Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27UD69P-W

Glavne karakteristike

  • Uzbudljiv užitak u igranju na ekranu UHD 4K
  • Dizajn praktično bez ivica sa 3 strane i tanko postolje ArcLine
  • Igranje igara bez kašnjenja pomoću tehnologije AMD FreeSync™
  • Zadajte komande u realnom vremenu i napadnite prvi
  • Potpuna vidljivost i u najtamnijim uglovima na ekranu
  • Jednostavan korisnički interfejs uz OnScreen Control 2.0

DOSTUPNO KOD:

01_Heart_Pumping_Gaming_D

Uzbudljiv užitak u igranju na ekranu UHD 4K

Igranje RPG i FPS igara na ekranu UHD 4K pruža vam realistično gejmersko iskustvo kroz izuzetno detaljan prikaz oružja i predivne teksture. Radnje u trkačkim igrama biće mnogo živopisnije na LG IPS ekranu jer uklanja izobličavanje boja iz svakog ugla. Uživajte u najboljim 4K igrama koje su prikazane sa uzbudljivom grafikom.

02_Slim_ArcLine_Stand_D_v1

Praktično bez ivica sa 3 strane i postolje ArcLine

Izuzetno tanak okvir na tri strane ekrana pruža bezgranični užitak u gledanju. Tanko postolje sa dizajnom ArcLine omogućava vam da doživite najmoderniji vid gledanja u različitim postavkama.

03_AMD_FreeSync_Technology_D_v1

Igranje igara bez kašnjenja pomoću AMD FreeSync™

Pomoću tehnologije FreeSync™ možete da igrate igre sa zahtevnom grafikom bez blokiranja ekrana ili zamrzavanja koje se može javiti tokom prikazivanja. Takođe postoje i dodatne različite opcije za gejmerske funkcije za bolji užitak u igranju igara.

04_Make_Real_Time_Command_D

Zadajte komande i napadnite prvi

Režim Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika bez odlaganja. Ovaj režim sinhronizuje vašu detekciju sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje.

05_Full_Visibility_D_v1

Potpuna vidljivost i u najtamnijim uglovima

Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona automatski detektuje najmračniju stranu i pojačava njenu osvetljenost tako da možete da pronađete neprijatelje koji se skrivaju i čekaju da vas napadnu iz tame.

06_OnScreen_Control_D

Jednostavan interfejs uz OnScreen Control 2.0

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control (2.0) omogućava vam da prilagodite sve opcije na ekranu pomoću par klikova, uključujući kontrolu orijentacije ekrana. Pretražite termin „OnScreen Control” na adresi LG.com

07_Screen_Split_D

Različite vrste opcija za deljenje ekrana

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među 14 opcija za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i bolju iskorišćenost prostora na ekranu.

08_Ergonomic_Stand_D

Ergonomsko postolje sa kontrolom orijentacije

Ekran sa kontrolom orijentacije maksimalno povećava radnu efikasnost pri grafičkim poslovima na vertikalnim okvirima, kao što su uređivanje veb-sajtova i blogovanje. Jednostavno rotirajte ekran po potrebi i gledajte ekran bez listanja. Funkcija podešavanja visine dodatno povećava praktičnost

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Wrap
Standardna
Dodatni pribor
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: