Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

19HK312C-B

Glavne karakteristike

  • Plastično kućište sa antimikrobnim svojstvima
  • 330 nita i NTSC 72%
  • DICOM deo 14
  • Brzo vreme odziva
  • Stabilizacija osvetljenja
  • Dvostruki nagib

DOSTUPNO KOD:

Plastično kućište sa antimikrobnim svojstvima

Plastično kućište sa antimikrobnim svojstvima

Kućište ovog medicinskog monitora ima antimikrobna svojstva. Ovaj medicinski minitor je u skladu sa standardom ISO22196 koji meri antimikrobna svojstva koja su ugrađena da bi se sprečio rast bakterija koje mogu da utiču na kućište ovog proizvoda.

*Antimikrobna svojstva ne štite korisnike ili druge osobe od bakterija, virusa, klica i drugih zaraznih organizama. Eksterno plastično kućište osim prednjeg LCD panela.

02_Precise-Resolution_D

330 nita i NTSC 72%, precizna reolucija

Klinički monitor za pregled pruža 330 nita, što ga čini svetlijim. Optimalni opseg boja za medicinske slike u HD rezoluciji od 1,3 MP i NTSC 72% garantuju precizni kvalitet slike i optimalnu skalu sive.

03_Compatible_D

Kompatibilan sa DICOM, deo 14

Da bi se osiguralo najpreciznije i najdoslednije nijansiranje koje je moguće za medicinske slike, LG meri i podešava svaku nijansu na skali sive na proizvodnoj liniji tako da se dobija monitor koji je u skladu sa standardom DICOM deo 14.

04_Brightness-Stabilization_D

Stabilizacija osvetljenja

Senzor meri stabilnost pozadinskog osvetljenja monitora i automatski kompenzuje variranja osvetljenja izazvana starenjem u cilju konstantno stabilnog prikaza tokom celokupne upotrebe.

05_Quick-Response-Time_D

Brzo vreme odziva

Uz malo ulazno kašnjenje i brzo vreme odziva, monitor može da prima signal sa velikom brzo i da prikazuje jasnu sliku bez distorzije u cilju preciznog dešifrovanja informacija da bi se postigao efikasan pregled.

06_Flicker-Safe_D

Sprečavanje treperenja

Funkcija sprečavanja treperenja smanjuje nivo treperenja na ekranu koje može da dovede do zamora očiju. Pomoću ove funkcije, gledanje u računarski monitor duže vreme je prijatnije.

07_Reader-Mode_D

Režim čitanja

Režim čitanja pruža optimalne uslove za kliničku upotrebu. Smanjujući intenzitet plavog svetla pomaže u smanjenju zamora očiju, dok režim čitanja pruža optimalne uslove za čitanje.

08_Two-Way-Pivot_D

Dvostruki nagib

Monitor sa postoljem sa dvostrukim nagibom može da se podesi u skladu sa potrebama korisnika i medicinskog okruženja zajedno sa drugim medicinskim uređajima.

Ploča
Priključnica ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: