Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27HJ712C-W

Glavne karakteristike

  • IPS ekran od 8 MP
  • 350 nita uz sRGB preko 99%
  • DICOM deo 14
  • Režim dinamičke sinhronizacije i brzo vreme odziva
  • Stabilizacija osvetljenja
  • Sprečavanje treperenja

DOSTUPNO KOD:

27HJ712C_8MP-IPS-Display_131017_D01

IPS ekran od 8 MP

27-inčni ekran rezolucije 8 MP sa IPS tehnologijom nudi izvanredan kvalitet slike uz savršene široke uglove gledanja. Uz široke uglove gledanja od 178 stepeni, slike može istovremeno da gleda više osoba uz najviši kvalitet i minimalni uticaj na boju.

27HJ712C_sRGB-over_131017_D02_v2

350 nita uz sRGB preko 99%

Širok opseg boja predstavljen pomoću sRGB palete preko 99% prostora boja garantuje živopisnu ekspresiju boja bez nedostataka za precizniji klinički pregled.

27HJ712C_DICOM-Part-14_131017_D03_v2

DICOM deo 14

Da bi se osiguralo najpreciznije i najdoslednije nijansiranje koje je moguće za medicinske slike, LG meri i podešava svaku nijansu na skali sive na proizvodnoj liniji tako da se dobija monitor koji je u skladu sa standardom DICOM deo 14.

27HJ712C_Dynamic-Sync-Mode_131017_D04_v3

Režim dinamičke sinhronizacije i brzo vreme odziva

LG klinički monitori za pregled podržavaju malo ulazno kašnjenje i brzo vreme odziva. To monitoru omogućava da prima signal sa velikom količinom informacija na brz način i da prikaže jasnu sliku bez distorzije u cilju preciznog dešifrovanja informacija zbog efikasnog kliničkog pregleda.

27HJ712C_Brightness-Stabilization-_131017_D05_V2

Stabilizacija osvetljenja

Senzor meri stabilnost pozadinskog osvetljenja i automatski kompenzuje variranja osvetljenja izazvana starenjem u cilju konstantno stabilnog prikaza tokom celokupnog trajanja upotrebe.

27HJ712C_Flicker-Safe_131017_D06_v2

Sprečavanje treperenja

Zaštita od treperenja štiti oči od zamora bukvalnim otklanjanjem treperenja. Mirna slika pomaže lekarima da zaštite svoj vid i omogućava im da rade onoliko dugo koliko oni žele.

27HJ712C_Reader-Mode_131017_D07_v4

Režim čitanja

Režim čitanja pruža optimalne uslove za kliničku upotrebu. Tehnologija režima čitanja kompanije LG smanjuje plavo svetlo, čime se oči lekara štite od zamora.

Ploča
Priključnica ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: