Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

OK55

Glavne karakteristike

  • 500 vati
  • Osvetljenje za žurku u više boja
  • Efekat di-džeja
  • Zvezda karaoka
  • Glasovni efekti
  • Sinhronizacija TV zvuka

DOSTUPNO KOD:

01_OK55_Party_Like_you_Mean_it_Desktop_v1

Za ozbiljnu žurku

Unapredite užitak u zvuku uz jasne i efektivne gromoglasne ritmove. LG XBOOM OK55 projektovan je da zadovolji potrebe svake žurke bez obzira na veličinu.

02_OK55_Light_up_your_party_Desktop

Osvetlite svoju žurku

Upotpunite atmosferu svoje žurke uz niskotonce sa osvetljenjem u više boja koje se smenjuju sa ritmom muzike koja se reprodukuje.

Otkrijte aplikaciju LG Audio Bluetooth

open

Obojite svoju žurku uz aplikaciju LG Audio Bluetooth.
Možete jednostavno da personalizujete raznovrsne režime osvetljenja putem svog telefona.

02_OK55_Light_up_your_party_sub_01_Desktop
03_OK55_Let_your_inner_DJ_Out_Desktop

Oslobodite di-džeja u sebi

Postanite di-džej uz funkcije Pro DJ. Uključite ploču za skrečovanje i dodajte druge raznovrsne zvučne efekte, a kreirajte i muzičku petlju određenog dela trake jednostavnim pritiskom na dugme.

04_OK55_Accelerate_Your_Party_Desktop

Ubrzajte svoju žurku

Povećajte energiju uz kontroler funkcije Party Accelerator Jednostavno kliznim pokretom pomerite regulator unapred da doživite pojačanu žurku uz pospešujuće sisteme i ludo osvetljenje.

05_OK55_Dual_USB_with_DJ_Sharing_Desktop

Dva USB uređaja uz funkciju DJ Sharing

Reprodukujte i miksujte uz dva različita USB uređaja. Uz funkciju DJ Sharing možete jednostavno da šaljete miksovane numere za žurku na svoj telefon.

06_OK55_Karaoke_Star_Desktop

Zvezda karaoka

Pritiskom dugmeta vokali mogu da se potisnu iz skoro bilo koje numere ili izvora. Promenite tonalitet numere da ga bolje prilagodite svojim vokalnim sposobnostima. Pevajte uz svoju omiljenu muziku bez neophodne kupovine posebnih numera.

*Mikrofon nije uključen

07_OK55_Various_Voices_Bring_the_Fun_Desktop

Različiti glasovi donose zabavu

Preuzmite kontrolu nad svojim glasom uz 18 različitih glasovnih efekata čak i dok pevate, čime svaki deo postaje zabavniji.

08_OK55_TV_Sound_Sync_Desktop

Sinhronizacija TV zvuka

Uživajte u omiljenoj TV drami, sportu, filmu uz snažan i ujednačen zvuk. Kablovi nisu potrebni za povezivanje ovog proizvoda sa vašim kompatibilnim LG TV-om. Takođe možete jednostavno da upravljate jačinom zvuka uz pomoć daljinskog upravljača za TV.

09_OK55_The_More_the_Better_Desktop

Što više, to bolje

Veza za zabavu preko bežične mreže omogućava da se dva LG sistema za žurku zajedno povežu i kreiraju sveobuhvatan zvuk. Svaki kompatibilan LG sistem za žurku može da vam posluži da miksujete i usklađujete svoj zvuk, čime postaje još bolji.

10_OK55_Multi_Jukebox_Desktop

Višestruki džuboks

Najviše troje ljudi može da poveže svoje uređaje sa sistemom zvučnika koristeći bluetooth i da napravi listu numera u hodu, bez prekidanja žurke. Izaberite bilo koju dostupnu pesmu, a onda je samo dodajte nizu.

Uopšteno
Pogodnosti
Zvuk
Zvučnici / izlazna snaga
Tjuner
Podržani formati
Mogućnosti povezivanja
Napajanje
Dimenzije / težina
Isporučeni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: