Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27GK750F-B

Glavne karakteristike

  • FHD
  • 1ms MBR
  • Black Stabilizer
  • Crosshair
  • DAS Mode
  • AMD Free-syncTM

DOSTUPNO KOD:

27GK750F_feature01_20171206_D

Premijum gejming monitor visokih performansi

27GK750F_feature02_20171206_D

Tečni pokreti u igri na 240 Hz

Brzina osvežavanja od 240 Hz sa odzivom od 1 ms čine vas najbržim igračem.
Krenite strategijom za ekstremnu brzinu. Ostavite konkurenciju daleko iza sebe. Monitoru brzine osvežavanja od 240 Hz potrebna je 4,1 ms za prikaz jednog kadra. U brzim igrama to donosi fokusirano tečno kretanje na ekranu.

27GK750F_feature_D03

Funkcija „Smanjenje zamućenosti uz odziv od 1 ms“

Dok je funkcija Smanjenja zamućenosti pokreta uz odziv od 1 ms aktivirana, ona proizvodi efekat ubacivanja crne slike, a ovaj efekat je sličan efektu dvostruko veće promene kadrova u sekundi, jer je pozadinsko osvetljenje isključeno tokom perioda aktiviranja i deaktiviranja tečnih kristala bez kreiranja/dupliranja kadrova.

* Funkcija 1ms Motion Blur Reduction dovodi do niže osvetljenosti i sledeće funkcije se ne mogu koristiti dok je ona aktivirana: FreeSync / DAS (Dynamic Action Sync)

27GK750F_featureD04

Tečni pokreti u igri uz tehnologiju AMD FreeSync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije AMD FreeSync™ koja eliminiše blokiranje koje se javlja zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora. Omogućava glađe pomeranje likova i tečnije pokrete na ekranu u igrama na najvišim vizuelnim postavkama. Ne propustite nijednu sekundu akcije!

27GK750F_feature05_20171206_D-v1

Grafički korisnički interfejs za gejming okruženje

Specijalizovan za igre, grafički korisnički interfejs pruža brz i jednostavan pristup režimima ekrana. Prethodna podešavanja za FPS, RTS i režim čitanja udaljena su na samo nekoliko klikova i ne zahtevaju pojedinačna podešavanja. Praktično izaberite režim ekrana za optimizaciju užitka u igrama dodirom na dugme.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm)
Težina (kg)
Standardno
Dodatni pribor
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: