV
SAČUVAJTE VAŠE USPOMENE U

SAČUVAJTE VAŠE USPOMENE
U "CLOUD-U"

I doživite ih ponovo bilo gde da se nalazite, čak ih možete videti i na vašem LG SMART TV-u.

LG TV 100 GB Cloud promocija
Ponovo učinite TV jednostavnim

Novi operativni sistem kompanije LG, webOS, je tu da bi Smart televizore učinio još jednostavnijim. Donoseći potpuno novi interfejs, on vam omogućava da uživate u mogućnostima svog Smart TV-a brzo, jednostavno, i na zabavan i lak način.

55LB670V Smart Cinema 3D TV
NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt

LED TV

Vidite i doživite više. Upoznajte jedini LED TV na tržištu, koji ima THX® certifikat za izuzetan kvalitet slike. Full LED tehnologija sa tankim ekranom i pozadinskim osvetljenjem pruža fantastične živopisne boje i preciznost detalja slike. LG LED televizori će vas ostaviti bez teksta. Saznajte više

LG LED televizori pružaju neverovatnu osvetljenost, jasnoću i detalje koje još niste mogli da vidite:

Moderan dizajn: Inovativna osvetljenost LED TV-a doprinosi njegovom tankom izgledu. Ekran debljine samo 1 inč, savršen je za postavljanje na zid.

Smart TV: Neki LED televizori nude LG Smart TV doživljaj – doslovno neograničen pristup hiljadama filmova, prilagodljivih aplikacija, video snimaka i najboljem što nudi veb, sve organizovano u obliku jednostavnog interfejsa.

Bežični pristup: LG LED televizori imaju opcionalnu funkciju bežičnog pristupa tako da vam nije potrebno mnoštvo kablova a LED TV možete da postavite gde god poželite.

3D karakteristike: Doživite LED televizore u 3D tehnici i uživajte u spektakularnom kvalitetu slike, bogatim bojama i savršenom kontrastu naših Full HD LED televizora u potpuno novoj dimenziji.

Wi-Fi®: Povežite se sa svojom Wi-Fi mrežom pomoću USB adaptera (prodaje se zasebno) i uživajte u svetu strimovanih filmova i videa na LG LED TV-u.

Nedavno pregledano

zatvori