Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

34GK950G-B

Glavne karakteristike

  • UltraWide™ QHD od 34" sa odnosom strana 21:9
  • DCI-P3 98% sa tehnologijom Nano IPS
  • NVIDIA G-SYNC™
  • 120 Hz (Overclock)
  • Sferno osvetljenje
  • Praktično bez ivica na 4 strane

DOSTUPNO KOD:

Global_34GK950G_2018_Feature_02_1_NanoIPS_D

DCI-P3 98% sa tehnologijom Nano IPS

Najbolje boje optimizovane za igranje igara

Nano IPS obećava još detaljnije boje šireg opsega za gejming. Nano IPS neizostavno postaje obavezna funkcija za gejmere koji vrednuju zaplete priče i grafički učinak.

*DCI-P3 je definisan od strane organizacije Digital Cinema Initiatives (DCI).

Global_34GK950G_2018_Feature_03_QHD_D_v1

34" 21:9 UltraWide™ QHD

Maksimalno povećanje sveobuhvatnosti

Odnos strana 21:9 u kombinaciji sa zakrivljenim ekranom sjajan je za igranje igara: gejmeri mogu da vide više informacija na FPS gejming ekranu kako bi preživeli u nadmoćnoj sveobuhvatnoj sceni igre sa širokim prikazom i da bi se istakli u strateškoj prednosti.

Global_34GK950G_2018_Feature_04_1_NVIDIA_D

G-SYNC™, 120Hz (Overclock)

Svaki trenutak je izuzetan

Tehnologija monitora G-SYNC™ i funkcija visoke stope osvežavanja od 120 Hz uklanjanju zamrzavanje i kočenje ekrana i znatno smanjuju ulazno kašnjenje za uglađen i besprekoran užitak u igranju sa tečnim pokretima.

Global_34GK950G_2018_Feature_04_2_NVIDIA_Video_Bg_D
Global_34GK950G_2018_Feature_05_GSync_D_v1

NVIDIA G-SYNC™

Uz pomoć tehnologije G-SYNC™ gejmeri mogu da igraju bez brige o izgubljenom kadru, eliminiše blokiranje i zamrzavanje koji se javljaju zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora.

Global_34GK950G_2018_Feature_06_120Hz_D_v1

120 Hz (Overclock)

Izvanredno velika brzina stope osvežavanja omogućava momentalnu akciju na ekranu. Objekti su prikazani jasnije za još veći stepen neometane igre i gotovo nadrealan besprekoran vizuelni prikaz.

Global_34GK950G_2018_Feature_07_SphereLighting_D

Sferno osvetljenje

Svetlost će pronaći put

Sferno osvetljenje proizvodi indirektni izvor svetlosti koji smanjuje zamor očiju i poboljšava užitak u igranju stvarajući tako idealnu ambijentalnu atmosferu za gejmersku opremu.

Global_34GK950G_2018_Feature_09_DynamicActionSync_D

Dynamic Action Sync

Reagujte brže na protivnike

Svođenje ulaznog kašnjenja na minimum uz pomoć režima Dynamic Action Sync tako da gejmeri mogu da opaze svaki trenutak u realnom vremenu.

Global_34GK950G_2018_Feature_10_BlackStabilizer_D

Black Stabilizer

Neprijatelji nemaju gde da se sakriju

Gejmeri mogu da izbegnu snajpere koji se kriju na najmračnijim mestima i da brzo izbegnu situacije prilikom blještave eksplozije.

Global_34GK950G_2018_Feature_11_Crosshair_D

Nišan

Bolji nišan

Ciljna tačka je fiksirana na centru da bi se poboljšala preciznost pucanja

Global_34GK950G_2018_Feature_12_ErgonomicDesign_D-V1

Ergonomski dizajn

Sveobuhvatni gejmerski ambijent

Ekran praktično bez ivica na 4 strane pruža najbolje u sveobuhvatnom igranju igara. Takođe se može pohvaliti postoljem u obliku slova V sa ergonomskim dizajnom koje se može podesiti tako da odgovara nivou očiju i stasu svakog gejmera.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

Ovaj članak detaljno opisuje kako LG Electronics definiše LCD piksel kriterijume za garancije kod LCD monitora i primenjiv je na sve LG Electronics LCD monitore.

1. Definicija tamnog i svetlog sub-piksela
LCD Paneli sadrže millione crvenih, zelenih, plavih sub-piksela kako bi predstavili boje, kao u “Slici 1”. Neki subpikseli mogu se ispoljiti kao svetle ili tamne mrlje na ekranu kao sto je prikazano u “Slici 2” sa sledećim simptomima:

1-1. Svetli sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju emitovanjem jako malih crvenih, plavih ili zelenih tačkica na ekranu
1-2. Tamni sub-piksel: Simptomi koji se manifestuju vidljivošću veoma malih tačkica na ekranu

2. Pravilo zamene za svetle i tamne sub-piksele
Svetli i tamni sub-pikseli se mogu pojaviti na ekranu tokom proizvodnje LCD monitora (panela), ali ne utiču na funkcionalnost monitora. Korisnik može primetiti svetle ili tamne mrlje, ako film tečnog kristala ne obavlja funkciju kako se očekivalo dok korisnik koristi LCD monitor. Međutim, to se ne smatra kao nedostatak osim u slučaju da količina svetlih i tamnih sub-piksela prelazi maksimalnu dozvoljenu graničnu vrednost, kao sto je prikazano u “Tabeli 1”

Opšte karakteristike
Priključnica ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor
Zvuk

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: