Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

32UD89

Glavne karakteristike

  • 31.5'' UHD 4K (3840x2160) IPS Display
  • IPS panel
  • USB Type-C™
  • OnScreen Control
  • HDR 10
  • DCI-P3 95%

DOSTUPNO KOD:

Video_feature_Dv1
01_You-Want-to-Enjoy-More-UHD-Contents-32UD89

Želite da uživate u još UHD sadržaja

Sve više video sadržaja koji se prosleđuje sa interneta dolazi u rezoluciji 4K, zato uživajte u milionima 4K video snimaka u izvornoj rezoluciji 3840 x 2160 UHD 4K. Takođe možete da pregledate svoj 4K sadržaj pre otpremanja. Zadiviće vas količina detalja koje možete da istaknete jer LG UHD 4K monitor prikazuje rezultate vašeg rada.

Des_HE_MNT_HDCP2.2_feature_addition

Kompatibilno sa HDCP 2.2

Povežite se pouzdano: Ovaj LG 4K monitor je kompatibilan sa najnovijom zaštitom od kopiranja HDCP 2.2, tako da će prikazati video sadržaj sa servisa za strimovanje 4K , konzola za igru i Ultra HD Blu-ray plejera.

02_The-LG-IPS-Monitor-32UD89

LG IPS monitor

LG IPS ekrani garantuju sjajan kvalitet slike koji omogućava jasne slike i živopisne boje iz svakog ugla. Testovi za kalibraciju boja obaviće se pre svake isporuke proizvoda. Sada možete da uživate u živopisnim bojama 4K slika na LG IPS UHD 4K monitoru

03_4-Side-Borderless-Design-&-Slim-ArcLine-Stand-32UD89-Desk

Dizajn bez ivica i tanko postolje ArcLine

Izuzetno tanak okvir na četiri strane ekrana pruža bezgranični užitak u gledanju. Tanko postolje sa dizajnom ArcLine omogućava vam da doživite najmoderniji vid gledanja u različitim postavkama.

04_Complete-Your-Multi-Dimensional-Experience-with-Rich-Bass-32UD89

Upotpunite svoj doživljaj uz funkciju Rich Bass

Pruža neuporediv sveobuhvatni doživljaj kroz ugrađene zvučnike sa funkcijom Rich Bass. Uživajte u trodimenzionalnom zvuku koji odjekuje iz vašeg ekrana.

32UD89_USB-Type-C_170830_D

Jednostavno pomoću samo jednog kabla: USB Type-C™

Povezivanje ekrana i punjenje laptop računara ili mobilnog uređaja istovremeno korišćenjem jednog kabla sa priključkom USB Type-C™ – sveobuhvatno povezivanje za veću praktičnost.

06_Easy-User-Interface-with-OnScreen-Control-2-0-32UD89-D

Jednostavanije podešavanje uz OnScreen Control 2.0

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control (2.0) omogućava vam da prilagodite sve opcije na ekranu pomoću par klikova, uključujući kontrolu orijentacije ekrana. Pretražite termin „OnScreen Control” na adresi LG.com

07_Various-Types-of-Screen-Split-Options-with-Click-of-a-Button-32UD89

Više opcija za deljenje ekrana pritiskom na taster

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među 14 opcija za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i bolju iskorišćenost prostora na ekranu.

08_Easy-Control-of-Pivoted-Ergonomic-Stand-32UD89-D

Ergonomsko postolje sa kontrolom orijentacije

Ekran sa kontrolom orijentacije maksimalno povećava radnu efikasnost pri grafičkim poslovima na vertikalnim okvirima, kao što su uređivanje veb-sajtova i blogovanje. Jednostavno rotirajte ekran po potrebi. Funkcija podešavanja visine povećava praktičnost. Softver OnScreen Control omogućava vam da prilagodite sve opcije ekrana.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Karakteristike
Ulazno/izlazni priključci
Izlazni signali
Audio ulaz
Izlaz za zvuk
Zvučnik
Napajanje
Frekvencija
Rezolucija
Kontrolni taster
OSD
Dodatne opcije
Boja
Postolje
Dimenzije (mm)
Standard
Dodatak

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: