Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

24BK750Y-B

Glavne karakteristike

  • IPS Ekran
  • Reader Mode
  • OnScreen Control 2.0
  • Flicker Safe

DOSTUPNO KOD:

24BK750Y-B_Full_HD_IPS_090817_D

Full HD IPS ekran

IPS ekran prikazuje jasne i precizne boje iz svih uglova za napredan rad, čineći panel pogodnim za profesionalnu primenu. Kvalitet IPS ekrana vam takođe omogućava da dobijete izvanrednu sliku.

24BK750Y-B_Novi_sveobuhvatni_090817_D

Potpuni doživljaj sa dizajnom praktično bez ivica

Dizajn praktično bez ivica sa tri strane umanjuje okvir tako da se ekran besprekorno stapa sa radnim prostorom. Povećava sveobuhvatni osećaj i pojačava estetski doživljaj.

24BK750Y-B_Ergonomija_090817_D

Ergonomija za savršene radne uslove

Monitori pružaju udoban užitak u gledanju sa različitim podešavanjima za nagnutost/visinu/rotaciju/okretanje ekrana. Možete da prilagodite ekran za ličnu i ugodnu radnu stanicu u zavisnosti od različitih sadržaja ili kancelarijskih alata.

24BK750Y-B_Napredan_090817_D

Napredan tehnološki dizajn

Napredan dizajn se može instalirati brzo i jednostavno bez potrebe za alatom. Zidni nosač vam takođe daje slobodu da monitor sklonite sa stola i da ga okačite na zid.

24BK750Y-B_Ekran_se_090817_D_v1

Ekran se jednostavno može duplirati i proširiti

Serijsko povezivanje vam omogućuje da povežete do četiri monitora pomoću funkcija dupliranja i proširivanja. Ovo podešavanje kreira sinergiju, omogućavajući efikasno deljenje izvora širom organizacije.

24BK750Y-B_DC-off_090817_D

Ekonomičnost korišćenjem funkcije DC off 0.00 Watt

Funkcija DC off 0.00 Watt smanjuje potrošnju energije. Efikasnost i ekonomičnost se povećavaju dodavanjem više monitora, čineći ga pogodnim čak i za radni prostor velikih razmera.

24BK750Y-B_PVC_free_090817_D

Bez PVC-a: Nema štetnih materijala

Zagarantovano odsustvo PVC-a dodatno štiti od štetnih materijala. BK75 sadrži materijale bez PVC-a sa TUV sertifikatom (izuzev kablova).

24BK750Y-B_USB_090817_D

Brzo punjenje pomoću USB 3.0 priključka

Kompatibilni uređaji se pune mnogo brže nego korišćenjem standardnih USB 2.0 kablova, što znači da USB 3.0 kabl može brže da prenosi podatke. Ova velika brzina prenosa smanjuje prekide u radu.

24BK750Y-B_Adopter_090817_D

Ugrađeno napajanje za organizovane radne prostore

Modul napajanja je povezan sa monitorom otpozadi za ugrađeno napajanje, zbog čega nema neurednih kablova. Na kraju, kancelarija u kojoj se koristi mnogo računara može biti prijatnija uštedom prostora namenjenog za desktop računare.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela
LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki subpikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao sto je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu
1-2. Tamni sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele
Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Međutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao sto je prikazano u “Tabeli 1”

Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: