Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

29UM69G

Glavne karakteristike

 • 21:9 UltraWide TM Monitors
 • IPS Gaming Monitor sa Smanjenjem zamućenja od 1ms
 • AMD Freesync TM Tehnologija
 • DAS režim
 • Black Stabilizer
 • Režim za igre

dostupne veličine :

29"

DOSTUPNO KOD:

PDP_29UM69G_01_M01A_Desk

Gejmerski 21:9 monitor Smanjenje zamućenosti 1ms

Sada gejmeri mogu da postignu izvrsnu gejmersku grafiku kroz dugoočekivanu kombinaciju UltraWide™ IPS ekrana odnosa stranica 21:9 i smanjenja zamućenosti pokreta uz odziv od 1 ms.

PDP_29UM69G_02_M03A_D_v4.1

Tečni pokreti u igri: Tehnologija AMD FreeSync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije AMD FreeSync™ koja eliminiše blokiranje koje se javlja zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora.

PDP_29UM69G_03_M01A_D_v2

Raznovrsne gejmerske funkcije za pobedu: DAS režim

Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika. On sinhronizuje vašu igru sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje bez odlaganja. On sinhronizuje vašu detekciju sa scenama u realnom vremenu koje se odvijaju u brzoj igri tako što smanjuje ulazno kašnjenje.

PDP_29UM69G_04a_M01A_D_0320

Raznovrsne gejmerske funkcije: Black Stabilizer

Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona automatski detektuje najmračniju stranu i pojačava njenu osvetljenost tako da možete da pronađete neprijatelje koji se skrivaju i čekaju da vas napadnu iz tame.

PDP_29UM69G_05_M03A_D_0320

Raznovrsne gejmerske funkcije: Režim za igre

Uz opciju Režim za ige u Režimu slike možete da podešavate kvalitet slike za različite gejmerske žanrove kao što su FPS igra 1, FPS igra 2, RTS igra i prilagođena igra.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 9/10
  Komentar napisao: авг 12. 2017

  Izgled LG 29UM69G-B modela u potpunosti je u skladu sa nedavno testiranim, takođe gejmerskim, 24MP59G modelom, što je vrlo pozitivno gledajući iz ugla kupca. Samo postolje nam se izuzetno dopada. Dizajn je odličan, kao i kombinacija boja...

 • 10/10
  Komentar napisao: авг 11. 2017

  Izgled LG 29UM69G-B modela u potpunosti je u skladu sa nedavno testiranim, takođe gejmerskim, 24MP59G modelom, što je vrlo pozitivno gledajući iz ugla kupca. Samo postolje nam se izuzetno dopada. Dizajn je odličan, kao i kombinacija boja...

 • 10/10
  Komentar napisao: јун 12. 2017

  "Sve to ga preporučuje kao odličan izbor u klasi pristupačnih gejming monitora sa izraženom karakteristikom odličnog ponašanja u svakodnevnom radu!"

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: