Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

24BK750Y-B

Glavne karakteristike

  • IPS Ekran
  • Reader Mode
  • OnScreen Control 2.0
  • Flicker Safe

DOSTUPNO KOD:

Full HD IPS ekran

IPS ekran prikazuje jasne i precizne boje iz svih uglova za napredan rad, čineći panel pogodnim za profesionalnu primenu. Kvalitet IPS ekrana vam takođe omogućava da dobijete izvanrednu sliku.

Novi sveobuhvatni doživljaj sa dizajnom bez ivica

Dizajn bez ivica sa tri strane umanjuje okvir tako da se ekran besprekorno stapa sa radnim prostorom. Povećava sveobuhvatni osećaj i pojačava estetski doživljaj.

Ergonomija za savršene radne uslove

Monitori pružaju udoban užitak u gledanju sa različitim podešavanjima za nagnutost/visinu/rotaciju/okretanje ekrana. Možete da prilagodite ekran za ličnu i ugodnu radnu stanicu u zavisnosti od različitih sadržaja ili kancelarijskih alata.

Napredan tehnološki dizajn

Napredan dizajn se može instalirati brzo i jednostavno bez potrebe za alatom. Zidni nosač vam takođe daje slobodu da monitor sklonite sa stola i da ga okačite na zid.

Ekran se jednostavno može duplirati i proširiti

Serijsko povezivanje vam omogućuje da povežete do četiri monitora pomoću funkcija dupliranja i proširivanja. Ovo podešavanje kreira sinergiju, omogućavajući efikasno deljenje izvora širom organizacije.

Ekonomičnost korišćenjem funkcije DC off 0.00 Watt

Funkcija DC off 0.00 Watt smanjuje potrošnju energije. Efikasnost i ekonomičnost se povećavaju dodavanjem više monitora, čineći ga pogodnim čak i za radni prostor velikih razmera.

Bez PVC-a: Nema štetnih materijala

Zagarantovano odsustvo PVC-a dodatno štiti od štetnih materijala. BK75 sadrži materijale bez PVC-a sa TUV sertifikatom (izuzev kablova).

Brzo punjenje pomoću USB 3.0 priključka

Kompatibilni uređaji se pune mnogo brže nego korišćenjem standardnih USB 2.0 kablova, što znači da USB 3.0 kabl može brže da prenosi podatke. Ova velika brzina prenosa smanjuje prekide u radu.

Ugrađeno napajanje za organizovane radne prostore

Modul napajanja je povezan sa monitorom otpozadi za ugrađeno napajanje, zbog čega nema neurednih kablova. Na kraju, kancelarija u kojoj se koristi mnogo računara može biti prijatnija uštedom prostora namenjenog za desktop računare.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: