Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

PK3

Glavne karakteristike

  • sa tehnologijom MERIDIAN
  • Dual Action Bass
  • Zvuk visoke definicije
  • Glasovno zadavanje komandi
  • Vodootporan, IPX7

DOSTUPNO KOD:

01_PK3_Exceptional_Sound_Anywhere_Desktop_v1

Izuzetan zvuk na bilo kom mestu

Iskusite kvalitet zvuka kao kod izvođenja uživo i prenosivost proizvoda bez smanjenja kvaliteta uz pomoć asortimana LG XBOOM Go PK3.
Partnerstvo kompanije LG sa kompanijom Meridian Audio omogućilo je da konačno možete da slušate zvuk više rezolucije i u kući i izvan nje.

02_PK3_LG_partners_with_Meridian_Audio_Desktop

LG postaje partner kompanije MERIDIAN Audio

Iskusite kvalitetan zvuk svakog dana. Zajedno sa kompanijom Meridian, britanskim pionirom zvuka visoke rezolucije, LG će obezbediti izuzetan užitak u zvuku ljubiteljima muzike širom sveta.

03_PK3_Enhanced_Bass_Desktop

Poboljšani niski tonovi u kompaktnoj veličini

Malo kućište može da proizvede zadivljujuće široko polje zvuka i bogate niske tonove. LG XBOOM Go PK3 obezbeđuje dobro ujednačen zvuk, kao i snažne i neizobličene niske tonove.

04_PK3_Feel_the_Powerful_Bass_Dual_Passive_Radiator_Desktop

Dual Action Bass koji možete osetiti

Dual Action Bass ponašaju se kao mini niskotonci koji ne samo da obezbeđuju izvanredne niske tonove, već i unose više energije za žurku. Reprodukujte pesmu sa snažnim niskim tonovima i budite oduševljeni dok bočne strane zvučnika pulsiraju energično i strastveno.

05_PK3_Stream_Higher_Resolution_Audio_Desktop_new

Prosleđujte zvuk više rezolucije

LG XBOOM Go PK3 podržan je kodekom apt-X, što vam omogućava da slušate muziku, a i da prosleđujete sa svojih omiljenih medijskih usluga pri kvalitetu koji je čak na nivou kvaliteta zvuka CD-a.

06_PK3_Tell_Your_Speaker_What_To_Play_Desktop

Glasovno zadavanje komandi

Recite svom zvučniku šta da reprodukuje

Praktično upravljajte svojim zvučnikom uz pomoć svog glasa. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

* Da bi ova funkcija funkcionisala, mora da se upari sa Android ili Apple telefonom uz pomoć aktiviranog glasovnog asistenta.

07_PK3_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop

Glasovno zadavanje komandi

Dodirnite, zatražite i dobijte odgovore

Praktično upravljajte svojim zvučnikom uz pomoć svog glasa. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

Saznajte više o glasovnom zadavanju komandi

open

Jednostavno pritisnite dugme na zvučniku da pokrenete glasovne komande Google ili Siri na svom telefonu da pretražite posebne numere ili da upravljate reprodukcijom muzike. Možete da pretražujete informacije na mreži, kao i da proveravate vremensku prognozu.

07_PK3_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_sub_01

Javite se na poziv bilo gde

Nemojte da propustite poziv dok uživate u muzici. Jednostavno pritisnite dugme za reprodukciju, muzika će biti pauzirana i poziv će se proslediti kroz zvučnik. Nema potrebe da izvlačite svoj telefon, a muzika će se nastaviti čim se poziv završi.

07_PK3_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_sub_02

* Da bi ova funkcija funkcionisala, mora da se upari sa Android ili Apple telefonom uz pomoć aktiviranog glasovnog asistenta.

08_PK3_Water_proof_IPX7_Desktop

Vodootporan, IPX7

Svojstvo vodootpornosti (IPX7) omogućava vam da se opustite čak i kada ste okruženi vodom. Koristite ga pored sudopere ili kade bez straha da će upasti unutra. Samo protresite mehuriće i dopustite da se ritmovi nastave.

09_PK3_Designed_to_be_grabed_Desktop

Dizajniran da može da se drži u šaci

Dizajniran da se udobno smesti u vašoj šaci. LG XBOOM Go PK3 omogućava vam da svuda sa sobom nosite izvanredan zvuk.

10_PK3_Multi_Bluetooth_Pairing_Desktop

Uparivanje putem višestrukog Bluetooth-a

Istovremeno povežite 2 Bluetooth uređaja, tako da i vi i vaš prijatelj možete da se smenjujete i birate muziku. Zabavnije je kada svako ima mogućnost izbora.

Opšte
Zvuk
Dimenzije
Baterija
Pogodnosti
Povezivanje
Dodaci

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: