Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

32GK850F-B

Glavne karakteristike

  • 31,5” QHD (2560x1440) monitor
  • VESA DisplayHDR™ 400
  • Tehnologija Radeon FreeSync™ 2
  • Brzina osvežavanja 144 Hz

DOSTUPNO KOD:

01_32GK850F_Intro

Upoznajte HDR gejming monitor

02_32GK850F_HDR

HDR

Živopisno zasićenje boja

Sada je era HDR (Visoki dinamički opseg) sadržaja. Uživajte u savršenoj grafici u igrama na monitoru 32GK850F koji ističe živopisnost boja. Uživajte u detaljnijem kvalitetu ekrana putem HDR koji povećava sveobuhvatni gejming užitak.

03_32GK850F_SDR_to_HDR

HDR efekat

HDR efekat na SDR sadržaju

32GK850F može da pretvori SDR sadržaj u sadržaj HDR kvaliteta putem algoritma za kvalitet slike, uključujući mapiranje nijanse i funkciju ULTRA Luminance (Ultra osvetljenost). Doživite transformisanje SDR sadržaja u HDR kvalitet.

04_32GK850F_FreeSync2

Tehnologija Radeon FreeSync™ 2

Jasnije, oštrije slike

Zahvaljujući tehnologiji Radeon FreeSync™ 2, možete da doživite besprekorne, tečne pokrete tokom brzih igara visoke rezolucije. U pitanju je napredna tehnologija prilagodljive sinhronizacije koja je naročito optimizovana za HDR igre.

05_32GK850F_144Hz-Desktop

144Hz

Tečni pokreti u igri

Ekstremno visoka brzina osvežavanja od 144 Hz omogućava momentalan prikaz na ekranu. Objekti su prikazani jasnije, a igranje igara postaje još više neometano, gotovo nadrealno u svom besprekornom vizuelnom prikazu.

06_32GK850F_1ms_MBR_Desk-v1

1 ms redukcija zamućenja kod pokreta

Smanjuje je zamućenost pokreta jer je pozadinsko osvetljenje isključeno tokom perioda aktiviranja i deaktiviranja tečnih kristala bez kreiranja/dupliranja kadrova.

* Funkcija Motion Blur Reduction (smanjenja zamućenosti pokreta) uz odziv od 1 ms dovodi do niže osvetljenosti i sledeće funkcije se ne mogu koristiti dok je ona aktivirana: Radeon FreeSync™ 2 / DAS(Dynamic Action Sync)

07_32GK850F_Gaming-d1

Prilagođeno gejming okruženje

Igrači sada mogu da brzo i jednostavno prilagode ekran u skladu sa žanrom igre. Jednostavnim dodirom dugmeta, igrači mogu da pristupe najboljem režimu ekrana.

08_32GK850F_Gaming_Feature

Pobedničke funkcije za igru

Funkcije Black Stabilizer, Dynamic Action Sync, Crosshair vam omogućavaju da odmah otkrijete neprijatelje koji se kriju u senci i da možete momentalno da napadnete protivnika bez oklevanja.

Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardno
Dodatni pribor
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: