GDE KUPITI
GDE KUPITI

Tajna funkcije Pure Cinema.

Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije. Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije.

Unapredite filmske večeri bioskopskim prikazom.

Uživajte u potpunom bioskopskom užitku iz udobnosti svog doma uz ultraveliki ekran LG NanoCell TV-a.
Veliki televizor montiran na sivi kameni zid pored prozora koji se proteže od poda do plafona u modernoj prostoriji. Na ekranu se prikazuje žena kose crvene boje koja drži luk usmeren prema kameri. Veliki televizor montiran na sivi kameni zid pored prozora koji se proteže od poda do plafona u modernoj prostoriji. Na ekranu se prikazuje žena kose crvene boje koja drži luk usmeren prema kameri.
Full Array Local Dimming

Na slici se prikazuju mračne scene.

Uz više zona sa preciznom kontrolom zatamnjenja, Full Array Local Dimming pruža unapređenu kontrolu pozadinskog osvetljenja za prikazivanje dubljih nijansi crne boje. Na ovaj način se unapređuje kontast, otkriva se više detalja na slici čak i u mračnim scenama filma.
Scena borbe u filmu deli se po sredini. Leva strana se prikazuje na standardnom televizoru sa monotonim bojama, a na desnoj strani se prikazuje svetlija slika sa više detalja koja se može videti na LG NanoCell TV-u. Scena borbe u filmu deli se po sredini. Leva strana se prikazuje na standardnom televizoru sa monotonim bojama, a na desnoj strani se prikazuje svetlija slika sa više detalja koja se može videti na LG NanoCell TV-u.
*Tehnologija Full Array Dimming je podržana na modelima NANO99, NANO95 i NANO 90 svih dimenzija. Dostupna je samo na modelu NANO85 od 86 inča.
*U poređenju sa standardnim LG UHD televizorima bez NanoCell tehnologije.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

FILMMAKER MODE™

Filmovi verni originalnoj zamisli autora.

FILMMAKER MODE™ isključuje izglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da film doživljavate onako kako je on predvideo.
Logotip FILLMAKER MODE™. Ispod logotipa Kristofer Nolan daje intervju u mračnoj prostoriji. Logotip FILLMAKER MODE™. Ispod logotipa Kristofer Nolan daje intervju u mračnoj prostoriji.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Dolby zvuk i slika u najboljem izdanju.

Uz LG OLED televizore dolaze najnovija Dolby rešenja. Dolby Vision IQ koristi metapodatke i ugrađene svetlosne senzore televizora za optimizovanje kvaliteta slike na osnovu žanra sadržaja i uslova okruženja, dok Dolby Atmos istovremeno obezbeđuje višedimenzioni sveobuhvatni zvuk. To je moćna kombinacija koja obezbeđuje realističniji užitak prilikom gledanja filma.
Logotip Dolby Vision IQ i Atmos poređani su u ravni horizontalno. Ispod logotipa prikazani su otac i sin koji sede na kauču i gledaju televizor na kom se prikazuje devojka koja drži mineral u sredini crne i narandžaste pozadine. Logotip Dolby Vision IQ i Atmos poređani su u ravni horizontalno. Ispod logotipa prikazani su otac i sin koji sede na kauču i gledaju televizor na kom se prikazuje devojka koja drži mineral u sredini crne i narandžaste pozadine.
*Dolby Vision IQ i Dolby Atmos podržane su kod svih dimenzija modela NANO99, NANO95, NANO90 i NANO85. Dostupna je samo na modelu NANO75 od 86 inča.
HDR 10 Pro

Udahnite život u sve što gledate.

Sopstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističnu jasnoću svakoj slici – takođe pojačava standardni HDR sadržaj. Sada će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti živopisniji od početka do kraja.
Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, sa zamućenim tekstom HDR u gornjem levom uglu. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, a tekst HDR 10 Pro u gornjem desnom uglu je jasniji i realističniji. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, sa zamućenim tekstom HDR u gornjem levom uglu. Slika mora, sa galebom na levoj strani i stenom na desnoj strani, a tekst HDR 10 Pro u gornjem desnom uglu je jasniji i realističniji.
Strukturalna obrada HDR 10 Pro prikazuje izlaznu sliku nakon obrade ulazne slike LG TV-a. Strukturalna obrada HDR 10 Pro prikazuje izlaznu sliku nakon obrade ulazne slike LG TV-a.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

Automatska kalibracija.

Preciznost na profesionalnom nivou.

Automatska kalibracija podržava podešavanje hardvera na visokom nivou, što omogućava stručnjacima da obavljaju brzu kalibraciju na LG NanoCell televizorima. Time se obezbeđuje da televizor može da se podesi za obezbeđivanje optimalne preciznosti slike i olakšava se sprečavanje potencijalnih odstupanja u osvetljenosti da bi se zagarantovala slika visokog kvaliteta kojom će biti zadovoljni čak i stručnjaci.
Inženjer u radionici manipuliše kontrolerom da podesi sliku prikazanu na monitoru. Inženjer u radionici manipuliše kontrolerom da podesi sliku prikazanu na monitoru.
*Automatska kalibracija je podržana kod svih dimenzija modela NANO99, NANO95, NANO90 i NANO85. Dostupna je samo na modelu NANO75 od 86 inča.
Zabava

Sada se prosleđuje na LG NanoCell.

LG NanoCell televizori podržavaju Netflix i Apple TV. Sada možete da uživate u svim omiljenim filmovima, TV emisijama i dokumentarcima sa neverovatnim kvalitetom slike i sveobuhvatnim zvukom.
Logotip Netflix i Apple TV poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoripa su u ravni horizontalno takođe poređani posteri La Casa de Papel – Netflix i Greyhound – Apple TV. Logotip Netflix i Apple TV poređani su u ravni horizontalno. Ispod logoripa su u ravni horizontalno takođe poređani posteri La Casa de Papel – Netflix i Greyhound – Apple TV.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Potrebna je pretplata za uslugu Apple TV+. Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
*Podržana usluga se može razlikovati u zavisnosti od države.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.