Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

PK5

Glavne karakteristike

  • sa tehnologijom MERIDIAN
  • Dual Action Bass
  • Zvuk visoke definicije
  • Glasovno zadavanje komandi
  • Osvetljenje u više boja
  • X-Grip dizajn

DOSTUPNO KOD:

02_PK5_Exceptional_Sound_Everywhere_2018-10-11_Desktop

Izuzetan zvuk na bilo kom mestu

Doživite izuzetan kvalitet zvuka gde god da idete uz LG XBOOM Go.

03_PK5_Exceptional_Sound_Anywhere_2018-10-11_Desktop

Izuzetan zvuk na bilo kom mestu

Doživite performanse kvaliteta zvuka i prenosivost proizvoda bez kompromisa kroz opseg LG XBOOM Go PK5. Partnerstvo kompanije LG sa kompanijom Meridian Audio omogućava da konačno možete da slušate zvuk više rezolucije kod kuće i van nje.

04_PK5_LG_partners_with_Meridian_Audio_2018-10-11_Desktop1

LG postaje partner kompanije MERIDIAN Audio

Iskusite kvalitetan zvuk svakog dana. Zajedno sa kompanijom Meridian, britanskim pionirom zvuka visoke rezolucije, LG će obezbediti izuzetan užitak u zvuku ljubiteljima muzike širom sveta.

Saznajte više o partnerstvu kompanije LG sa kompanijom MERIDIAN Audio

open

Saznajte više o partnerstvu između kompanija LG Audio i MERIDIAN Audio.

02_PK5_LG_Partners_with_Meridian_Audio_Desktop_2018-10-11_sub_01
05_PK5_Enhanced_Bass_Clear_Vocal_2018-10-11_Desktop

Unapređeni niski tonovi i jasni vokali

Doživite izuzetan kvalitet zvuka kada god i gde god reprodukujete svoje omiljene numere uz jedinstvene tehnologije Meridian Audio. Režim „Čisti vokali” vam omogućava da jasno i detaljno čujete vokale pevača bez izobličavanja pri najvećim jačinama zvuka. Režim „Unapređeni niski tonovi” kreira dublje tonove basa.

06_PK5_Powerful_Bass_You_Can_Feel_2018-10-11_Desktop

Snažni niski tonovi koje možete da osetite

Niskotonac sa dvostrukom akcijom deluje kao mini bas zvučnici koji ne samo da obezbeđuju izvanredne niske tonove, već i žurka postaje energičnija. Reprodukujte numeru sa snažnim niskim tonovima i bićete oduševljeni dok bočne strane pulsiraju od energije i strasti.

05_PK5_Stream_Higher_Resolution_Audio_Desktop_new

Prosleđujte zvuk više rezolucije

LG XBOOM Go PK5 poseduje ugrađeni aptX HD, što vam omogućava da prosleđujete zvuk sa većom preciznošću nego kod kompakt diskova, direktno iz kompatibilnog telefona u zvučnik. Maksimalno iskoristite potencijal usluga za prosleđivanje visoke rezolucije ili datoteka bez komprimovanja tipične tehnologije Bluetooth.

08_PK5_Tell_Your_Speaker_What_To_Play_2018-10-11_Desktop

Glasovno zadavanje komandi

Recite svom zvučniku šta da reprodukuje

Praktično upravljajte svojim zvučnikom uz pomoć svog glasa. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

*Da bi ova funkcija funkcionisala, mora da se upari sa Android ili Apple telefonom uz pomoć aktiviranog glasovnog asistenta.

09_PK5_Touch_Ask_and_Get_Answers_2018-10-11_Desktop

Glasovno zadavanje komandi

Dodirnite, zatražite i dobijte odgovore

Praktično upravljajte svojim zvučnikom uz pomoć svog glasa. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

Saznajte više o glasovnom zadavanju komandi

open

Jednostavno pritisnite dugme na zvučniku da pokrenete Siri kompanije Apple ili glasovne asistente kompanije Google da pretražite posebne numere ili da upravljate reprodukcijom muzike. Možete da pretražujete informacije na mreži, kao i da proverite vremensku prognozu.

09_PK5_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_2018-10-11_sub_01

Javite se na poziv bilo gde

Nemojte da propustite poziv dok uživate u muzici. Jednostavno pritisnite dugme za reprodukciju, muzika će biti pauzirana i poziv će se proslediti kroz zvučnik. Nema potrebe da izvlačite svoj telefon, a muzika će se nastaviti čim se poziv završi.

09_PK5_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_2018-10-11_sub_02

*Da bi ova funkcija funkcionisala, mora da se upari sa Android ili Apple telefonom uz pomoć aktiviranog glasovnog asistenta.

10_PK5_Light_Up_Your_Party_2018-10-11_Desktop

Osvetlite svoju žurku

Uz boje koje trepere u skladu sa ritmom ili pulsiraju sa ritmom, svaka žurka postaje veliki događaj.

Saznajte više o upravljanju osvetljenjem

open

Obojite svoj dan uz aplikaciju LG Bluetooth Audio. Personalizujte u skladu sa svojim ukusom i čak podesite boje u skladu sa svojim raspoloženjem. Uz Režim osvetljenja možete da doživite raznovrsne efekte boja kada pritisnete ekran.

10_PK5_Light_Up_Your_Party_Desktop_2018-10-11_sub_01
09_PK5_Music_for_Any_Weather_or_Location_2018-10-11_Desktop

Muzika za sve vremenske prilike i lokacije

Žurka ne mora da se prekine kada se pojave kišni oblaci. LG XBOOM Go PK5 je otporan na vremenske prilike/otporan na prskanje (IPX5) što vam omogućava da ga koristite pored bazena ili čak ispod prskalica. Ne prestaje da tutnji i kada drugi zvučnici za upotrebu na otvorenom moraju da se spakuju i unesu u zatvoreni prostor.

12_PK5_Designed_to_Be_Grabbed_2018-10-11_Desktop

Dizajniran da može da se drži u šaci

LG XBOOM Go PK5 je osmišljen tako da se jednostavno uzme i ponese. Ručka zvučnika X-Grip mu pruža stabilnost i konstrukcijsku zaštitu, što vam omogućava da ga jednostavno nosite okolo i da ga postavite i pričvrstite tamo gde vam je potrebno. Tako da, samo napred, uzmite ga i nosite izvanredan zvuk sa sobom bilo gde.

13_PK5_A_Speaker_That_Outlasts_The_Party_2018-10-11_Desktop

Zvučnik koji traje duže nego svaka žurka

Žurka može da se završi, ali LG XBOOM Go PK5 nastavlja još dugo da radi. Ugrađena baterija omogućava zvučniku da reprodukuje tokom celog dana (do 18 sati) između punjenja*.

*Radni vek baterije se razlikuje u zavisnosti od upotrebe, podešavanja i uslova sredine.

14_PK5_Multi_Bluetooth_Pairing_2018-10-11_Desktop

Uparivanje putem višestrukog Bluetooth-a

Istovremeno povežite 2 Bluetooth uređaja, tako da i vi i vaš prijatelj možete da se smenjujete i birate muziku. Zabavnije je kada svako ima mogućnost izbora.

Opšte
Zvuk
Dimenzije
Baterija
Pogodnosti
Povezivanje
Dodaci

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: