Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

GBB60PZGFS

Glavne karakteristike

  • A+++
  • TOTAL NO FROST
  • SMART DIAGNOSIS
  • NATUREFRESH

DOSTUPNO KOD:

Inverter-Linear-Compressor_D-V3

Ušteda energije sa inverter linearnim kompresorom

Linearni kompresor sa inverterom kompanije LG donosi revoluciju u tehnologiji frižidera, pružajući do 32% uštede energije, vrhunsku izdržljivost i optimalnu kontrolu temperature da bi hrana duže ostala sveža.

Global_Pollux_2016_Feature_02_NatureFRESH_D_new

Sačuvajte namirnice svežim uz funkciju NatureFRESH

LG NatureFRESH uključuje tri funkcije koje pomažu da hrana duže ostane sveža: Funkcije FRESH Balancer, FRESH Converter i NatureFRESH Cooling.

Global_Pollux_2016_Feature_03_FRESH-Balancer_D_NEW

Funkcija FRESH Balancer

Održavanje odgovarajućeg nivoa vlažnosti je ključ održavanja voća i povrća svežim u frižideru. Fioka FRESH Balancer kompanije LG je opremljena jednostavnim prekidačem koji reguliše optimalnu vlažnost za odlaganje i voća i povrća, tako da duže ostanu sveži.

Global_Pollux_2016_Feature_04_FRESH-Converter_D_new

Funkcija FRESH Converter

Različitoj hrani su potrebne različite temperature da bi održale svežinu, ali kako to izvesti sa samo jednim frižiderom? Kompanija LG ima odgovor – FRESH Converter, fioka koja vam omogućava da odaberete odgovarajuću temperaturu za odlaganje mesa, ribe ili povrća.

Global_Pollux_2016_Feature_05_NatureFRESH-Cooling_D

Funkcija NatureFRESH Cooling

Sistem za hlađenje NatureFRESH Cooling kompanije LG čini da vazduh cirkuliše kroz višestruke otvore i ujednačenije hladi unutrašnjost frižidera. Pritom omogućava bolju cirkulaciju hladnog vazduha u poređenju sa polu-No frost sistemima.

Global_Pollux_2016_Feature_06_Convenience_D_new

Vrhunska pogodnost za vašu kuhinju

Kompanija LG je redizajnirala unutrašnjost frižidera da bi se povećala korisna zapremina i da bi se hrani lako pristupalo. Nove funkcije uključuju policu koja se sklapa, premijum
 policu za vino i povećanu oblast zamrzivača.

Global_Pollux_2016_Feature_07_Folding-Shelf_D

Polica koja se sklapa u dva koraka

Nova, poboljšana polica koja se sklapa u dva koraka se preklapa unazad da bi se stvorio prostor za razne stvari, uključujući velike lonce i visoke flaše.

Global_Pollux_2016_Feature_08_Premium-Wine-Rack_D

Premijum polica za vino

U skladu sa evropskim trendovima životnog stila gde se frižider koristi za hlađenje vina, kompanija LG je poboljšala policu za vino u koju se sada može smestiti do pet flaša istovremeno.

Global_Pollux_2016_Feature_09_Enlarged-Freezer-Zone_D_new

Povećana oblast zamrzivača

Kompanija LG je povećala jednu od fioka zamrzivača kako bi stvorila više prostora za skladištenje glomaznih ili većih namirnica.

Dimenzije & Težina
OPŠTE SPECIFIKACIJE
Kapacitet (litara) - ISO standard
Opšte karakteristike
Dimenzije (mm)
Težina (kg)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: