GDE KUPITI
GDE KUPITI

Tajna funkcije Pure Gaming.

Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije. Raznobojni pikseli se spuštaju niz ekran i prolaze kroz filtere nanočestica nakon čega čestice postaju svetlije i čistije.

Televizor koji je veoma pogodan za igranje igara.

Uživajte u omiljenim igrama kao nikada do sada uz novi nivo sveobuhvatnosti koji obezbeđuje ultraveliki ekran LG NanoCell televizora.
"Prikaz muškarca i žene otpozadi dok sede jedno pored drugog ispred velikog televizora montiranog na zid. Muškarac drži igrački kontroler, a vozačka igra je na ekranu. " "Prikaz muškarca i žene otpozadi dok sede jedno pored drugog ispred velikog televizora montiranog na zid. Muškarac drži igrački kontroler, a vozačka igra je na ekranu. "

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

Sva vaša podešavanja za igre na jednom mestu.

Optimizator za igre obezbeđuje optimizovana podešavanja za različite žanrove igara, uključujući FPS, RPG i RTS. Svemu možete da pristupite na jednom mestu za veću kontrolu nad podešavanjima slike i zvuka. Takođe možete da se prebacujete između tehnologija VRR i AMD FreeSync™. Ova dodatna kontrola omogućava jasan prikaz u svim igrama, sa manjim kašnjenjem, kočenjem i blokiranjem.
Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja) Podešavanje režima na osnovu žanra igre, zvuka igre i VRR na optimizatoru za igre tokom reprodukcije igre. (reprodukcija video-sadržaja)
*Dostupnost ažuriranja softvera može varirati u zavisnosti od modela i regiona.
TV ekran sa kontrolnom tablom za igre nalazi se u sredini i prikazuje vojnika koji hoda prema sredini pustare.
Game Dashboard

Brzo menjajte podešavanja tokom igranja.

Game Dashboard za igre je pojednostavljeni meni koji vam omogućava da brzo proverite ili podesite neka podešavanja Optimizatora za igre u letu – tokom igranja. Dok je kontrolna tabla otvorena, možete da se vratite na optimizator da biste pristupili dodatnom broju podešavanja ili promenili boju igračkog HUD prikaza.
*Ova usluga će biti dostupna od druge polovine godine.
Poboljšano igranje

Održite brzinu u svakoj igri.

LG NanoCell podržava Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za neverovatno brzo i sveobuhvatno igranje koje prenosi vaš doživljaj na naredni nivo. Pored toga, VRR, ALLM i eARC ispunjavaju najnovije HDMI 2.1 specifikacije za smanjenje zamućenja i zaostajanja slike i pružaju glatku, sinhronizovanu grafiku u visokoj rezoluciji.
Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala Oznaka 4K igranje igara do 120 fps Oznaka varijabilne brzine osvežavanja Oznaka automatskog režima malog kašnjenja Oznaka poboljšanog povratnog zvučnog kanala
Ulica osvetljena ružičastim svetlom sa futurističkom robotskom tvorevinom i igračka konzola u gornjem delu prikaza igre. Ispod se nalaze dva uveličana prikaza robotske tvorevine, levo je zamućeni prikaz bez VRR, a desno je oštar prikaz sa VRR. Ulica osvetljena ružičastim svetlom sa futurističkom robotskom tvorevinom i igračka konzola u gornjem delu prikaza igre. Ispod se nalaze dva uveličana prikaza robotske tvorevine, levo je zamućeni prikaz bez VRR, a desno je oštar prikaz sa VRR.
*Vreme izdavanja ažuriranja firmvera za Dolby Vision® HDR na 4K 120 Hz za igranje zavisi od modela.
*4K 120 Hz je podržan samo kod modela NANO99, NANO95, NANO90.
*VRR je podržan samo kod modela NANO90, NANO85.
AMD FreeSync™ Premium

Reprodukcija uz viši standard.

LG NanoCell TV podržava AMD FreeSync™ Premium tako da može da pruži promenljivu brzinu osvežavanja tokom igranja. Time se značajno smanjuje seckanje i blokiranje slike i dobija se glatka, neometana igra.
Dva TV ekrana postavljena jedan pored drugog na kojima se prikazuje pucačka igra. Na levoj se prikazuje isključena FreeSync, a na desnoj uključena FreeSync. Dva TV ekrana postavljena jedan pored drugog na kojima se prikazuje pucačka igra. Na levoj se prikazuje isključena FreeSync, a na desnoj uključena FreeSync.
*AMD FreeSync Premium postoji samo kod modela NANO90 i NANO85.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

HGiG

Uživi se u igru uz HDR.

Kao članica HGiG, kompanija LG sarađuje sa nekima od najvećih programera i kompanija u domenu igranja igara da bi se obezbedio najbolji užitak u HDR uz LG NanoCell televizore. HDR unapređuje realističnost prikaza za sveobuhvatan užitak u svim najnovijim HDR igrama.
Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG. Animirana slika, mala kuća i drvo na maloj površini tla koje se nalazi na sredini jezerceta okruženog visokim i ogoljenim drvećem, sa natpisom „Sa HGIG” u gornjem desnom uglu – slika je svetlija i boljeg kvaliteta u odnosu na sliku bez HGiG.
*HGiG je volonterska grupa kompanija iz industrije igara i TV ekrana koja se organizovala da bi se definisale i priložile javne smernice za poboljšanje korisničkog iskustva u HDR igrama.
Ikone Xbox, Google Stadia i Twitch na ljubičastoj pozadini.
Partnerstvo sa liderima u industriji

Vrhunski paket za igranje igara.

Od tehnologije narednog nivoa do partnerstva naredne generacije sa nekim od najvećih imena u industriji igara, LG NanoCell TV obezbeđuje kompletan paket za užitak u igranju igara epskih razmera.
*Podržana partnerstva se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
Slike iz igara u kojima možete da uživate preko Cloud-a uz GeForce Now.
Igranje igara u Cloud-u

Vaše omiljene platforme u najboljem izdanju.

LG Nanocell televizor pruža užitak u najnovijim igrama. Određeni modeli LG televizora za 2021. takođe su prvi koji podržavaju NVIDIA aplikaciju GeForce NOW koja vam omogućava da igrate mnoge najnovije popularne PC igre i preko 35 besplatnih igara u rezoluciji od 1080p pri 60 kadrova u sekundi samo uz kompatibilan kontroler i bez dodatnog hardvera. GeForce NOW omogućava vam da igrate igre koje već posedujete ili da kupite nove igre iz popularnih digitalnih radnji, kao što su Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect i Origin.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.