Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

38UC99

Glavne karakteristike

  • 21:9 UltraWide® QHD IPS
  • IPS panel USB Type-C™
  • USB 3.0 AMD FreeSync™
  • Dynamic Action Sync

DOSTUPNO KOD:

Global_38UC99_Feature_01_Monitor_for_Content_Creators_and_Data_Analysts

Zakrivljeni monitor 21:9 UltraWide™ dijagonale 38"

Upoznajte se sa našom monitorskom radnom stanicom za profesionalne autore sadržaja – urednici video sadržaja, veb-dizajneri, ilustratori i grafički dizajneri, kao i stručnjaci za podatke koji obrađuju, sakupljaju i analiziraju dosta informacija odjednom – profesionalni investitori, programeri za aplikacije i programeri.

Global_38UC99_Feature_02_3840x1600_QHD+_Screen_Real_Estate

Rezolucija ekrana 3840 x 1600 QHD+

Najveći UltraWide zakrivljeni monitor dijagonale 38" i odnosa stranica 21:9 sa rezolucijom QHD+ (3840 x 1600) širokog ekrana idealan za korišćenje različitih programa – uz kontrolisanje i nadgledanje više sličica ili vremenskih linija. Uz to, njegove dimenzije pružaju dovoljno prostora za rad velikih razmera koji zahteva detaljnu obradu.

Global_38UC99_Feature_03_Time-Saving_Multi-tasking_on_3840x1600_QHD+

Multitasking sa rezolucijom
3840 x 1600 QHD+

Rezolucije 3840 x 1600 trostruko je veća od rezolucije Full HD (1920 x 1080) u odnosu stranica 16:9 i za 24% veća od rezolucije QHD na ekranu dijagonale 34 inča i odnosa stranica 21:9, zbog čega je idealna za prikaz i obradu većeg obima informacija. Njegov
zakrivljeni panel omogućava prikaz veće količine sadržaja na monitoru.

Global_38UC99_Feature_04_Visual_Comfort

Vizuelna prijatnost uz LG IPS ekran

Uz LG IPS ekran, nema promene u bojama ili izobličavanja boja i zagarantovan vam je sveobuhvatni prikaz dizajna kroz verodostojno opažanje boje prikazanog predmeta ili RGB obeležavanje bojama kroz više od 99% sRGB prostora za boje i preciznost prikaza boja IPS ekrana.

Global_38UC99_Feature_05_Deeper_Sound

Dublji zvuk sa funkcijom Rich Bass

Možete da uživate u zvuku 2 stereo zvučnika snage po 10 W sa funkcijom Rich Bass koja upotpunjuje užitak u dubljem i opsežnijem zvuku sa opsegom od 85 Hz za razliku od ugrađenih zvučnika standardnih monitora. Reprodukcija zvuka preko bežične Bluetooth veze između vašeg mobilnog uređaja i zvučnika pružiće vam veći užitak.

Global_38UC99_Feature_06_Multi-Charging_USB

Brzo punjenje preko USB Type-C™ i USB 3.0

Pomoću priključka USB Type-C™ na ekranu prenose se podaci i puni se vaš najnoviji Macbook ili mobilni uređaj; istovremeno korišćenjem jednog kabla punite svoj Android telefon korišćenjem priključka USB 3.0 za brzo punjenje. Pojednostavite svoju radnu stanicu bez poteškoća ili žica centralizovanim povezivanjem sa monitorom.

Global_38UC99_Feature_07_Easy_User_Interface

Jednostavanije podešavanje uz OnScreen Control 2.0

Svaki korak instalacije i upravljanja jednostavan je i obavlja se bez poteškoća. Softver OnScreen Control vam naročito omogućava da podesite sve opcije na ekranu uz samo nekoliko klikova.
*Za preuzimanje softvera OnScreen Control: posetite LG.com > pretražite proizvod (npr. 38UC99) > preuzmi

Global_38UC99_Feature_08_Optimized_Display

Optimizovan ekran sa podešavanjima za moj ekran

Prethodno podesite prilagođena okruženja za boje na svom ekranu korišćenjem prethodnog podešavanja za moj ekran. Uključuje prethodna podešavanja za više režima za boje za različita okruženja pri gledanju. Različiti režimi za boje koji se kreću od osnovnih do režima za prilagođavanje kalibracije zadovoljavaju širok opseg zahteva.

Global_38UC99_Feature_09_14_Types_of_Screen

14 vrsti opcija za deljenje ekrana

Pomoću softvera OnScreen Control izaberite najpotrebnija podešavanja za ekran među 14 opcija za deljenje ekrana i optimizujte raspored prozora za multitasking i korišćenje prostora na ekranu.

Global_38UC99_Feature_10_Mac_and_Windows

Mac i Windows na jednom ekranu pomoću Dual Linkup

Dva zasebna uređaja povezana sa monitorom pri razmeri prostora 1:1, pri čemu se omogućava da monitor podeli ekran za oba izlaza. Dok su ta dva uređaja prikazana na jednom monitoru, možete čak i da kombinujete sadržaj iz jednog uređaja sa drugim.

Global_38UC99_Feature_11_Fully_Supported

Potpuno podržane funkcije za igranje igara

Uz optimizovane funkcije za igranje igara možete da uživate ne samo u svom radu već i u omiljenim igrama kao pobednik.

Global_38UC99_Feature_12_AMD_FreeSync

Tehnologija AMD FreeSync™

Možete igrati bez izgubljenog kadra uz pomoć tehnologije AMD FreeSync™ koja eliminiše blokiranje koje se javlja zbog razlike između brzine kadrova na grafičkoj kartici i brzine osvežavanja monitora. Omogućava glađe pomeranje likova i tečnije pokrete na ekranu u igrama na najvišim vizuelnim postavkama.

Global_38UC99_Feature_13_Fluid_Motion

Tečni pokreti uz opciju 1ms Motion Blur Reduction

Vreme odziva vašeg monitora od ključnog je značaja da biste videli objekte u pokretu bez zaostalog prikaza slika u igrama. Funkcija „1ms Motion Blur Reduction*” omogućava jasan prikaz objekata kada je neophodno brzo reagovanje u različitim situacijama u igrama, čime se pojačava sveobuhvatan užitak korisnika.

Global_38UC99_Feature_14_Dynamic_Action

Dynamic Action Sync i Black Stabilizer

Funkcija Dynamic Action Sync korisnicima omogućava da napadnu protivnika bez odlaganja tako što sinhronizuje sa scenama u realnom vremenu i smanjuje ulazno kašnjenje. Dok igraju pucačke igre, funkcija Black Stabilizer gejmerima pruža potpunu vidljivost čak i u najtamnijim scenama. Ona detektuje mračnu stranu i pojačava njenu osvetljenost

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: