Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27UD69

Glavne karakteristike

  • Ultra HD 4K IPS panel
  • OnScreen Control
  • AMD FreeSync™
  • Dynamic Action
  • Sync Black Stabilizer

DOSTUPNO KOD:

01_Heart-Pumping-Gaming-Experience-onUHD-4K-27UD69

Uzbudljiv užitak u igranju na ekranu UHD 4K

Igranje RPG i FPS igara na ekranu UHD 4K pruža vam realistično gejmersko iskustvo kroz izuzetno detaljan prikaz oružja i predivne teksture. Radnje u trkačkim igrama biće mnogo živopisnije na LG IPS ekranu jer uklanja izobličavanje boja iz svakog ugla. Uživajte u najboljim 4K igrama koje su prikazane sa uzbudljivom grafikom.

02_3-Side-Borderless-27UD69-Desk

Praktično bez ivica sa 3 strane i postolje ArcLine

Izuzetno tanak okvir na tri strane ekrana pruža bezgranični užitak u gledanju. Tanko postolje sa dizajnom ArcLine omogućava vam da doživite najmoderniji vid gledanja u različitim postavkama.

03_3-Tear-Free-Gaming-with-AMD-FreeSync-D

Igranje igara bez blokiranja uz AMD FreeSync™

Pomoću tehnologije FreeSync™ možete da igrate igre sa zahtevnom grafikom bez blokiranja ekrana ili zamrzavanja koje se može javiti tokom prikazivanja. Takođe postoje i dodatne različite opcije za gejmerske funkcije za bolji užitak u igranju igara.

04_Make-Real-Time-27UD69-D

Zadajte komande u realnom vremenu i napadnite prvi

Režim Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika bez odlaganja. On sinhronizuje vašu detekciju sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje.

05_Full-Visibility-Help-27UD69-D1

Puna vidljivost pomaže u otkrivanju neprijatelja

Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona automatski detektuje najmračniju stranu i pojačava njenu osvetljenost tako da možete da pronađete neprijatelje koji se skrivaju i čekaju da vas napadnu iz tame.

06_Easy-User-Interface-27UD69-D

Jednostavanije podešavanje uz OnScreen Control 2.0

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control (2.0) omogućava vam da prilagodite sve opcije na ekranu pomoću par klikova, uključujući kontrolu orijentacije ekrana. Pretražite termin „OnScreen Control” na adresi LG.com

07_Various-Types-27UD69-D

Različite opcije za deljenje ekrana pomoću tastera

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među 14 opcija za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i bolju iskorišćenost prostora na ekranu.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Karakteristike
Ulazno/izlazni priključci
Izlazni signali
Audio ulaz
Izlaz za zvuk
Zvučnik
Napajanje
Frekvencija
Rezolucija
Kontrolni taster
OSD
Dodatne opcije
Boja
Postolje
Dimenzije (mm)
Standard
Dodatak
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: