Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

34UC79G

Glavne karakteristike

 • LG IPS 21:9 zakrivljeni UltraWide™ ekran
 • 144 Hz
 • 1 ms redukcija zamućenja kod pokreta
 • Tehnologija AMD FreeSync™
 • Nišan

DOSTUPNO KOD:

01_We-ve-waited-an-All-rounder-gaming-monitor-34UC79G

Čekali smo
monitor za igre koji nema nedostataka

Ovo je igrački uređaj koji ste čekali! Pripremite se za sveobuhvatniji užitak u različitim žanrovima igara i efikasnije gejming okruženje za više pobeda.

02_Introducing-the-Worlds-1st-144Hz-IPS-2-19-UltraWide-Gaming-Monitor-34UC79G

Predstavljamo vam prvi na svetu monitor za igre

21:9 UltraWide IPS zakrivljeni ekran na modelu 34UC79G pruža maksimalno vidno polje dok igrate i unapređuje tečnu grafiku igara pomoću brzine osvežavanja slike od 144 Hz za igranje na vrhunskom nivou.

03_Designed-for-Gamers-34UC79G

Dizajniran za gejmere

21:9 UltraWide monitor za igre 34UC79G poseduje karakteristike dizajna koje se dobro uklapaju sa svakom igračkom stanicom bez ometanja vašeg igranja.
Možete ga nagnuti i podesiti njegovu visinu, a kuka za miša pomaže u organizaciji vašeg prostora.

04_Gaming-Field-of-View-of-34-inch-21-9-UltraWide-Monitor-34UC79G-desk

Vidno polje za igre na 21:9 UltraWide monitoru

Uz sveobuhvatni doživljaj gledanja preko ovog zakrivljenog monitora, možete videti oblasti koje su bile nevidljive pri odnosu stranica od 16:9 i postati pobednik zbog bržeg reagovanja.

05_144Hz-1ms-Motion-Blur-Reduction-Meet-the-IPS-Display_D123

144 Hz i 1 ms redukcija

Prvi 144 Hz IPS 21:9 UltraWide monitor na svetu od sada omogućava da uživate u jedinstvenim preciznim bojama IPS panela i tečnom igranju uz brzinu osvežavanja od 144 Hz. Sa funkcijom „1 ms redukcija zamućenja kod pokreta“ gledaoci mogu da uživaju u tečnim pokretima bez zaostale slike.

Des_Global_38UC99_Feature_14_How_1ms_Motion_Blur_Reduction_Works_RS_V4.0

Kako funkcioniše „1ms smanjenje zamućenosti “

Dok je funkcija Smanjenja zamućenosti pokreta uz odziv od 1 ms aktivirana ona smanjuje zamućenost pokreta jer je pozadinsko osvetljenje isključeno tokom perioda aktiviranja i deaktiviranja tečnih kristala bez kreiranja/dupliranja kadrova.
Stoga se vreme odziva poboljšava dok je funkcija 1ms Smanjenja zamućenosti UKLJUČENA.

06_AMD-FreeSync-Technology-34UC79G-desk

Tehnologija AMD FreeSync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije AMD FreeSync™ koja eliminiše blokiranje koje se javlja zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora. Omogućava glađe pomeranje likova i tečnije pokrete na ekranu u igrama na najvišim vizuelnim postavkama.

7

Savršeni udarac za pobedu – nišan

Nišan je funkcija koja postavlja tačku mete na centru da bi se unapredila preciznost u pucačkim igrama iz prvog lica. Čak i kod FPS igara koje ne podržavaju precizno nišanjenje, možete da uključite funkciju nišana da povećate svoju šansu za pobedu.

08_Dynamic-Action-Sync-Black-Stabilizer-34UC79G-new desk

Dynamic Action Sync
i Black Stabilizer

Funkcija Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika bez odlaganja.Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama.

9

Prilagođeno gejming okruženje

Režim igranja, koji se sastoji od režima FPS, RTS, i gejmer, pruža prilagođeni gejming užitak koji se razlikuje u zavisnosti od žanra igre.
Praktično se podešavaju i optimizuju postavke za svaku igru prilikom prelaska između različitih žanrova .

10_21-9-Supported-Games-34UC79G.-new desk

21:9 podržane igre

Sa povećanjem potražnje za monitorima formata 21:9, koji pružaju sveobuhvatniji užitak, više igračkih kompanija projektuju igre tako da podržavaju odnos slike od 21:9 (2560 x 1080).

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Zvuk

Šta govore ljudi

KOMENTARI

 • 10/10
  Komentar napisao: јан 12. 2017

  "Ovaj nesvakidašnji gejming monitor je sa lakoćom osvojio naša srca i simpatije kao nijedan do sada, a bilo ih je dosta."

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: