NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt
Pametna zabava

PAMETNA ZABAVA

Zabavne aplikacije, video, premijum sadržaj, internet pretraga, jednostavno deljenje i još mnogo mogućnosti samo pokretom. Saznajte o LG Cinema 3D pametnim televizorima i uživajte u prednostima LG Magičnom daljinskog osetljivog na pokret.

LG Smart TV mikrosajt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Televizori

Čist i sofisticiran dizajn LG televizora čini da televizor zauzme centralno mesto u svakoj sobi. Patentirane tehnologije i inovativne funkcije omogućavaju da LCD, plazma i LED televizori prikažu i najmanji detalj, savršenu boju i kontrast. LG televizori nude kristalno jasan kvalitet slike. Saznajte više

LG televizori imaju širok spektar opcija:

LCD televizori: LCD televizori donose HD sadržaje vrhunskog kvaliteta, igrice i nezaboravnu Blu-ray zabavu, oštru sliku bez zamućenosti kada gledate sportske događaje.

LED televizori: Poput umetničkog dela, najtanji LG televizori, sa najvećom uštedom energije i ravnim ekranom koriste LED osvetljenje ekrana da bi vam pružili žive boje i visok kontrast za jasnije, oštrije slike. U stvari, ovo su jedini LED televizori na tržištu sa THX® certifikatom za izuzetan kvalitet slike. Naše patentirane, inovativne tehnologije koje su ugrađene u sve televizore, pružaju vam uvek najbolju sliku sa mnoštvom najfinijih detalja i fantastičnim kontrastom.

Cinema 3D televizori: Osetite više od zabave zahvaljujući našim 3D televizorima. LG 3D televizori pružaju fantastične performanse 3D filmova, TV programa, sporta i još mnogo toga. Naši 3D televizori imaju vrhunski kvalitet boja i detalja i u 2D prikazu.

Smart TV: Najjednostavniji način za neograničen pristup sadržaju, Smart televizori objedinjuju najbolje što pruža internet i TV – strimovanje video sadržaja sa YouTube-a itd. Pretražujte veb i uživajte u ekskluzivnim aplikacijama napravljenim za LG TV.

Plazma TV: Plazma televizori kompanije LG imaju tako živu i jasnu sliku da ćete zaboraviti da gledate TV. Plazma TV regulišu nivo svetlosti što omogućava bolji kontrast i brži odziv što je savršeno kada gledate sport i akcione filmove ili igrate video igrice.

Televizori

Svi televizori

Svi televizori

 Saznajte sve o LG novim, elegantno dizajniranim 3D i Smart televizorima

Smart TV

Smart TV

 Saznajte više o realističnom 3D doživljaju i nadrealnom Cinema Screen dizajnu LG Cinema 3D televizora.

3D TV

3D TV

 Pretraga internet, razne aplikacije za zabavu i premium sadržaj na LG Smart TV-u i više nikad vam neće biti dosadno.

LCD TV

LCD TV

 LED, FULL LED, NANO FULL LED, odaberite jednu od najnovijih LED tehnologija.

LED TV

LED TV

 Pogledajte naš izbor stilski dizajniranih LCD televizora

Plazma TV

Plazma TV

 Doživljaj koji vam donose 3D i Smart TV tehnologije je dostupan i na našim Plazma televizorima

Nedavno pregledano

zatvori