NOVA ERA TEHNOLOGIJE EKRANA

NOVA ERA
TEHNOLOGIJE EKRANA

Zahvaljujući poslednjim inovacijama LG OLED TV donosi beskonačni kontrast i najživopisniju sliku koju ste ikad videli. Neverovatan doživljaj gledanja je upotpunjen jedinstvenim dizajnom kao što su 4.3mm tanki, zakrivljeni ekran i providno postolje sa keramičkim zvučnicima.

55EA980V OLED televizor
ULTRA DETALJI, ULTRA VELIČINA

ULTRA DETALJI,
ULTRA VELIČINA

Zakoračite u neverovatan novi svet pun prelepih i živopisnih detalja. Prvi na svetu ULTRA HD TV od 84 inča vam pruža neverovatno realistične i detaljne slike koje mogu biti i do 8.3 Megapiksela što je 4 puta više nego Full HD Rezolucija.
Samo najbolji mogu biti prvi

ULTRA HD TV mikrosajt
Ultra realan doživljaj od LG-a

ULTRA REALAN
DOŽIVLJAJ OD LG-A

Doživite impresivni ULTRA HD kvalitet slike sad dostupan u 65"(164cm) i 55"(139cm) veličinama ekrana. Dodatna prednost je kod LA970V modela je 4.1 klizni sistem zvučnika.

ULTRA HD TV mikrosajt
Pametna zabava

PAMETNA ZABAVA

Zabavne aplikacije, video, premijum sadržaj, internet pretraga, jednostavno deljenje i još mnogo mogućnosti samo pokretom. Saznajte o LG Cinema 3D pametnim televizorima i uživajte u prednostima LG Magičnom daljinskog osetljivog na pokret.

LG Smart TV mikrosajt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Svi televizori

Koji TV sa ravnim ekranom je pravi izbor za vas? LED, plazma ili LCD televizor? 3D ili 2D? LG vam nudi veliki izbor Full HD TV-a, koji se uklapaju u svaki prostor. Pregledajte ceo asortiman LG televizora sa LCD ekranom. Saznajte više

Saznajte više o svim LG televizorima visoke definicije (HD TV) i funkcijama po kojima se izdvajaju od konkurencije:

Tip ekrana: Nudimo sve tipove ekrana, svi HD televizori su televizori sa LCD ekranom, LED ili plazma.

Veličina ekrana: Od ekrana veličine 22 inča za vašu radnu sobu, pa do ravnog ekrana od 60 inča za dnevnu sobu, možete da potražite različite veličine ekrana televizora koje će se najbolje uklopiti u vaš prostor.

3D: LG HD televizori sa 3D tehnologijom donose kvalitet kućnog bioskopa u udobnost vašeg doma.

Smart 3D televizori: Neograničen pristup različitim oblicima zabave, ovaj Full HD TV ima pristup internetu i omogućava vam da na jednom mestu prilagodite opcije zabave u obliku koji vama odgovara.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori