NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt
  • 1
  • 2
  • 3

LED TV

Vidite i doživite više. Upoznajte jedini LED TV na tržištu, koji ima THX® certifikat za izuzetan kvalitet slike. Full LED tehnologija sa tankim ekranom i pozadinskim osvetljenjem pruža fantastične živopisne boje i preciznost detalja slike. LG LED televizori će vas ostaviti bez teksta. Saznajte više

LG LED televizori pružaju neverovatnu osvetljenost, jasnoću i detalje koje još niste mogli da vidite:

Moderan dizajn: Inovativna osvetljenost LED TV-a doprinosi njegovom tankom izgledu. Ekran debljine samo 1 inč, savršen je za postavljanje na zid.

Smart TV: Neki LED televizori nude LG Smart TV doživljaj – doslovno neograničen pristup hiljadama filmova, prilagodljivih aplikacija, video snimaka i najboljem što nudi veb, sve organizovano u obliku jednostavnog interfejsa.

Bežični pristup: LG LED televizori imaju opcionalnu funkciju bežičnog pristupa tako da vam nije potrebno mnoštvo kablova a LED TV možete da postavite gde god poželite.

3D karakteristike: Doživite LED televizore u 3D tehnici i uživajte u spektakularnom kvalitetu slike, bogatim bojama i savršenom kontrastu naših Full HD LED televizora u potpuno novoj dimenziji.

Wi-Fi®: Povežite se sa svojom Wi-Fi mrežom pomoću USB adaptera (prodaje se zasebno) i uživajte u svetu strimovanih filmova i videa na LG LED TV-u.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori