Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

34UC89G

Glavne karakteristike

  • LG IPS 21:9 zakrivljeni UltraWide™ ekran
  • Tehnologija G-Sync™
  • 144 Hz
  • Nišan

DOSTUPNO KOD:

01_34UC89G_Intro

Čekali smo monitor za igre koji nema nedostataka

Ovo je igrački uređaj koji ste čekali! Pripremite se za sveobuhvatniji užitak u različitim žanrovima igara i efikasnije gejming okruženje za više pobeda.

02_34UC89G_G_Sync_monitor

Najduže očekivani gejmerski monitor sa G-Sync™

Sveobuhvatni monitor kompanije LG sa odnosom stranica 21:9 unapređen tehnologijom G-Sync™ omogućava vam da uživate u igrama neometano bez blokiranja i zamrzavanja ekrana. Jednostavno rečeno, to je sveobuhvatni gejmerski užitak.

03_34UC89G_G_Sync-d1

Novi pogled na gejming uz NVIDIA G-SYNC™

Uz tehnologiju G-SYNC™ zaboravite na seckanje ili zamrzavanje ekrana. Sinhronizovanjem brzine osvežavanja ekrana sa grafičkim procesorom u računaru koji pokreće GeForce® GTX™*, obezbeđuje se sveobuhvatan gejmerski užitak. Nema više ulaznog kašnjenja. G-Sync™ je revolucionarno otkriće za one koji se zadovoljavaju samo najboljom grafikom.

04_34UC89G_144Hz-d1_V2

Tečni pokreti u igrama pri 144 Hz na IPS ekranu

Ovaj IPS UltraWide monitor od 144 Hz odnosa stranica 21:9 omogućava vam da uživate u preciznim bojama IPS panela i tečnom igranju uz brzinu osvežavanja od 144 Hz (povećavanje radnog takta procesora na 166 Hz*). Takođe obratite pažnju na živopisan i precizan prikaz boja koji je omogućen kroz opseg boja koji je iznad 99% sRGB prostora.

05_34UC89G_Design

Potpuno novi dobitni užitak u gejmingu

21:9 UltraWide monitor za igre 34UC89G poseduje karakteristike dizajna koje se dobro uklapaju sa svakom igračkom stanicom bez ometanja vašeg igranja. Možete ga nagnuti i podesiti njegovu visinu, a kuka za miša pomaže u organizaciji vašeg prostora.

06_34UC89G_34_21-9_UltraWide-d1

Potpuno novi dobitni užitak u gejmingu

21:9 UltraWide monitor za igre 34UC89G poseduje karakteristike dizajna koje se dobro uklapaju sa svakom igračkom stanicom bez ometanja vašeg igranja. Možete ga nagnuti i podesiti njegovu visinu, a kuka za miša pomaže u organizaciji vašeg prostora.

07_34UC89G_Crosshair-d1

Savršeni udarac za pobedu – nišan

Nišan je funkcija koja postavlja tačku mete na centru da bi se unapredila preciznost u pucačkim igrama iz prvog lica. Čak u kod FPS igara koje ne podržavaju precizno nišanjenje, možete da uključite funkciju nišana da povećate svoju šansu za pobedu.

08_34UC89G_DAS-d1

Dynamic Action Sync i Black Stabilizer

Funkcija Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da momentalno napadnu protivnika. Ovaj režim sinhronizuje vašu igru tako što smanjuje ulazno kašnjenje. Funkcija Black Stabilizer pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama, tako što detektuje mračnu stranu i pojačava njenu osvetljenost.

09_34UC89G_OSC_d1

Nadograđena funkcija OnScreen Control verzija 2.0

5:9 prikaz / kontrola neprozirnosti / jednostavno nalaženje kursora / kontrola više monitora / primena automatskog pozicioniranja / grupisanje funkcija igre.

10_34UC89G_21-9_Supported_Games

21:9 podržane igre

Sa povećanjem potražnje za monitorima formata 21:9, koji pružaju sveobuhvatniji užitak, više igračkih kompanija projektuju igre tako da podržavaju odnos slike od 21:9 (2560 x 1080).

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: