Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

32GK850G-B

Glavne karakteristike

  • QHD
  • 165hz
  • 1ms MBR
  • Sphere Lighting
  • INVIDIA G-Sync™
  • Black Stabilizer

DOSTUPNO KOD:

01_32GK850G_Product_Video-D

Vrhunski monitor koji se rotira u svim smerovima


32GK850G_QHD_DV1

Sveobuhvatan prikaz formata 31,5" QHD

Ekran formata 31,5” sa QHD (2560 x 1440) i preciznim prikazom boja čime svet igranja igara postaje živopisno vizuleno iskustvo.

32GK850G_G_syncDv2

Tečni pokreti u igri uz tehnologiju G-Sync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije G-Sync™ koja eliminiše blokiranje i zamrzavanje koji se javljaju zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora. Omogućava efektnije pomeranje likova i tečnije pokrete na ekranu u igrama na najvišim vizuelnim postavkama.

32GK850G_144Hz_DV3

Tečni pokreti u igri uz brzinu osvežavanja 144 Hz

Ekstremno visoka brzina osvežavanja od 144 Hz (sa mogućim podešavanjem do 165 Hz) omogućava momentalan prikaz na ekranu. Objekti su prikazani jasnije, a igranje igara postaje još više neometano, gotovo nadrealno u svom besprekornom vizuelnom prikazu. Besprekoran prikaz čak i najdinamičnijih objekata pri kretanju najvećom brzinom.

32GK850G_Sphere_lighting

Sferno osvetljenje za potpun ambijent igranja

Sferno osvetljenje unosi eksplozivnu uzbudljivu atmosferu u igru. Opcija za 6 različitih podešavanje boja kreira atmosferu za igranje koja se može prilagođavati raspoloženju igrača.
6 opcija: White Daylight, White Neutral, Magenta, Red, Nature Green, Sky Blue koje se podešavaju pomoću tastera sa točkićem za različita osvetljenja.

32GK850G_Slim_bezel_V

Potpuni doživljaj –Praktično bez ivica sa 3 strane

Dizajn praktično bez ivica sa 3 strane zaista uvlači gledaoca u ekran.
Prefinjeni dizajn monitora prijatno se uklapa u bilo koji poslovni ili kućni prostor.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela
LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki subpikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao sto je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu
1-2. Tamni sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele
Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Međutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao sto je prikazano u “Tabeli 1”

Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
OSD
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardno
Dodatni pribor
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: