Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

34GL750-B

Glavne karakteristike

  • Radeon FreeSync™
  • HDR10
  • IPS sa sRGB 99%
  • Brzina osvežavanja 144Hz
  • 1ms MBR

DOSTUPNO KOD:

MNT-34GL750-01-2-UltraGear-D_v1

Opremljen za pobedu

LG UltraGear™ je snažan gejming monitor sa integrisanim vrhunskim funkcijama koje mogu da ispune zahteve bilo kojih blokbaster igara.

MNT-34GL750-02-G-SYNC-D

G-Sync® sertifikovan

G-Sync® sertifikovan od strane NVIDIA

LG 34GL750 Monitor je testiran od strane NVIDIA i zvanično verifikovan kao G-Sync® kompatibni monitor, koji uklanja seckanje na ekranu i smanjuje zastajkivanje za tečnije iskustvo u igranju

MNT-34GL750-03-Adaptive-Sync-D

Adaptive-Sync (FreeSync™)

Jasnije, Čistije i Brže

Sa Adaptive-Sync (FreeSync™) tehnologijom gejmeri mogu iskusiti tečno igranje u visokoj rezoluciji i brzim igrama. Ona virtuelno eliminiše seckanje i zastajkivanje na ekranu.

MNT-34GL750-04-HDR10-D

HDR10

Veća jasnoća, realističnije

Ovaj monitor je kompatibilan sa HDR10 tehnologijom i može da prikaže detalje u svetlim i mračnim delovima sadržaja visokog dinamičkog opsega. Zahvaljujući tome igrači mogu da uživaju u snažnoj osvetljenosti i istaknutim detaljima sa dubljim bojama i siluetama.

MNT-34GL750-05-IPS-sRGB-99-D

IPS sa sRGB 99%

Za realističan doživljaj borbe sa realnim bojama

IPS ekran sa 99% spektra boja sRGB poseduje izvanrednu preciznost boja. Pruža širi ugao gledanja, tako da reprodukuje živopisnije scene na bojnom polju, poput kontrasta plamena koji nastaje eksplozijom.

MNT-34GL750-06-UltraWide-D

34" 21:9 UltraWide™

Maksimalno povećanje sveobuhvatnosti

Odnos strana 21:9 u kombinaciji sa zakrivljenim ekranom sjajan je za igranje igara: gejmeri mogu da vide više informacija na FPS gejming ekranu kako bi preživeli u nadmoćnoj sveobuhvatnoj sceni igre sa širokim prikazom i da bi se istakli u strateškoj prednosti.

MNT-34GL750-07-1-144Hz-1ms-MBR-D

Brzina osvežavanja 144Hz i 1ms MBR

Tečni pokreti u igri

Uz brzinu osvežavanja od 144Hz i 1m MBR*, objekti su prikazani jasnije za još veći stepen neometane igre i gotovo nadrealan besprekoran vizuelni prikaz. Uočavanje najdinamičnijih i najbržih objekata usred akcije može da pruži gejmerima takmičarski poriv.

*Funkcija Motion Blur Reduction (smanjenja zamućenosti pokreta) uz odziv od 1 ms dovodi do niže osvetljenosti i sledeće funkcije se ne mogu koristiti dok je ona aktivirana: Radeon FreeSync™ / DAS (Dynamic Action Sync) / sprečavanje treperenja.

MNT-34GL750-08-Dynamic-Action-Sync-D

Dynamic Action Sync

Reagujte brže na protivnike

Svođenje ulaznog kašnjenja na minimum uz pomoć režima Dynamic Action Sync tako da gejmeri mogu da opaze svaki trenutak u realnom vremenu.

MNT-34GL750-09-Black-Stabilizer-D

Black Stabilizer

Napadnite prvi u mraku

Gejmeri mogu da izbegnu snajpere koji se kriju na najmračnijim mestima i da brzo izbegnu situacije prilikom blještave eksplozije.

MNT-34GL750-10-Crosshair-D

Nišan

Bolji nišan

Ciljna tačka je fiksirana na centru da bi se poboljšala preciznost pucanja

MNT-34GL750-11-Ergonomic-Design-D

Ergonomski dizajn

Bolja igračka ergonomija

Poseduje dizajn koji je praktično bez ivica na 3 strane, a osnova može da se podešava za promenu nagiba i visine monitora, obezbeđujući veći užitak u igri.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Priključci ulazna/izlazna
Zvučnik
Snaga
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: