Prebaci na sadržaj

ERA OLED TELEVIZORA POČINJE SADA


OLED pikseli su samosvetleći i mogu da regulišu
svoju jačinu osvetljenja pojedinačno. Zbog toga
kontrast boja od najsvetlije bele do najtamnije
crne donosi prikaz slike na dosad neviđenom nivou.

INOVACIJE ZA BOLJI ŽIVOT

LG 65EC970V OLED TV
Savršene slika – doživite razliku!

Nova tehnologija na velikom ekranu: OLED TV,
budućnost televizora, postao je realnost. Pozdravite
LG OLED TV, koji ponovo definiše pojam televizora,
i koji perfektno prikazuje realnost. Upoznajte ekran
vaših snova.

Sad je sve moguće.

LG EC930 OLED televizor
Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K

Zakoračite u nov, dosad neviđen svet. Fantastična, četiri puta veća rezolucija i neverovatno jasni detalji donose jedinstven doživljaj, koji se neverovatno razlikuje od dosadašnjih. Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K.

Sad je sve moguće.

84UB980V 4K Ultra HD TV
Ponovo učinite TV jednostavnim

Novi operativni sistem kompanije LG, webOS, je tu da bi Smart televizore učinio još jednostavnijim. Donoseći potpuno novi interfejs, on vam omogućava da uživate u mogućnostima svog Smart TV-a brzo, jednostavno, i na zabavan i lak način.

55LB670V Smart Cinema 3D TV
NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt

LED TV

Vidite i doživite više. Upoznajte jedini LED TV na tržištu, koji ima THX® certifikat za izuzetan kvalitet slike. Full LED tehnologija sa tankim ekranom i pozadinskim osvetljenjem pruža fantastične živopisne boje i preciznost detalja slike. LG LED televizori će vas ostaviti bez teksta. Saznajte više

LG LED televizori pružaju neverovatnu osvetljenost, jasnoću i detalje koje još niste mogli da vidite:

Moderan dizajn: Inovativna osvetljenost LED TV-a doprinosi njegovom tankom izgledu. Ekran debljine samo 1 inč, savršen je za postavljanje na zid.

Smart TV: Neki LED televizori nude LG Smart TV doživljaj – doslovno neograničen pristup hiljadama filmova, prilagodljivih aplikacija, video snimaka i najboljem što nudi veb, sve organizovano u obliku jednostavnog interfejsa.

Bežični pristup: LG LED televizori imaju opcionalnu funkciju bežičnog pristupa tako da vam nije potrebno mnoštvo kablova a LED TV možete da postavite gde god poželite.

3D karakteristike: Doživite LED televizore u 3D tehnici i uživajte u spektakularnom kvalitetu slike, bogatim bojama i savršenom kontrastu naših Full HD LED televizora u potpuno novoj dimenziji.

Wi-Fi®: Povežite se sa svojom Wi-Fi mrežom pomoću USB adaptera (prodaje se zasebno) i uživajte u svetu strimovanih filmova i videa na LG LED TV-u.

Nedavno pregledano

zatvori