Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27GL850-B

Glavne karakteristike

  • Nano IPS 1ms vreme odziva
  • 27” QHD (2560 x 1440) Nano IPS Ekran
  • NVIDIA® G-SYNC® kompatibilan
  • Adaptive-Sync (FreeSync™)
  • 144Hz osvežavanje
  • HDR 10 | Ekran praktično bez ivica sa 3 strane

DOSTUPNO KOD:

MNT-27GL850-01-2-UltraGear-D-v

Opremljen za pobedu

LG UltraGear™ je snažan gejming monitor sa integrisanim vrhunskim funkcijama koje mogu da ispune zahteve bilo kojih blokbaster igara.

MNT-27GL850-02-Nano-IPS-1ms-Desktop

Nano IPS 1 ms

Vaš gejmerski monitor iz snova

Vrednost monitora UltraGear™ ogleda se u potpunoj sveobuhvatnosti. Možete da iskusite užitak u igranju koji oduzima dah i koji prevazilazi vaša očekivanja uz pomoć 27GL850 sa Nano IPS 1 ms koji se smatra najnaprednijom opremom.

MNT-27GL850-03-Nano-IPS-Desktop

Nano IPS

Za realističan doživljaj borbe sa vernim bojama

27GL850 podržava širok spektar boja, 98% spektra boja DCI-P3 i 35% veći od sRGB 100%, za prikaz visoke rezolucije boja za reprodukciju još živopisnijih scena na bojnom polju.

MNT-27GL850-04-1-True-IPS-1ms-Desktop

IPS 1ms*

Neverovatna brzina do pobede

Ako vam je dosta zatamnjivanja i treperenja na ekranu, ovo je pravi monitor za vas. Uz pomoć IPS 1 ms, imaćete prednost i izvojevaćete pobedu bez sporednih efekata ekstremne brzine.

*Testirano od strane UL, GtoG vreme odziva LG monitora 27GL850.

MNT-27GL850-05-1-G-Sync-Desktop123

Kompatibilan sa G-Sync®

G-Sync® Sertifikovano od strane kompanije NVIDIA

Monitor LG 27GL850 je testiran od strane kompanije NVIDIA i zvanično je potvrđena njegova kompatibilnost sa tehnologijom G-Sync®, zahvaljujući čemu je uklonjeno kočenje ekrana, a zamrzavanje je svedeno na minimum za neometaniji, brži užitak u igranju igara.

*Priložene informacije omogućavaju upoznavanje sa funkcijama.

MNT-27GL850-06-Adaptive-Sync-Desktop

Adaptive-Sync (FreeSync™)

Jasnije, neometanije i brže

Zahvaljujući tehnologiji Adaptive-Sync (FreeSync™), igrači mogu da dožive besprekorne, tečne pokrete tokom brzih igara visoke rezolucije. Praktično eliminiše kočenje i zamrzavanje ekrana.

MNT-27GL850-07-144Hz-Desktop

Brzina osvežavanja 144 Hz

Tečni pokreti u igri

Izuzetno velika brzina od 144 Hz omogućava momentalnu akciju na ekranu. Objekti su prikazani jasnije za još veći stepen neometane igre i gotovo nadrealan besprekoran vizuelni prikaz.

MNT-27GL850-08-HDR-10-Desktop

HDR 10

Veća jasnoća, realističnije

27GL850 podržava HDR 10, omogućavajući sveobuhvatan realistični vizuelni doživljaj. Bez obzira na bojno polje, igrači doživljavaju osećaj da se nalaze u sred njega.

MNT-27GL850-09-DAS-Desktop

Dynamic Action Sync

Reagujte brže na protivnike

Svođenje ulaznog kašnjenja na minimum uz pomoć režima Dynamic Action Sync tako da gejmeri mogu da opaze svaki trenutak u realnom vremenu.

MNT-27GL850-10-Black-Stabilizer-Desktop

Black Stabilizer

Napadnite prvi u mraku

Gejmeri mogu da izbegnu snajpere koji se kriju na najmračnijim mestima i da brzo izbegnu situacije prilikom blještave eksplozije.

MNT-27GL850-11-Crosshair-Desktop

Nišan

Bolji nišan

Ciljna tačka je fiksirana na centru da bi se poboljšala preciznost pucanja.

MNT-27GL850-12-Ergonomic-Design-Desktop

Ergonomski dizajn

Sveobuhvatni gejmerski ambijent

Dizajn je praktično bez ivica na 3 strane, a osnova može da se podešava za promenu nagiba, visine i okretanja monitora, obezbeđujući veći užitak u igri.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela
LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki subpikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao sto je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu
1-2. Tamni sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele
Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Međutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao sto je prikazano u “Tabeli 1”

Opšte karakteristike
Priključci ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: