Prebaci na sadržaj

ERA OLED TELEVIZORA POČINJE SADA


OLED pikseli su samosvetleći i mogu da regulišu
svoju jačinu osvetljenja pojedinačno. Zbog toga
kontrast boja od najsvetlije bele do najtamnije
crne donosi prikaz slike na dosad neviđenom nivou.

INOVACIJE ZA BOLJI ŽIVOT

LG 65EC970V OLED TV
Savršene slika – doživite razliku!

Nova tehnologija na velikom ekranu: OLED TV,
budućnost televizora, postao je realnost. Pozdravite
LG OLED TV, koji ponovo definiše pojam televizora,
i koji perfektno prikazuje realnost. Upoznajte ekran
vaših snova.

Sad je sve moguće.

LG EC930 OLED televizor
Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K

Zakoračite u nov, dosad neviđen svet. Fantastična, četiri puta veća rezolucija i neverovatno jasni detalji donose jedinstven doživljaj, koji se neverovatno razlikuje od dosadašnjih. Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K.

Sad je sve moguće.

84UB980V 4K Ultra HD TV
Ponovo učinite TV jednostavnim

Novi operativni sistem kompanije LG, webOS, je tu da bi Smart televizore učinio još jednostavnijim. Donoseći potpuno novi interfejs, on vam omogućava da uživate u mogućnostima svog Smart TV-a brzo, jednostavno, i na zabavan i lak način.

55LB670V Smart Cinema 3D TV
NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt

Televizori

Čist i sofisticiran dizajn LG televizora čini da televizor zauzme centralno mesto u svakoj sobi. Patentirane tehnologije i inovativne funkcije omogućavaju da LCD, plazma i LED televizori prikažu i najmanji detalj, savršenu boju i kontrast. LG televizori nude kristalno jasan kvalitet slike. Saznajte više

LG televizori imaju širok spektar opcija:

LCD televizori: LCD televizori donose HD sadržaje vrhunskog kvaliteta, igrice i nezaboravnu Blu-ray zabavu, oštru sliku bez zamućenosti kada gledate sportske događaje.

LED televizori: Poput umetničkog dela, najtanji LG televizori, sa najvećom uštedom energije i ravnim ekranom koriste LED osvetljenje ekrana da bi vam pružili žive boje i visok kontrast za jasnije, oštrije slike. U stvari, ovo su jedini LED televizori na tržištu sa THX® certifikatom za izuzetan kvalitet slike. Naše patentirane, inovativne tehnologije koje su ugrađene u sve televizore, pružaju vam uvek najbolju sliku sa mnoštvom najfinijih detalja i fantastičnim kontrastom.

Cinema 3D televizori: Osetite više od zabave zahvaljujući našim 3D televizorima. LG 3D televizori pružaju fantastične performanse 3D filmova, TV programa, sporta i još mnogo toga. Naši 3D televizori imaju vrhunski kvalitet boja i detalja i u 2D prikazu.

Smart TV: Najjednostavniji način za neograničen pristup sadržaju, Smart televizori objedinjuju najbolje što pruža internet i TV – strimovanje video sadržaja sa YouTube-a itd. Pretražujte veb i uživajte u ekskluzivnim aplikacijama napravljenim za LG TV.

Plazma TV: Plazma televizori kompanije LG imaju tako živu i jasnu sliku da ćete zaboraviti da gledate TV. Plazma TV regulišu nivo svetlosti što omogućava bolji kontrast i brži odziv što je savršeno kada gledate sport i akcione filmove ili igrate video igrice.

Nedavno pregledano

zatvori