Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

43UD79

Glavne karakteristike

  • UltraHD 4K Monitor
  • AMD FreesyncTM Technology
  • DAS Mode
  • Black Stabilizer
  • On-Screen kontrola

DOSTUPNO KOD:

01_movie01-43UD79_1D
02_UHD-4K-monitor-43UD79_2D

42.5” UHD 4K IPS Monitor

UHD 4K monitor od 42,5"

UHD 4K monitor od 42,5" ekvivalentan je kombinaciji četiri FHD ekrana od 21,5” formata 16:9. Možete da gledate film na velikom ekranu, da igrate igre ili da obavljate multitasking u mnogo prozora. Uprkos širokom opsegu prikaza, 4K IPS panel pruža vidljivost iz različitih uglova za maksimalnu udobnost i precizan prikaz bez izobličavanja.

Grand Sound from 10Wx2 Stereo Speakers with Rich Bass

Moćan zvuk iz 10Wx2 stereo zvučnika i bogati bass

Dok uživate u sadržaju na UHD IPS ekranu od 42,5’’, njegova dva zvučnika od 10 W sa funkcijom bogatog basa dodatno unapređuju vaš sveobuhvatni užitak u gledanju. Pored toga, bogati bas za 43UD79 pruža optimalan zvuk prethodno podešen za zidni nosač ili stojeći zvučnik.

OnScreen Control version 2.0 with Upgraded and More Innovative Features

Nadograđena OnScreen Control verzija 2.0

5:9 prikaz / kontrola neprozirnosti / jednostavno nalaženje kursora / kontrola više monitora / primena automatskog pozicioniranja / grupisanje funkcija igre

Screen Split Options

Opcije za deljenje ekrana

Ažurirani softver OnScreen Control (verzija 2.0) omogućava raznovrsne postavke na velikom ekranu od 42,5”. Takođe pruža optimalnu proporciju pri deljenju ekrana za maksimalno povećanu efikasnost prikaza za analizu podataka. Uz pomoć režima PIP, možete da obavljate multitasking podešavanjem neprozirnosti prozora.

Powerful Muti-Tasking with 4 PBP x 4 HDMI

Snažan multitasking uz 4 PBP x 4 HDMI

Pored svoje funkcije deljenja ekrana, pruža i mogućnost za istovremeno povezivanje do 4 različita uređaja (4 PBP) svim kombinacijama podržanih interfejsa. Pre svega, sadrži 4 HDMI priključka koji omogućavaju povezivanje četiri različita uređaja koji zahtevaju povezivanje preko HDMI kabla da bi se prikaz omogućio na jednom ekranu.

PBP / PIP Remote Control

Daljinski upravljač za režime PBP/PIP

Možete da upravljate različitim PBP/PIP režimima uključujući 2 PBP i 4 PBP korišćenjem daljinskog upravljača.

4K@60Hz Supported Connectivity

Podržano povezivanje za 4K monitor pri 60 Hz

43UD79 podržava povezivanje 4K monitora pri 60 Hz preko priključaka HDMI, DisplayPort i USB Type-C™ (DP Alt Mode). Uz povezivanje 4K monitora pri 60 Hz, korisnici mogu da uživaju u realističnoj i besprekornoj reprodukciji gejmerske grafike koju pokreće UHD 4K od 42,5”.

All-in-One Connection

Sveobuhvatno povezivanje

Uživajte u brzom povezivanju uz priključak USB Type-C koji vam omogućava da se povežete sa monitorom za prikazivanje sadržaja i sa mobilnim telefonom za brzo punjenje. Ako povežete svoj prenosni računar putem priključka USB Tpe-C, možete jednostavno da povežete svoj miš ili tastaturu sa monitorom za korišćenje.

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm) / Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: