Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

32UD59-B

Glavne karakteristike

  • UHD 4K ekran (3840 x 2160) od 32 inča
  • DCI-P3 95% / Sa kalibrisanim bojama
  • 4K pri 60 Hz, HDMIx2 sa podrškom za HDCP2.2 i DisplayPort
  • AMD FreeSync™ tehnologija
  • Visina i nagib mogu da se podešavaju
  • Softver OnScreen Control

DOSTUPNO KOD:

Stiže sve više i više 4K sadržaja

Uživajte u milionima 4K video snimaka u izvornoj rezoluciji 3840 x 2160 UHD 4K. Igranje RPG i FPS igara na ekranu UHD 4K pruža vam realistično gejmersko iskustvo uz izuzetno detaljan prikaz oružja i predivne teksture. Uživajte u najboljim 4K igrama koje su prikazane kroz uzbudljivu grafiku.

Fino i živopisno izražavanje boja

Sa standardom DCI-P3 5% i kalibrisanim bojama (fabričko kalibrisanje boja), ovaj monitor pruža realističnu boju na velikom ekranu od 31,5 inča tako da su sve vrste sadržaja za zabavu, od filmova do drame i još mnogo toga, prikazane u punom kinematografskom kvalitetu.Kompatibilno sa HDCP 2.2

Povežite se samouvereno: Ovaj LG 4K monitor je kompatibilan sa najnovijom zaštitom od kopiranja HDCP 2.2, tako da prikazuje video sadržaj putem usluga za prosleđivanje 4K sadržaja, konzola za igre i Ultra HD Blu-ray plejera diskova.

Igranje bez blokiranja slike

Pomoću tehnologije FreeSync™ možete da igrate igre sa zahtevnom grafikom bez blokiranja ekrana ili zamrzavanja koje se može javiti tokom prikazivanja. Takođe postoje i dodatne različite opcije za gejmerske funkcije za bolji užitak u igranju igara.

Napadnite prvi u realnom vremenu

Režim Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika bez odlaganja. Ovaj režim sinhronizuje vašu detekciju sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje.

Potpuna vidljivost i u najtamnijim uglovima

Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona automatski detektuje najmračniju stranu i pojačava njenu osvetljenost tako da možete da pronađete neprijatelje koji se skrivaju i čekaju da vas napadnu iz tame.

Kompletno rezonantan doživljaj zvuka

Dva zvučnika od po 5W upotpunjuju sveobuhvatan doživljaj gledanja, eliminišući potrebu za povezivanjem dodatnih zvučnika prilikom igranja i gledanja filmova.

Upoznajte jednostavan korisnički interfejs

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control (2.0) vam omogućava da podesite sve opcije na ekranu. Pretražite termin „OnScreen Control“ na adresi LG.com

*Za preuzimanje softvera OnScreen Control 2.0:
① Posetite LG.com > pretražite termin „OnScreen Control“
② Posetite LG.com > pretražite naziv proizvoda (npr. 32UD99) > preuzmite softver OnScreen Control u kategoriji Support (Podrška)

Različite vrste opcija za deljenje ekrana

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među različitim opcijama za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i korišćenje prostora na ekranu.

Tanak ArcLine i ergonomski dizajn

Tanko, zakrivljeno ArcLine postolje omogućava vam da doživite najmoderniji vid gledanja u različitim postavkama. Visina i nagib mogu da se podešavaju kako bi se stvorilo savršeno okruženje prilikom gledanja.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Priključnica ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: