PAMETAN UŽITAK
PAMETAN UŽITAK
*Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.
*Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
Apple Airplay i HomeKit

Kontrola je u vašim rukama

Sada možete praktičnije da upravljate LG televizorom pomoću Apple uređaja zahvaljujući podršci za Apple AirPlay i HomeKit. Koristite aplikaciju Siri ili Home za uključivanje i isključivanje televizora, prebacivanje ulaza, pa čak i za podešavanje jačine zvuka, sve to bez daljinskog upravljača.
Muškarac posmatra nešto veoma radosno. U gornjem desnom uglu nalazi se logotip Apple AirPlay i Apple HomeKit. Muškarac posmatra nešto veoma radosno. U gornjem desnom uglu nalazi se logotip Apple AirPlay i Apple HomeKit.
*Podrška za AirPlay i HomeKit može se razlikovati u zavisnosti od regiona.
Obaveštenja o sportu

Gledanje filma i prikaz najnovijih sportskih vesti? Pun pogodak!

Od obaveštavanja o najnovijim rasporedima i vremenskim rasporedima, do obaveštavanja o svakom golu čim se dogodi – Obaveštenja o sportu vam pružaju novosti u realnom vremenu o omiljenim timovima i ligama čak i dok gledate drugi sadržaj.
*Podržani sportovi i lige mogu se razlikovati u zavisnosti od države.<br> *Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.<br> *Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije. *Podržani sportovi i lige mogu se razlikovati u zavisnosti od države.<br> *Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.<br> *Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*Podržani sportovi i lige mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
*Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili države.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Moj profil

Uživajte u specijalno osmišljenom doživljaju

LG televizor sada sadrži opciju Moj profil, u kojoj mogu jednostavno da se kreiraju pojedinačni profili za svakog člana porodice koji se mogu smenjivati. Početni ekran se zatim prilagođava svakom različitom nalogu, pružajući vam personalizovane preporuke za sadržaj, upozorenja o sportu i brz pristup omiljenim aplikacijama za personalizovaniji užitak.
Na ekranu se prikazuje Maksov početni ekran koji je prilagođen Maksu, a nakon što se izabere Rejčelin profil, ekran se menja i prikazuje se Rejčelin početni ekran koji je prilagođen Rejčel. Na ekranu se prikazuje Maksov početni ekran koji je prilagođen Maksu, a nakon što se izabere Rejčelin profil, ekran se menja i prikazuje se Rejčelin početni ekran koji je prilagođen Rejčel.
*Smanjen ili ograničen sadržaj može biti prikazan u zavisnosti od regiona i povezanosti sa mrežom.
Pretraga povezanog sadržaja

Još sadržaja na dodir prsta

Pretraga povezanog sadržaja olakšava pronalaženje sadržaja koji ćete gledati. Jednostavno dodirnite dugme za glasovne instrukcije na magičnom daljinskom upravljaču za još preporuka sadržaja tako da možete pronaći nov sadržaj koji ćete bindžovati.
Dugme za glasovne instrukcije na daljinskom upravljaču televizora jednom zasvetli i pomera se u donji desni ugao. Na zadnjem ekranu daljinskog upravljača, reprodukuje se video čoveka i žene koji silaze zajedno niz stepenice, a kratak pritisak na dugme za glasovne instrukcije na daljinskom upravljaču aktivira prikaz nekoliko sadržaja na dnu video zapisa. Dugme za glasovne instrukcije na daljinskom upravljaču televizora jednom zasvetli i pomera se u donji desni ugao. Na zadnjem ekranu daljinskog upravljača, reprodukuje se video čoveka i žene koji silaze zajedno niz stepenice, a kratak pritisak na dugme za glasovne instrukcije na daljinskom upravljaču aktivira prikaz nekoliko sadržaja na dnu video zapisa.
*Podrška za ovu uslugu može varirati u zavisnosti od države.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*Dizajn daljinskog upravljača može varirati u zavisnosti od države.
*Propisi o emitovanju mogu da ograniče rad u nekim državama, a ugovor o sadržaju zabranjuje preklapanje drugog sadržaja na kanalu za IP Streaming (LG Channel), čime se ograničava funkcija MagicLink.
Uvek spreman

Uz ovaj televizor nećete morati da čekate

LG televizori su korisni, čak i kada se isključe, zahvaljujući novoj funkciji Always Ready. Ona omogućava televizoru da deluje kao AI zvučnik kada se ne koristi tako da je spreman da reaguje na vaše glasovne komande u sekundi. Televizor možete čak da koristite za prikaz sata, umetničkih dela, fotografija ili za reprodukciju muzike – dakle, kao promenljivu centralnu figuru u kući.
Na TV ekranu prikazuje se sutrašnja vremenska prognoza Na TV ekranu prikazuje se sutrašnja vremenska prognoza
*QNED99/95/90 sadrži Always Ready.
Dostupnost

Svima olakšavamo
da vole LG televizore

*Podržane funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od države.
Dugme „KUPI SADA” nalazi se ispod teksta „GDE KUPITI”. „KUPI SADA”, vodi ka stranici koja pokazuje lokaciju gde se može kupiti.

GDE KUPITI