Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27HJ710S-W

Glavne karakteristike

  • IPS od 27 inča, rezolucije 8 MP, premijum UHD
  • IPS i sRGB preko 99% + duboka CRVENA
  • DICOM deo 14 i stabilizacija osvetljenja
  • Režim dinamičke sinhronizacije i brzo vreme odziva
  • Otporan na prašinu i vodu
  • Tehnologija bez odsjaja i optičko zaštitno staklo

DOSTUPNO KOD:

OPERATINGROOM-UPDATE-D-v1

IPS od 27 inča, rezolucije 8 MP, premijum UHD

Kvalitet slike sa izraženim detaljima hirurškog monitora kompanije LG zadovoljava zahteve operativne sale. Sa svojim 27-inčnim IPS ekranom rezolucije 8 MP, hirurški monitor kompanije LG poboljšava radnu efikasnost ne samo kroz omogućavanje detaljnog prikaza već i kroz prikaz više aplikacija za slike.

dicom-UPDATE2_D2

IPS i sRGB preko 99% + duboka CRVENA

Hirurški monitor kompanije LG obezbeđuje osvetljenost i sRGB preko 99%
da bi se obezbedila precizna reprodukcija boja u operativnoj sali. Štaviše, dodavanjem spektra duboke crvene, hirurški monitor kompanije LG obezbeđuje prikaz nijansi spektra crvene boje.

dicom-UPDATE2_D

DICOM deo 14 i stabilizacija osvetljenja

Hirurški monitor kompanije LG pažljivo meri i podešava svaku nijansu na skali sive tako da se dobije monitor koji je u skladu
sa standardom DICOM deo 14 da bi se osigurale vizuelna preciznost i doslednost. Uz to, hirurški monitori kompanije LG stabilizuju osvetljenja koja omogućavaju brzo prilagođavanje tokom hirurškog zahvata.

*DICOM (Digitalni imidžing i komunikacije u medicini): Standard koji se primenjuje na karakteristike nijansi na skali sive za monitore koji se koriste u medicinskoj oblasti.

PDP_27HJ710S_04_M01A_D-v1

Režim dinamičke sinhronizacije i brzo vreme odziva

Hirurški monitor kompanije LG može da zabeleži svaki trenutak u realnom vremenu putem podrške za malo ulazno kašnjenje dok usklađuje vaša čula sa scenama koje se odvijaju u realnom vremenu. To nije sve – pošto hirurški monitor kompanije LG podržava brzo vreme odziva, jasno prikazuje informacije bez zamućenog prikaza predmeta u pokretu.

*Režim dinamičke sinhronizacije je dostupan samo za ulazni izvor na 60 Hz.

DUSTPROFF-UPDATE_D

Otporan na prašinu i vodu

Staklo sa više slojeva kompanije LG izuzetno je izdržljivo i otporno na ogrebotine i štiti panel tokom hirurškog zahvata. Prednji panel hirurškog monitora kompanije LG poseduje nivo zaštite IP35, dok zadnji panel poseduje nivo IP32, što ga štiti od svake vrste vode ili tečnosti koje mogu da dođu u kontakt sa njim tokom zahvata.

surgical-monitors-Layer-D-v1

Tehnologija bez odsjaja i optičko zaštitno staklo

Hirurški monitor kompanije LG sa optičkim zaštitnim staklom značajno smanjuje internu refleksiju između zaštitnog stakla i LCD-a za poboljšanu preciznost. Poboljšano svojstvo protiv odsjaja omogućava da prikazi izgledaju svetlije
i preciznije za postizanje maksimalnog kvaliteta slike tokom zahvata bez naprezanja očiju.

Opšte karakteristike
Priključnica ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: