Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27MP59G

Glavne karakteristike

  • IPS Gaming Monitor sa Smanjenjem zamućenja od 1ms
  • AMD Freesync TM Tehnologija
  • DAS režim
  • Black Stabilizer
  • Režim za igre

dostupne veličine :

27"

DOSTUPNO KOD:

PDP_24MP59G_01_M01A

IPS Gejmerski monitor Smanjenje zamućenosti 1ms

Sada gejmeri mogu da postignu izvrsnu gejmersku grafiku kroz dugoočekivanu kombinaciju IPS-a i smanjenja zamućenosti pokreta uz odziv od 1 ms.

PDP_24MP59G_02_M03A

Tečni pokreti u igri: Tehnologija AMD FreeSync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije AMD FreeSync™ koja eliminiše seckanje koje se javlja zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora.


VarietyofGamingD

Raznovrsne gejmerske funkcije: DAS režim

Režim Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika bez odlaganja. On sinhronizuje vašu detekciju sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje.

BlackStabiD

Raznovrsne gejmerske funkcije: Black Stabilizer

Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona automatski detektuje najmračniju stranu i pojačava njenu osvetljenost tako da možete da pronađete neprijatelje koji se skrivaju i čekaju da vas napadnu iz tame.

PDP_24MP59G_05_M03A

Raznovrsne gejmerske funkcije: Režim za igre

Uz opciju Režim za igre u Režimu slike možete da podešavate kvalitet slike za različite gejmerske žanrove kao što su FPS igra 1, FPS igra 2, RTS igra i Custom igra.PDP_24MP59G_06_M01A_V1

Moćan dizajn monitora

Gejmerski monitor kompanije LG poseduje karakteristike dizajna koje se dobro uklapaju sa svakom igračkom mašinom bez ometanja vašeg igranja. Moćan dizajn monitora sa postoljem u obliku slova V u crvenoj boji kreira prostor u kom gejmer može duboko da zaroni u igru.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: