Prebaci na sadržaj

ERA OLED TELEVIZORA POČINJE SADA


OLED pikseli su samosvetleći i mogu da regulišu
svoju jačinu osvetljenja pojedinačno. Zbog toga
kontrast boja od najsvetlije bele do najtamnije
crne donosi prikaz slike na dosad neviđenom nivou.

INOVACIJE ZA BOLJI ŽIVOT

LG 65EC970V OLED TV
Super boje sa 4 puta boljom rezolucijom

Ono što vidite na televizoru ne bi trebalo da bude drugačije od onoga što vidite u pravom životu.
LG SUPER UHD TV ColorPrime oživljava boje, dajući život svakoj slici. Pretvorite doživljaj gledanja
u živopisno iskustvo.

LG UF950V ULTRA HD TV
Ponovo učinite TV jednostavnim

WebOS je nov, jednostavan i lako upotrebljiv
operativni sistem, koji je razvila firma LG radi pojednostavljenja upravljanja televizorom, koje je sada mnogo jednostavnije i zabavnije. WebOS čini upotrebu televizora, odnosno njegovih funkcija još jednostavnijim
i lakšim.

LG SMART TV
Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K

Zakoračite u nov, dosad neviđen svet. Fantastična, četiri puta veća rezolucija i neverovatno jasni detalji donose jedinstven doživljaj, koji se neverovatno razlikuje od dosadašnjih. Upoznajte LG ULTRA HD TV 4K.

Sad je sve moguće.

84UB980V 4K Ultra HD TV
Savršene slika – doživite razliku!

Nova tehnologija na velikom ekranu: OLED TV,
budućnost televizora, postao je realnost. Pozdravite
LG OLED TV, koji ponovo definiše pojam televizora,
i koji perfektno prikazuje realnost. Upoznajte ekran
vaših snova.

Sad je sve moguće.

LG EC930 OLED televizor

Televizori

Čist i sofisticiran dizajn LG televizora čini da televizor zauzme centralno mesto u svakoj sobi. Patentirane tehnologije i inovativne funkcije omogućavaju da LCD, plazma i LED televizori prikažu i najmanji detalj, savršenu boju i kontrast. LG televizori nude kristalno jasan kvalitet slike. Saznajte više

LG televizori imaju širok spektar opcija:

LCD televizori: LCD televizori donose HD sadržaje vrhunskog kvaliteta, igrice i nezaboravnu Blu-ray zabavu, oštru sliku bez zamućenosti kada gledate sportske događaje.

LED televizori: Poput umetničkog dela, najtanji LG televizori, sa najvećom uštedom energije i ravnim ekranom koriste LED osvetljenje ekrana da bi vam pružili žive boje i visok kontrast za jasnije, oštrije slike. U stvari, ovo su jedini LED televizori na tržištu sa THX® certifikatom za izuzetan kvalitet slike. Naše patentirane, inovativne tehnologije koje su ugrađene u sve televizore, pružaju vam uvek najbolju sliku sa mnoštvom najfinijih detalja i fantastičnim kontrastom.

Cinema 3D televizori: Osetite više od zabave zahvaljujući našim 3D televizorima. LG 3D televizori pružaju fantastične performanse 3D filmova, TV programa, sporta i još mnogo toga. Naši 3D televizori imaju vrhunski kvalitet boja i detalja i u 2D prikazu.

Smart TV: Najjednostavniji način za neograničen pristup sadržaju, Smart televizori objedinjuju najbolje što pruža internet i TV – strimovanje video sadržaja sa YouTube-a itd. Pretražujte veb i uživajte u ekskluzivnim aplikacijama napravljenim za LG TV.

Plazma TV: Plazma televizori kompanije LG imaju tako živu i jasnu sliku da ćete zaboraviti da gledate TV. Plazma TV regulišu nivo svetlosti što omogućava bolji kontrast i brži odziv što je savršeno kada gledate sport i akcione filmove ili igrate video igrice.

Nedavno pregledano

zatvori