ZABAVA
ZABAVA
Prikazano je 5 blokova slika – na svakoj su logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix i Witcher, logotip Disney plus i Boba fett, logotip Apple TV plus i Foundation, logotip prime video i Without Remorse i logotip LG Channels i samostalan logotip.  Prikazano je 5 blokova slika – na svakoj su logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix i Witcher, logotip Disney plus i Boba fett, logotip Apple TV plus i Foundation, logotip prime video i Without Remorse i logotip LG Channels i samostalan logotip.
Platforme za strimovanje sadržaja

Najpoznatije platforme za strimovanje sadržaja na jednom mestu

Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ i mnoge druge – LG televizori nude najveće platforme za strimovanje sadržaja. Uz ovoliko bogat izbor, svako može da pronađe sadržaj za sebe.
*Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.
Prikazano je nekoliko sličica različitih igara NVIDIA GEFORCE NOW uključujući Rockey League, Farcry 6, Apex legends itd. Logotip NVIDIA Geforce Now se nalazi u levom gornjem uglu. Prikazano je nekoliko sličica različitih igara NVIDIA GEFORCE NOW uključujući Rockey League, Farcry 6, Apex legends itd. Logotip NVIDIA Geforce Now se nalazi u levom gornjem uglu.
NVIDIA GeForce NOW

Najnovije računarske igre na zahtev

LG televizori sada podržavaju NVIDIA GeForce NOW, platformu za igranje igara u Cloud-u koja donosi najnovije računarske igre direktno na vaš televizor. Jednostavno kupite igru koju želite da igrate na Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect ili Origin i možete gotovo odmah da počnete da igrate – sve što vam treba je kontroler.
*Podržana partnerstva se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
*Igračka kontrolna tabla i Optimizator za igranje igara u Cloud-u biće dostupni od druge polovine 2022.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Dostupnost sadržaja i aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od države ili regiona. Potrebna je zasebna pretplata za Disney+. (c) 2022 Disney i povezane entitete.
*Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
*Apple TV+ i/ili izabrani sadržaj možda neće biti dostupni u svim regionima.
*Apple TV+ zahteva pretplatu.
*HBO Max zahteva pretplatu.
*®2022 WarnerMedia Direct, LLC. Sva prava zadržana. HBO Max™ se koristi sa licencom. Potrebna je pretplata za HBO Max.
*Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Za više pojedinosti posetite primevideo.com/terms.
*Podržane usluge se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
*Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
*Početni ekran i podržane aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države i mogu se menjati bez prethodnog obaveštenja.
Dugme „KUPI SADA” nalazi se ispod teksta „GDE KUPITI”. „KUPI SADA”, vodi ka stranici koja pokazuje lokaciju gde se može kupiti.

GDE KUPITI