<a style="color:#A50034;">Olakšajte svoj život</a>1

uz besplatnu petogodišnju garanciju za izabrane LG frižidere.

U kompaniji LG, pored pružanja inovativnih rešenja za unapređenje vašeg svakodnevnog života, ponosimo se kvalitetom i trajnošću svojih proizvoda.

Takođe znamo da su pouzdanost i bezbrižnost važni za naše korisnike i zato smo uveli novu ekskluzivnu petogodišnju promociju garancije za leto 2021 za odabrane LG frižidere.

Da biste iskoristili pravo na produženu garanciju, potrebno je da kreirate svoj LG nalog na našem sajtu, zatim da registrujete svoj proizvod i otpremite dokaz o kupovini (kopija računa) da biste završili prijavu u roku od 60 dana od kupovine. Ako već imate LG nalog, jednostavno registrujte svoj proizvod na uobičajeni način i otpremite dokaz o kupovini u roku od 60 dana.*

REF-5YC-2021-Q1

Obratite pažnju na to da se produžena garancija ne primenjuje odmah na vaš nalog. Ne brinite, to je zato što prvo moramo da obradimo dokumentaciju.

Nakon toga, proverićemo da li su svi podaci tačni (možda ćemo stupiti u kontakt sa vama da bismo potvrdili neke detalje.)

Vaša produžena garancija se zatim ručno obrađuje i na kraju vi dobijate email sa potvrdom o ekskluzivnoj produženoj garanciji u trajanju od 5 godina.

Budite bezbrižni jer vaša dvogodišnja garancija i dalje važi tokom ove obrade.

Počnite tako što ćete kliknuti na opciju „Registrujte svoj proizvod” ispod.

*Proizvodi moraju da budu kupljeni između 1. Maja do 31. Avgusta 2021.

Proces može trajati i do 60 dana,molimo vas za razumevanje. Period produžene garancije neće se prikazati na vašem nalogu/registrovanom proizvodu: međutim, budite uvereni da kada se pisana potvrda primi, produžena garancija je primenjena.