Prebaci na sadržaj

Vinski šarm
u vašoj kuhinji

Crveno meso ide dobro sa crvenim vinom
i vino crvenom mikrotalasnom pećnicom.
LG specijalno dizajnirana mikrotalasna
pećnica je najnoviji član LG porodice
uređaja sa cvetnim dezenom.

Više informacija

Mikrotalasne pećnice

LG mikrotalasne pećnice su funkcionalni i elegantni kućni aparati sa mnoštvom funkcija koje odgovaraju vašim kulinarskim potrebama. Uz stalne inovacije i poboljšanja, LG proizvodi su uvek tu da pripremanje hrane pretvore u pravo uživanje. Saznajte više

Otkrijte vrhunsku tehnologiju mikrotalasnih pećnica kompanije LG:

Lightwave tehnologija: Ovaj sistem sa grejačem od ugljenih vlakana je napravljen kako bi kuvanje pomoću mikrotalasne bilo bez po muke, a hrana zdravija i ukusnija i kako bi zadovoljila prave sladokusce.

Kuvanje sa više grejača: Kao zdravija opcija, naše mikrotalasne rerne sa više grejača, koji mogu zasebno da se podešavaju, omogućavaju brzu i kvalitetnu pripremu u mikrotalasnoj pećnici uz očuvanje ukusa.

Duochef: Inovativna konvekcijska mikrotalasna rerna pruža komforno kuvanje uz uštedu energije. Možete da podešavate temperaturu grejača i brzinu ventilatora kako biste dobili ujednačeno pečenu hranu ili hrskavu koricu za kraće vreme. DuoChef može da se koristi i za odmrzavanje namirnica.

Čuvar ukusa: Gosti još nisu stigli? Funkcija čuvara ukusa omogućava da držite hranu na toplom do 90 minuta u pećnici bez uticaja na njen kvalitet, zahvaljujući funkciji laganog podgrevanja.

LG Wavedome: Wavedome mikrotalasne pećnice mogu da kuvaju 30% brže od standardne mikrotalasne i pružaju za 60% više prostora za kuvanje kako biste lako mogli da pripremite više hrane. A pošto je unutrašnjost okrugla, jednostavno se čisti.

Autokuvanje, gril, odmrzavanje i kontrola temperature grejača: Pripremite svoju omiljenu hranu za čas tako što ćete izabrati način kuvanja, kao i vrstu hrane i težinu namirnica.

Nedavno pregledano

zatvori