Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

PK7

Glavne karakteristike

  • sa tehnologijom MERIDIAN
  • Dvostruki pasivni radijator, dvostruki visokotonac
  • Zvuk visoke definicije
  • Glasovne komande
  • Osvetljenje u više boja
  • X-Grip dizajn

DOSTUPNO KOD:

01_PK7_Exceptional_Sound_Anywhere_Desktop

Izuzetan zvuk na bilo kom mestu

Doživite performanse kvaliteta zvuka i prenosivost proizvoda bez kompromisa kroz seriju LG Portable Speaker PK7. Partnerstvo kompanije LG sa kompanijom Meridian Audio omogućava da konačno možete da slušate zvuk više rezolucije kod kuće i van nje.

02_PK7_LG_partners_with_Meridian_Audio_Desktop

LG postaje partner kompanije MERIDIAN Audio

Iskusite kvalitetan zvuk svakog dana. Zajedno sa kompanijom Meridian, britanskim pionirom zvuka visoke rezolucije, LG će obezbediti izuzetan užitak u zvuku ljubiteljima muzike širom sveta.

Partnerstvo LG-a i MERIDIAN Audio

open

Saznajte više o partnerstvu između kompanija LG Audio i MERIDIAN Audio.

02_PK7_LG_partners_with_Meridian_Audio_Desktop_sub_01
03_PK7_Enhanced_Bass_Clear_Vocal_Desktop

Unapređeni niski tonovi i jasni vokali

Doživite izuzetan kvalitet zvuka kada god i gde god da reprodukujete svoje omiljene numere uz jedinstvene tehnologije Meridian Audio.
Režim „Čisti vokali” vam omogućava da jasno i detaljno čujete vokale pevača bez izobličavanja pri najvećim jačinama zvuka. Režim „Unapređeni niski tonovi” kreira dublje tonove basa.

04_PK7_Powerful_Bass_You_Can_Feel_Desktop

Snažni niski tonovi koje možete osetiti

Niskotonci sa dvostrukim pasivnim hlađenjem deluju kao mini bas zvučnici koji ne samo da obezbeđuju izvanredne niske tonove, već i žurka postaje energičnija. Reprodukujte numeru sa snažnim niskim tonovima i bićete oduševljeni dok bočne strane pulsiraju od energije i strasti.

05_PK7_Crisp_and_Clear_Desktop

Dvostruki visokotonci

Čisto i jasno

Dvostruki visokotonci pružaju dodatnu jasnoću za lakšu reprodukciju tačnih i prirodnih muzičkih instrumenata i vokala.

06_PK7_Stream_Higher_Resolution_Audio_Desktop

Strimujte zvuk više rezolucije

LG Portable Speaker PK7 poseduje ugrađeni aptX HD, što vam omogućava da prosleđujete zvuk sa većom preciznošću nego kod kompakt diskova, direktno iz kompatibilnog telefona u zvučnik. Maksimalno iskoristite potencijal usluga za prosleđivanje visoke rezolucije ili datoteka bez komprimovanja tipične tehnologije Bluetooth.

07_PK7_Tell_Your_Speaker_What_To_Play_Desktop-v1

Glasovne komande

Recite svom zvučniku šta da reprodukuje

Praktično kontrolišite zvučnik glasom. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

* Da bi ova funkcija radila, mora da bude uparen sa Android ili Apple telefonom sa aktiviranim glasovnim pomoćnikom.

08_PK7_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop-v1

Glasovne komande

Dodirnite, pitajte i dobijte odgovore

Praktično kontrolišite zvučnik glasom. Samo pritisnite dugme i aktivirajte glasovnog asistenta svog telefona kad želite da reprodukujete muziku ili da postavljate pitanja.

Saznajte više o glasovnim komandama

open

Jednostavno pritisnite dugme na zvučniku da pokrenete Siri kompanije Apple ili glasovne asistente kompanije Google da pretražite posebne numere ili da upravljate reprodukcijom muzike. Možete da pretražujete informacije na mreži, kao i da proverite vremensku prognozu.

08_PK7_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_sub_01-v2

Primite poziv bilo gde

Ne propustite poziv dok uživate u muzici. Jednostavno pritisnite dugme za reprodukciju, muzika će se pauzirati, a poziv će se obaviti preko zvučnika. Nije potrebno da vadite telefon, a muzika će se nastaviti čim se poziv završi.

09_PK7_Touch_Ask_and_Get_Answers_Desktop_sub_02

* Da bi ova funkcija radila, mora da bude uparen sa Android ili Apple telefonom sa aktiviranim glasovnim pomoćnikom.

09_PK7_Light_Up_Your_Party_Desktop

Osvetlite svoju žurku

Dodajte uzbuđenje bilo kojoj žurci pomoću živopisnih boja koje pulsiraju uz ritam i igrajte uz muziku. Niskotonci ne samo da imaju raznobojno osvetljenje, već imaju i svetlucavo trakasto osvetljenje iznad i ispod tako da dodaju strast žurci.

10_PK7_Music_for_Any_Weather_or_Location_Desktop-v1

Muzika za sve vremenske prilike i lokacije

Žurka ne mora da se prekine kada se pojave kišni oblaci. LG Portable Speaker PK7 je otporan na vremenske prilike / otporan na prskanje (IPX5) što vam omogućava da ga koristite pored bazena ili čak ispod prskalica. Ne prestaje da tutnji i kada drugi zvučnici za upotrebu na otvorenom moraju da se spakuju i unesu u zatvoreni prostor.

11_PK7_Designed_to_Be_Grabed_Desktop

Osmišljen tako da se lako uzima

LG Portable Speaker PK7 je projektovan tako da se lako može poneti. Ručka zvučnika X-Grip mu pruža stabilnost i konstrukcijsku zaštitu, što vam omogućava da ga jednostavno nosite okolo i da ga postavite i pričvrstite tamo gde vam je potrebno. Tako da, samo napred, uzmite ga i nosite izvanredan zvuk sa sobom bilo gde.

12_PK7_A_Speaker_That_Outlasts_The_Party_Desktop

Zvučnik koji traje duže nego svaka žurka

Žurka se može završiti, ali LG Portable Speaker PK7 i dalje može da svira. Ugrađena baterija omogućava zvučniku da reprodukuje tokom celog dana (do 22 sata) između punjenja*.

* Radni vek baterije se razlikuje u zavisnosti od upotrebe, podešavanja i uslova sredine.

13_PK7_Multi_Bluetooth_Pairing_Desktop

Višestruko Bluetooth uparivanje

Povežite 2 Bluetooth uređaja istovremeno, tako da i vi i vaš prijatelj možete naizmenično da ih koristite i birate muziku. Zabavnije je kada svi učestvuju.

Opšte
Zvuk
Dimenzije
Baterija
Pogodnosti
Povezivanje
Dodaci

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: