Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

MH6565CPS

Glavne karakteristike

  • Smart Inverter
  • Brzo kuvanje
  • Stabilan rad
  • Zdravo kuvanje uz Charcoal Lighting Heater™
  • Zdravo kuvanje
  • 99,99% antibakterijski sloj EasyClean™

DOSTUPNO KOD:

Digital_NeoChef_2016_Feature_01_Smart-Inverter_D

Smart Inverter

Tehnologija LG Smart Inverter pruža preciznu snagu za kuvanje prilikom podgrevanja i odmrzavanja različite hrane, brže nego ikada ranije. Zahvaljujući preciznoj kontroli temperature, možete da pripremate različita jela koja ranije nisu mogla da se pripremaju mikrotalasima.

Digital_NeoChef_2016_Feature_02_Even-Heating_D

Ujednačeno zagrevanje

Zagrejte svako jelo do jednake temperature koristeći osetljive kontrole temperature za ukusniji užitak u jelu uz više zadovoljstva.

Digital_NeoChef_2016_Feature_03_1_Even-Defrosting_D

Ujednačeno odmrzavanje

Podešavanjem prikladne temperature, meso može ujednačeno i temeljno da se odmrzne na savršeniji način nego ikada ranije.

Digital_NeoChef_2016_Feature_05_Various-Cooking_D

Raznoliko kuvanje

Pomoću samo jednog uređaja možete da ispržite hranu ili jednostavno da je zagrejete. Pored toga, NeoChefTM može čak i da fermentiše domaći jogurt.

Digital_NeoChef_2016_Feature_06_Stable-Working_D

Stabilan rad

NeoChefTM može da prilagodi dolazne nivoe snage, što znači da uvek možete da računate na svoju mikrotalasnu pećnicu, čak i u oblastima sa niskim naponom, ograničenom strujom ili slabim dolaznim napajanjem (minimalno 300 W).

Digital_NeoChef_2016_Feature_07_Tasty-Grilling_D

Ukusno grilovanje

Ujednačeno ispecite i urešite hranu tako da bude savršeno grilovana bez potrebe za korišćenjem vrelog šporeta.

Global_NeoChef_2016_Feature_09_Healthy-Cooking_D_V2

Zdravo kuvanje

Podešavanja Healthy Roasting and Fry* omogućavaju vam da pripremate jela koja su zdrava, ali i ukusna. Funkcija Healthy Fry smanjuje sadržaj masti iz svih jela za do 72%, dok funkcija Healthy Roasting pruža prednost gubitka 72 g masti u poređenju sa standardnim modelom.

Digital_NeoChef_2016_Feature_10_EasyClean_D

99,99% antibakterijski sloj EasyClean™

Unutrašnji antibakterijski sloj EasyClean™ čini da čišćenje bude jednostavno i praktično. Samo nekoliko pokreta brisanja je potrebno da bi se očistila unutrašnjost mikrotalasne pećnice.Sloj eliminiše 99,99% štetnih bakterija koje se lepe za površinu.

Ova scena je namenjena samo za opis funkcija; slika proizvoda se može razlikovati.

Digital_NeoChef_2016_Feature_11_LED-Lamp_D

LED lampa

Unutrašnja bela LED lampa je 3 puta svetlija i energetski efikasnija u poređenju sa lampama na standardnim modelima i omogućava vam da jednostavno proverite status hrane bez otvaranja mikrotalasne pećnice.

Digital_NeoChef_2016_Feature_12_Stable-Ring_D

Stabilni prsten

Inovativni šestougaoni prsten stabilizuje okretno postolje na šest nosećih tačaka, što sprečava da se predmeti van centra preture i da dođe do prosipanja tokom kuvanja.

Digital_NeoChef_2016_Feature_13_Compact-Size_D

Kompaktne dimenzije, veći kapacitet

Nova generacija mikrotalasne pećnice NeoChefTM je kompaktnija u odnosu na prethodnika, ali uz znatno veći unutrašnji kapacitet. Kompaktna veličina znači da može stati čak i u najmanje kuhinje, ali pruža dovoljno prostora za visoke ili široke posude.

OPŠTE INFORMACIJE
UNUTRAŠNJOST
Izlazno napajanje
Opšta specifikacija
Karakteristike
Kuvanje/Odmrzavanje
Dodatak
Težina
Dimenzije (Š x V x D) mm

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: