Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

27UK850-W

Glavne karakteristike

  • HDR 10
  • sRGB 99% (Tip.)
  • Ekran praktično bez ivica sa 3 strane
  • USB Type-C™
  • Tehnologija AMD FreeSync™
  • Ergonomsko postolje (visina/rotacija/nagib)

DOSTUPNO KOD:

Global_27UK850_2018_Feature_01_4KHDR_D

HDR 10

Doba tehnologije UHD 4K HDR je stiglo

Uživajte u besprekornom prikazu i realističnoj živopisnosti boja uz monitor LG UHD 4K HDR. Autori sadržaja koji rade na HDR sadržaju biće zahvalni na njegovoj sposobnosti da reprodukuje osvetljenost i kontrast za prikaz i uređivanje.

Global_27UK850_2018_Feature_02_HDREffect_D

HDR efekat

HDR efekat na SDR sadržaj

Monitor LG UHD 4K HDR može da transformiše standardni sadržaj u video sadržaj HDR kvaliteta direktno na ekranu. Korišćenjem algoritma za kvalitet slike, poboljšava mapiranje nijansi i osvetljenost SDR sadržaja za užitak u reprodukciji nalik HDR kvalitetu.

Global_27UK850_2018_Feature_03_IPSDisplay_D

IPS sa sRGB 99% (tip.)

Realistične boje i širi prikaz

LG IPS ekran poseduje izvanrednu preciznost boja, pokrivajući 99% sRGB spektra boja. Takođe poseduje širi ugao gledanja, tako da je još jednostavnije uživati u prikazu sa realističnim bojama.

Global_27UK850_2018_Feature_04_3SideBorderless_D

Ekran praktično bez ivica sa 3 strane

Sveobuhvatan vizuelni doživljaj

Ovaj ekran je unapređen tankim okvirom sa tri strane, kao i tehnologijom MAXXAUDIO® koja dodatno prožima vaša čula zadivljujućim, realističnim prikazom sa poboljšanom jasnoćom zvuka.

Global_27UK850_2018_Feature_05_USBtypeC_D

USB Type-C™

Objedinjeni interfejs za jednostavno podešavanje

kablom možete istovremeno da prenosite podatke sa 4K ekrana i druge podatke dok punite MacBook ili bilo koji drugi mobilni uređaj snagom do 60 W.

Global_27UK850_2018_Feature_06_1_HWCalibration_D

Softver True Color Pro

Spreman za hardversku kalibraciju

Optimizujte učinak boja korišćenjem hardverske kalibracije putem softvera True Color Pro, tako da na najbolji način iskoristite pogodnosti širokog spektra boja ekrana LG IPS 4K display i njihovu doslednost.

* Kalibracija nije uključena.

Global_27UK850_2018_Feature_09_1_OnScreenControl_D-v1

Softver OnScreen Control

Jednostavniji korisnički interfejs

Softver OnScreen Control je jednostavan i intuitivan. Možete da prilagodite svoje opcije prikaza, čak i kontrolu rotacije, uz pomoć nekoliko jednostavnih trikova.

* Preuzimanje softvera neophodno za omogućavanje softvera OnScreen Control. Za detalje o preuzimanju posetite LG.com.
* Obaveštenja o modifikacijama ili ažuriranjima softvera OnScreen Control se ne šalju unapred.

Global_27UK850_2018_Feature_10_Design_D-v1

Ergonomsko postolje

Optimalna realističnost i učinak

Zglobni monitor je koristan za sve programe koji mogu da prikazuju vertikalno usmerene informacije ili za uređivanje fotografija. Funkcija podešavanja visine takođe dodatno povećava ergonomsku praktičnost.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela
LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki subpikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao sto je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu
1-2. Tamni sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele
Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Međutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao sto je prikazano u “Tabeli 1”

Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm)
Težina (kg)
Standardi
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: