• Hvala vam što ste koristili LG mobilne telefone!

Nakon detaljnog pregleda našeg poslovnog portfolia i ključnih tehnoloških karakteristika, odlučili smo da zatvorimo naš posao sa mobilnim telefonima i razvijamo nove segmente u kojima ćemo biti konkurentni.

Sa najdubljim žaljenjem delimo ovu vest sa vama, našim korisnicima, koji ste nam ukazali poverenje i podršku prethodnih godina. Molimo vas da shvatite da je ovo bila teška, ali neophodna odluka, kako bi ostali u korak sa napretkom i fokusirali se na kreiranje budućih tehnologija.

LG mobilni uređaji će biti dostupni određeni vremenski period u zavisnosti od situacije u svakoj zemlji. Korisnička podrška će nastaviti sa radom u skladu sa lokalnim regulativama kako bismo podržali postojeće korisnike naših mobilnih telefona.

LG Electronics će se fokusirati na glavne sektore kako bi nastavio da donosi korisnicima inovativne proizvode i usluge koji čine život boljim.

Za više detalja molimo vas pogledajte FAQ

FAQs

Q.
Koliko dugo će LG mobilni telefoni biti dostupni za kupovinu?
A.
Količina koja je dostupna kod naših partnera će biti raspoloživa za kupovinu. Obezbedićemo servisnu podršku kupcima i nastaviti da dostavljamo ažuriranje softvera i operativnog sistem u skladu sa regulativama i uslovima garancije koji se odnose na svaki prodati proizvod.
Q.
Da li će servisna podrška biti obezbeđena korisnicima LG mobilnih telefona i nakon zatvaranja poslovanja?
A.
Nastavićemo sa servisnom podrškom, kao i obezbeđivanjem rezervnih delova shodno lokalnoj regulativi i uslovima garancije prodatih proizvoda, čak i nakon prestanka poslovanja sektora za mobilne telefone.
Q.
Do kada će rezervni delovi biti dostupni? Da li će korisnici moći da kupe rezervne delovekao što su punjači, baterije i slušalice?
A.
Pripremamo servisne delove kako bismo sprečili neprijatnosti kupaca. Korisnici mogu kupiti LG dodatke za mobilne telefone (bateriju, punjač, kabl za napajanje, slušalice itd.) putem postojećih kanala kupovine u skladu sa životnim vekom postojećih proizvoda. Međutim, za ostalu dodatnu opremu treće strane (futrolu, zaštitnu foliju itd.) ponuda može biti ograničena na osnovu stanja zaliha dobavljača.
* Molimo vas da kontaktirate lokalni servisni centar o dostupnosti rezervnih delova - period zadržavanja delova može se razlikovati po državama
Q.
Da li će se i dalje pružati nadogradnje OS-a nakon zatvaranja kompanije LG Electronics za mobilne uređaje?
A.
Nadogradnje OS-a biće ponuđene za odabrane modele. Nadogradnja operativnog sistema Android 11 trenutno je u toku za odabrane modele, a nadogradnja operativnog sistema Android 12 biće pokrenuta na osnovu istih kriterijuma i procesa. Međutim, imajte u vidu da su planovi nadogradnje OS podložni promenama zbog Google-ovog rasporeda distribucije OS-a ili drugih faktora kao što su performanse proizvoda i stabilnost.
* Molimo vas da kontaktirate lokalne korisničke centre u vezi sa rasporedima nadogradnje OS-a, koji se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
Q.
Da li će ažuriranje softvera biti dostupno nakon gašenja poslovanja mobilnih telefona?
A.
Potrudićemo se da pružimo bezbednosna ažuriranja i ažuriranja za stabilizaciju kvaliteta kako bismo sprečili neprijatnosti kupaca.
Q.
Koliko dugo će LG aplikacije i usluge biti dostupne nakon zatvaranja poslovanja mobilnih telefona?
A.
Neke aplikacije i usluge biće ukinute kada se mobilno poslovanje završi. Ali radi udobnosti naših kupaca, većina aplikacija i usluga i dalje će biti dostupna i ažurirana u skladu sa trenutnim smernicama čak i nakon zatvaranja LG mobilnog poslovanja. Svaka promena aplikacija i dostupnosti usluga, uključujući relevantne informacije, biće unapred objavljena. Ispod je lista aplikacija i usluga koje nakon zatvaranja mobilnog preduzeća više neće biti dostupne.
Qlens
PC Tool za proizvode objavljene pre 2019 .: PC Suite / LGST / LG CM(Connection Manager) / LG Mirror Drive
Q.
Da li će LG servisi i aplikacije biti dostupne kupcima nakon perioda održavanja?
A.
Imajte na umu da nakon završetka perioda održavanja usluge zasnovane na serveru i nalogu neće biti dostupne. na primer. : Qlens
Moguće je dalje korišćenje osnovnih funkcija u drugim aplikacijama i uslugama, npr. : PC Suite / LGST / LG CM(Connection Manager) / LG Mirror Drive
Q.
Da li će biti obezbeđena ažuriranja kada postoje problemi sa LG mobilnim aplikacijama ili kada se ažuriraju aplikacije mobilnih operatera?
A.
Potrudićemo se da obezbedimo ažuriranja ne samo za LG Apps, već i za aplikacije poslovnih partnera kroz kontinuiranu saradnju sa partnerskim kompanijama.
Q.
Koji su planovi kompanije LG Electronics u vezi sa aplikacijom LG ThinQ koja nadgleda i kontroliše ostale kućne uređaje?
A.
Aplikacija LG ThinQ dostupna je za sve mobilne uređaje, a ne samo za mobilne proizvode kompanije LG Electronics. Aplikacija će i dalje biti dostupna za preuzimanje i na Google Play-u i u Apple-ovoj App Store-u, tako da kupci mogu i dalje povoljno da koriste LG ThinQ ekosistem.
Q.
Da li je moguće preneti podatke uskladištene u LG Health i LG Memo u druge zdravstvene / memo aplikacije?
A.
Korisnici mogu da prebace svoje podatke iz LG Q Memo-a u druge beleške pomoću opcije razmene beleški. Prenesite podatke beleške: Deljenje> Tekst i slika> Izaberite drugu aplikaciju beleške - kada se beleška prikazuje na ekranu.

Što se tiče LG Health-a, imajte na umu da on nije dostupan za migriranje korisničkih podataka u druge zdravstvene programe.
Q.
Da li svi mobilni uređaji kompanije LG Electronics neće biti dostupni?
A.
Ne, LG TONE Free i bežični Bluetooth zvučnici i dalje će se razvijati i prodavati dok će postojeći pametni telefoni i tablet računari biti dostupni dok distributeri ne potroše svoje trenutne zalihe. Pored toga, i dalje će se nuditi usluge nakon prodaje i nadogradnje OS-a.
Q.
Da li će lični podaci kupaca biti pravilno zbrinuti nakon ukidanja mobilnih usluga kompanije LG Electronics?
A.
Lični podaci će se čuvati tokom perioda zadržavanja u skladu sa uslovima i politikama privatnosti svake primenljive usluge i biće bezbedno uništeni na kraju perioda zadržavanja.