Skip to Contents Skip to Accessibility Help

U okviru promocije "5 godina Bez Brige", period sigurnosti je produžen na 5 godina za 2019 i 2018 LG UHD 4K LED TV modele kupljene između 15.06 - 31.07.2019 i registrovane do 31.08.2019.

 

Ako kupite 2019 i 2018 LG UHD 4K LED TV u periodu od 15.06. - 31.07.2019, stičete pravo na "5 Godina Bez Brige" za svoj proizvod, nakon što se registrujete.

Šta je 5 Godina Bez Brige?


U okviru ove promocije produžena je proizvođačka garancija od 2 godine.  Tokom prve dve godine od kupovine Proizvoda, imaćete punu uslugu u okviru garancije, uključujući besplatnu popravku, besplatnu zamenu oštećenih delova uz besplatnu uslugu na lokaciji, po potrebi. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, LG Electronics pruža dodatno osiguranje  ("LG 5 Godina Bez Brige") kupcu, koja uključuje besplatnu popravku i besplatnu zamenu oštećenih delova, ali u ovom slučaju nije uključena i besplatna usluga na lokaciji.


Molimo vas pažljivo odaberite svoj proizvod i proverite ispravnost unesenih podataka (možda će biti moguća dodatna potvrda unesenih informacija). Kada potvrdite u slučaju UHD proizvoda, samo preuzmite Uslove i Odredbe i sačuvajte svoj garantni list i fiskalni racun.


Partneri koji učestvuju u promociji


Promocija 5 godina Bez Brige važi kod svih ovlaš
ćenih maloprodaja na teritoriji Srbije i Crne Gore uz sve odabrane modele koji uz to moraju da poseduju i garantni list koji je izdat od strane kompanije LG Electronics Magyar Kft.

 

Molimo vas pročitajte pažljivo Uslove i Odredbe.

Uslovi i odredbe – UHD TV

Poverljivost


Modeli koji učestvuju u promociji - LG UHD LED TV modeli

 

NanoCell UHD TV


UHD TV

* Proizvodi moraju biti kupljeni između 15. juna 2019. - 31. jula 2019. kod maloprodaja navedenih u Uslovima i Odredbama, distribuiranih od strane LG Electronics Magyar Kft.