Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

GMJ936NSHV

Glavne karakteristike

 • JEDNOSTAVNIJI PRISTUP uz dizajn Door-in-Door™
 • Inteligentni sistem skladištenja
 • UŠTEDA ENERGIJE uz linearni inverter kompresor
 • Pure N Fresh
 • Visok dozator za led i vodu
 • Smart Diagnosis™

DOSTUPNO KOD:

Global_P-NEXT6_2016_Feature_01_Door-in-Door_Desktop

JEDNOSTAVNIJI PRISTUP uz dizajn Door-in-Door™

Dobro osmišljeni dvoslojni sistem vrata sa jedinstvenim panelom koji se otvara na dodir dugmeta. Dobijte brz i jednostavan pristup proizvodima koje najčešće konzumirate. Inovativni dizajn Door-In-Door™ omogućava vam da brzo locirate i uzmete svoje omiljene grickalice ili prehrambene proizvode tako da ne morate da pretražujete police.

Global_P-NEXT6_2016_Feature_02_Smart-Storage-System_D_v2_100

Inteligentni sistem skladištenja

Čuvanje proizvoda u zasebnim, zatvorenim posudama od suštinskog je značaja za očuvanje izrazitog ukusa i mirisa svakog sastojka. Sistem pametnog čuvanja kompanije LG sačinjen je od nekoliko inteligentnih funkcija, a osmišljen je ne samo da bi poboljšao dostupnost i očuvao svežinu hrane, već i da bi ispunio određene potrebe potrošača.

Global_P-NEXT6_2016_Feature_03_Inverter_Linear_D_v1

UŠTEDA ENERGIJE uz linearni inverter kompresor

Tehnologija linearnog kompresora sa inverterom kompanije povećava uštedu energije, smanjuje nivo buke i duže održava svežinu hrane. kompresor efikasno upravlja snagom hlađenja i smanjuje unutrašnje trenje čime se smanjuje habanje, što čini frižider toliko trajnim i izdržljivim da kompanija može da ga pokrije 10-godišnjom garancijom.

Global_P-NEXT6_2016_Feature_04_Pure-N-Fresh_D-v2

Pure N Fresh

Smanjite količinu neprijatnih mirisa uz ovaj jedinstveni sistem za pročišćavanje vazduha. Sredstvo za uklanjanje neprijatnih mirisa ugljem opremljeno ventilatorom aktivno usmerava vazduh tako da prođe kroz sredstvo za uklanjanje neprijatnih mirisa, a zatim ga vraća kroz tri različita nivoa polica putem kanala Fresh Shower.

Global_P-NEXT6_2016_Feature_05_Tall-Ice-Water-Dispenser_D

Visok dozator za led i vodu

U poređenju sa standardnim tipom, jednostavno možete da napunite poveću bocu ili čašu korišćenjem stilizovanog i visokog dozatora.

Global_P-NEXT6_2016_Feature_06_Smart-Diagnosis_Desktop

Smart Diagnosis™

Tehnologija Smart Diagnosis™ kompanije LG predstavlja brz i jednostavan način za pronalaženje i uklanjanje problema. Jednostavno pozovite telefonski broj korisničkog servisa kompanije LG i prislonite telefon na uređaj. Uređaj tako komunicira sa računarom koji postavlja dijagnozu u roku od nekoliko sekundi i nudi momentalno rešenje.

 • Skriveni filter za vodu

  Global_P-NEXT6_2016_Feature_07_Hidde-Water-Filter

  Zahvaljujući skrivenom filteru za vodu, možete da koristite maksimalni kapacitet gornje police.

 • LED osvetljenje

  Global_P-NEXT6_2016_Feature_07_LED-Lighting

  LED osvetljenje je štedljivije i dugotrajnije u poređenju sa standardnim osvetljenjem sa sijalicama. Omogućava veću svežinu hrane uz manje oslobađanje toplote.

Dimenzije
GMJ936NSHV
Opšte specifikacije
Kapacitet (litara) - ISO standard
Opšte karakteristike
Dimenzije (mm)
Težina (kg)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: