Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

32UD99

Glavne karakteristike

  • 31.5'' UHD 4K (3840x2160) IPS Ekran
  • USB Type-C™
  • OnScreen Kontrola
  • HDR10
  • DCI-P3 95%

DOSTUPNO KOD:

You Want to Enjoy More UHD Contents

Želite da uživate u još UHD sadržaja

Sve više video sadržaja koji se prosleđuje sa interneta dolazi u rezoluciji 4K, zato uživajte u milionima 4K video snimaka u izvornoj rezoluciji 3840 x 2160 UHD 4K. Takođe možete da pregledate svoj 4K sadržaj pre otpremanja. Zadiviće vas količina detalja koje možete da istaknete jer LG UHD 4K monitor prikazuje rezultate vašeg rada.

Meet the UHD 4K HDR 10 Monitor for the New Era

Upoznajte UHD 4K HDR 10 monitor za novu eru

Sada je era HDR (Visoki dinamički opseg) sadržaja. Uživajte u savršenoj grafici u igrama i HDR video sadržaju na monitoru 32UD99 koji ističe živopisnost boja. Naslovi HDR igara su dostupni za najnovije gejming konzole, kao što su Play Station 4 Pro i Xbox One S, dok su usluge za prosleđivanje HDR video sadržaja skoro spremne.

Making the Bright Parts Brighter and the Color Depth, Richer

Još svetliji delovi, a boje dublje i bogatije

32UD99 može da primi i prikaže HDR sadržaj u formatu HDR10 koji je HDR standard za PC. On može da reprodukuje visoki dinamički opseg vršne osvetljenosti preko 500 nita i 95% DCI-P3 široke lestvice boja. To je ogromna promena u pogledu kvaliteta slike u poređenju sa standardnim monitorima.

Vibrant Saturation of Colors with HDR10 for PC

Živopisno zasićenje boja uz HDR10 za PC

Kada ga povežu sa konzolama koje podržavaju HDR (Xbox One S / PlayStation 4 Pro) ili grafičkom karticom sa podrškom za HDR, korisnici će moći da uživaju u boljem osvetljenju i naglašavanju uz dublje senke i siluete. Doživite HDR igre sa niskim ulaznim kašnjenjem – brzo i bez smetnji.

Experience the HDR Effect

Doživite HDR efekat

Čak i ako vaši video snimci nisu u HDR-u, i dalje možete da uživate u HDR sadržaju pomoću režima „HDR Effect” na modelu 32UD99. On može da pretvori prosečan sadržaj u video HDR kvaliteta putem algoritma za kvalitet slike, uključujući mapiranje nijanse i funkciju Ultra Luminance. Doživite kako se SDR transformiše u HDR.

* U zavisnosti od postavki operativnog sistema Windows 10 može se desiti da HDR sadržaji ne budu korektno prikazani.
Proverite postavku HDR Uključen/Isključen u operativnom sistemu Windows. (Poboljšanja će biti uvedena kroz buduća ažuriranja operativnog sistema Windows)

Des_HE_MNT_HDCP2.2_feature_addition

Kompatibilno sa HDCP 2.2

Povežite se pouzdano: Ovaj LG 4K monitor je kompatibilan sa najnovijom zaštitom od kopiranja HDCP 2.2, tako da će prikazati video sadržaj sa servisa za strimovanje 4K , konzola za igru i Ultra HD Blu-ray plejera.

The LG IPS Monitor

LG IPS monitor

LG IPS ekrani garantuju sjajan kvalitet slike koji omogućava jasne slike i živopisne boje iz svakog ugla. Testovi za kalibraciju boja obaviće se pre svake isporuke proizvoda. Sada možete da uživate u živopisnim bojama 4K slika na LG IPS UHD 4K monitoru

4 Side Borderless Design & Slim ArcLine Stand

Dizajn praktično bez ivica i postolje ArcLine

Izuzetno tanak okvir na četiri strane ekrana pruža bezgranični užitak u gledanju. Tanko postolje sa dizajnom ArcLine omogućava vam da doživite najmoderniji vid gledanja u različitim postavkama.

Hardware Calibration-Ready

Spreman za hardversku kalibraciju

Uz 32UD99 koji podržava hardversku kalibraciju putem softvera True Color Pro, možete da uživate u performansama boja LG IPS 4K ekrana koje omogućavaju 95% performansi DCI-P3 boja i savršenu doslednost.

Hassle-Free with Only 1 Cable : USB Type-C™

Jednostavno pomoću samo jednog kabla: USB Type-C™

Priključak za ekran služi za prenos podataka i punjenje laptop računara ili mobilnog uređaja istovremeno korišćenjem jednog kabla sa priključkom USB Type-C™ – sveobuhvatno povezivanje za veću praktičnost.

Easy User Interface with OnScreen Control 2.0

Jednostavanije podešavanje uz OnScreen Control 2.0

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control (2.0) omogućava vam da prilagodite sve opcije na ekranu pomoću par klikova, uključujući kontrolu orijentacije ekrana. Pretražite termin „OnScreen Control” na adresi LG.com

Various Types of Screen Split Options with Click of a Button

Različite vrste opcija za deljenje ekrana pritisko

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među 14 opcija za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i bolju iskorišćenost prostora na ekranu.

Easy Control of Pivoted Ergonomic Stand

Ergonomsko postolje sa kontrolom orijentacije

Ekran sa kontrolom orijentacije maksimalno povećava radnu efikasnost pri grafičkim poslovima na vertikalnim okvirima, kao što su uređivanje veb-sajtova i blogovanje. Jednostavno rotirajte ekran po potrebi. Funkcija podešavanja visine povećava praktičnost. Softver OnScreen Control omogućava vam da prilagodite sve opcije ekrana.

Complete Your Multi-Dimensional Experience with Rich Bass

Upotpunite svoj doživljaj pomoću funkcije Rich Bas

32UD99 pruža neuporediv sveobuhvatni doživljaj kroz ugrađene zvučnike sa funkcijom Rich Bass. Uživajte u trodimenzionalnom zvuku koji odjekuje iz vašeg ekrana.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Karakteristike
Ulazno/izlazni priključci
Izlazni signali
Audio ulaz
Izlaz za zvuk
Zvučnik
Napajanje
Frekvencija
Rezolucija
Kontrolni taster
OSD
Dodatne opcije
Boja
Postolje
Dimenzije (mm)
Standard
Dodatak

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: